הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוספים בכללי

elad1940

משתמש מתחיל
95
14
נק' מוניטין:
17
95
14
מתחיל SS בקרוב.. ישלי דיי ניסיון קודם באימונים (עשיתי SS בעבר,קרוספיט )
אבל הפעם אני רוצה להכנס רציני לעסק ורציתי לשאול אתכם
לגביי התוספים בכללי איזה תוספים יעזרו לי לשבור שיאים ויעזרו לי לגדול, אני יודע שהאוכל הוא החלק הכי חשוב בעסק אבל אני מדבר מעבר לאוכל,
למשל המולטי ויטמין, אבקת חלבון והקריאטין,
מולטי ויטמין יהיה נחוץ תמיד או שהוא יהיה מיותר אם אני יאכל משהו מסויים שמספק לי אתזה נגיד..
ולגביי הקריאטין והחלבון על איזה אתם ממליצים מנסיון שלכם ?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אוקיי תודה רבה, איזה קריאטין ואבקה מומלצים ?
ומה עם גיינר ? אני בעל חילוף חומרים ממוצע לא רזה בכלל אבל גם לא שמן... אין לי בעיה להעלות במשקל הבעיה שביחס לא נכון אני עולה במלא שומן וכמעט לא בשריר יחס של 1:2-3 חלבון פחמימה אני חושב שיהיה לי טוב, אתם מציעים לקחת גם גיינר במקום החלבון?

נערך לאחרונה:
אם אתה מזמין מחול כנס לאתר של ויטה קוסט תזמין תקריאטין שלהם , אני משתמש בו מלא פעמים וזה עובד פצצה.

אבקה לטעמי זה דיי לא משנה איזה חברה , יש פה באתר של אינטר אקטיב במחיר פצצתי , אני הייתי בוחר בו אם זה מסתדר לך .
גיינר מיועד לאנשים שלא מגיעים מסיבות כאלו או אחרות לערכים התזונתיים הנחוצים להם.
אפשר בקלות לחסוך את הרכישה של הגיינר ולאכול לבד מה שצריך.

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה רבה עזרת לי 😃
את האבקה מהפורום צריך לקנות מנקודות מכירה, אני גר במקום דיי רחוק מכל הנקודות האלה אין לי אפשרות להזמין??
ובקשר למולטי ויטמין אני צריך תשובה,איך זה ? זה עוזר לגוף במה ?

אלעד סתכל פה בקשר לאבקה של אינטראקטיב

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=19544

אני אומר לך תאמת , אני משתמש במולטיויטמין שקניתי בבית מרקחת של דרך חיים. זה משהוא כמו 75 שקל ל 100 טבליות , לדעתי זה מספיק בהחלט וחוסך לך לקנות מולטי וויטמין יקר של אופטימום (אופטימן ושאר שמות).

אני אומר לך תאמת , אני משתמש במולטיויטמין שקניתי בבית מרקחת של דרך חיים. זה משהוא כמו 75 שקל ל 100 טבליות , לדעתי זה מספיק בהחלט וחוסך לך לקנות מולטי וויטמין יקר של אופטימום (אופטימן ושאר שמות).

75 שקל ל100 טבליות זה בכלל לא זול.

מה גם שהמולטי שמוכרים בארץ לא שווה כלום מבחינת מינונים.

אני קונה 180 כדורים של אופטימן (60 מנות) ב23 דולר

75 שקל ל100 טבליות זה בכלל לא זול.

מה גם שהמולטי שמוכרים בארץ לא שווה כלום מבחינת מינונים.

זה מספיק מעל הראש למתאמן הממוצע והמתקדם , תאמין לי יש דברים יותר חשובים בתחום הזה לקנות ולשדרג.

זה מספיק מעל הראש למתאמן הממוצע והמתקדם , תאמין לי יש דברים יותר חשובים בתחום הזה לקנות ולשדרג.

מה זה משנה מה רמת המאתמן?

ואם אתה כבר קונה מולטי לא עדיף לקנות אחד טוב ומשתלם?

אני קונה 180 כדורים של אופטימן (60 מנות) ב23 דולר

בטח אתה קונה את זה בחו"ל שזה 82 שקל (23$) לא כולל משלוח ל 60 מנות (כטענתך) .
מה שאני רוכש זה 100 מנות ב 75 שקל ...שלי זה כמעט פי 2 ממה שאתה משלם למולטיוויטמין

---------- התגובה התווספה ב 19:14 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:12 ----------

מה זה משנה מה רמת המאתמן?

ואם אתה כבר קונה מולטי לא עדיף לקנות אחד טוב ומשתלם?

שאתה קונה רכב אתה קונה את הכי יקר שיש בשוק?....או מה שמתאים לצרכים (ולכיס) שלך.. ??

מה שאני רוכש זה 100 מנות ב 75 שקל ...שלי זה כמעט פי 2 ממה שאתה משלם למולטיוויטמין

---------- התגובה התווספה ב 19:14 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:12 ----------

שאתה קונה רכב אתה קונה את הכי יקר שיש בשוק?....או מה שמתאים לצרכים (ולכיס) שלך.. ??

זה כולל משלוח
ואני בטוח שהמינונים שאתה קונה (של המולטי שאתה קונה הכוונה ) הם מינונים פח
ודיי בטוח,שזה לא ONCE DAILY ואתה צריך לקחת כמה קפסולות ביום

עזוב

הסתכלתי עכשיו על המולטי ויטמין של דרך חיים, עולה 90 שקלים לחברי כללית עבור 100 טבליות (אחת ליום, מספיק לשלושה חודשים ושבוע).
השוואת ערכים ומחיר בשקלים:

אני אגב משתמש בטווין לאב, כל המחירים לקחו בחשבון הזמנת שתי חבילות כולל משלוח עם שער דולר של 3.7 ש"ח.

טווין לאב משתלם כספית אבל צריך לשלב אותו עם ויטמין די

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית