הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יום סיירות

אתם אומרים שאם אני לא בכושר האירובי הטוב ביותר, אבל אני לא אוותר ואני לא אשים זין אז יש לי סיכוי להתקבל למשהו?
זה מה שאומרים לחלשים... אבל בדוגרי...
כל עוד לא תגיע בין הראשונים אתה לא תקבל כלום, אתה יכול עוד שניה למות ולהמשיך אבל להגיע אחרון... אבל אתה לא תקבל כלום.

זה מה שאומרים לחלשים... אבל בדוגרי...
כל עוד לא תגיע בין הראשונים אתה לא תקבל כלום, אתה יכול עוד שניה למות ולהמשיך אבל להגיע אחרון... אבל אתה לא תקבל כלום.

תסלח לי, אבל לפי מה בדיוק אתה יודע את זה?

אני לא רואה סיבה להשקיע בדברים הללו שרק מביאים צרות בשירות הצבאי בהמשך הדרך
זה לא שמשלמים לך על זה משכורת יפה

בכל מקרה אין לך מה לעשות בשבוע מלבד אולי אימון או שניים של קונדישנינג (המון ספרינטים עם מנוחות קצרות)
ולנוח 3 ימים לפני לגמרי

• פותח/ת השרשור
אני לא מצפה שמישהו שמסיים 2000 ב20 דקות יתקבל למשהו אפילו שהוא התאמץ, אבל אדם עם כושר(שאני מאמין) שהוא ממוצע שמראה שיש לו את המנטליות לכך לא ילקח בחשבון? אנשים שמגיעים מקום ראשון כל הזמן יש נורא מעט וכושר גופני אפשר לבנות, כושר מנטלי לעומת זאת...

אני לא מצפה שמישהו שמסיים 2000 ב20 דקות יתקבל למשהו אפילו שהוא התאמץ, אבל אדם עם כושר(שאני מאמין) שהוא ממוצע שמראה שיש לו את המנטליות לכך לא ילקח בחשבון? אנשים שמגיעים מקום ראשון כל הזמן יש נורא מעט וכושר גופני אפשר לבנות, כושר מנטלי לעומת זאת...
תלך לגיבוש אין לך מה להפסיד. בהצלחה.

בכל מקרה אין לך מה לעשות בשבוע מלבד אולי אימון או שניים של קונדישנינג (המון ספרינטים עם מנוחות קצרות)
ולנוח 3 ימים לפני לגמרי

איך אימון כזה צריך להראות ? מה אתה מגיד כהמון ספרינטים ולאיזה מרחק בערך?

MOO- אשמח אם תעלה לפה דוגמא לאימון קונדישנינג רציני.
מיני אוגר- אל תקשיב פה לאף אחד. אני יודע ממספיק סיפורים על אנשים שלא הגיעו לאלנוקה אף פעם וקיבלו גיבוש מטכל. צריך לתת 110% מעצמך בה-כ-ל, מריצת ה2000, עד הספרינט הראשון שיש לך ועד האחרון. לא לשמור אפילו טיפת כוח לאחר מכן.

• פותח/ת השרשור
לא קיבלתי כלום, המזל הנאחס שלי, בדיונות ביום השני אחד דחף אותי בירידה והדרדרתי שם בחולות עד למטה, אמרתי להם שאני בסדר אבל הם שמו לב שהייתה לי צליעה קלה(שאישית אל הפריעה לי) ולמרות שאמרתי שאני בסדר המפקד אמר לי שהוא לא רוצה לקחת אחריות שיקרה לי עוד משהו ושלחו אותי הביתה, הייתי בעצבים יום שלם ואני עד עכשיו מבואס...

לפותח הפוסט כמה דברים..
אם אתה רוצה שייטת הדרך הקלה יותר היא גדנ"ע צלילה ואם אתה עובר אתה מקבל גיבוש.
גדנע זה 5 ימים של קיטנה אז אין לך מה לדאוג.
בקשר לגיבוש: הם מחפשים אנשים בכושר בסיסי ומעלה עם פוטנציאל להשתפר, זה מהבחינה של הכושר.
המרכיב העיקרי שהם מחפשים בגיבוש הוא שתעזור ותיהיה בולט.
הנוסחה המנצחת היא כושר בסיסי+ וליהיות בולט בכל שלב בגיבוש.
עוד משהו, מישהו פה כתב שהמכין הוא 9 חודשים וטעה, המכין הוא 4 חודשים של גהנום.
אם הוא היה 9 חודשים אין מישהו שהיה שורד אותו

לפותח הפוסט כמה דברים..
אם אתה רוצה שייטת הדרך הקלה יותר היא גדנ"ע צלילה ואם אתה עובר אתה מקבל גיבוש.
גדנע זה 5 ימים של קיטנה אז אין לך מה לדאוג.
בקשר לגיבוש: הם מחפשים אנשים בכושר בסיסי ומעלה עם פוטנציאל להשתפר, זה מהבחינה של הכושר.
המרכיב העיקרי שהם מחפשים בגיבוש הוא שתעזור ותיהיה בולט.
הנוסחה המנצחת היא כושר בסיסי+ וליהיות בולט בכל שלב בגיבוש.
עוד משהו, מישהו פה כתב שהמכין הוא 9 חודשים וטעה, המכין הוא 4 חודשים של גהנום.
אם הוא היה 9 חודשים אין מישהו שהיה שורד אותו

אכן, המכין הוא 4 חודשים של השפלה וגהנום, ראיתי בעיניים שלי.

• פותח/ת השרשור
אמרו לי שאני לא יכול בגלל שזה היה המפקד ששלח אותי ולא הרופא, אני אנסה לבקש ולהציק להם אבל הסיכוי נמוך.

אני חושב לנסות לבקש גיבוש צנחנים(שהבנתי שממנו אפשר להגיע למגוון יחידה), השאלה זה איך עושים את זה ואם יש לי זמן להתאמן לזה.

בגיבוש צנחנים אתה יכול לקבל מאותר דובדבן, אחרי זה בגיבוש יחטיות אתה כביכול עושה גיבוש דובדבן והסיכוים שתעבור גבוהים (הסטטיסטיקות אומרות 60%). בנוסף אם אתה ממש שפיץ אתה יכול לקבל בגיבוש יחטיות מגלן. שאר היחידות שאתה יכול לקבל מהצנחנים זה הגדס"ר שגם נחשב רציני מאוד

ד"א- תוכל להגיד עד כמה הדיונה קשה? נגמרת מהר בספרינטים או שהיה סביל? (אני בינואר)

נערך לאחרונה:
יש לי גם שאלה אליך- רשמת שביום השני נפלת, יום סירות זה לא יום אחד ?

איך הפילו אותך ביום השני אם יום סיירות זה יום אחד?

light wight, הדיונה שמה זה בערך 15-20 שניות כול ספרינט

ואם אתה רוצה גיבוש צנחנים אי שום סיבה שלא תקבל, הגיבוש הבא זה בדצמבר, (אני יהיה שמה..)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית