הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך התוכנית? AB

• פותח/ת השרשור Ziv195
  • פורסם בתאריך

Ziv195

משתמש מתחיל
66
1
נק' מוניטין:
1
66
1
AB מתחיל להתאמן בקרוב
יש לי בסיס נחמד מאוד חצי שנה אימוני משקל גוף, לא יכול סקאווט ודדליפט לצערי בגלל בעיות גב תחתון וברכיים
בגלל זה לא מתחיל עם SS וגם מהסיבה שאני רוצה להישאר יחסית על א"ש נמוך, בגלל שאני באתלטיקה קלה.
אבל אני מתכוון לאכול כמו שצריך

ABXABXX

ABXABXX

אימון A - חזה כתפיים יד אחורית בטן

לחיצת חזה מוט 2X8
לחיצת חזה שיפוע עליון משקולות 2X8
פרפר 2X10

לחיצת כתפיים 2X8
הרחקה לצדדים 2X10

פשיטת מרפקים פולי עליון 2X10

כפיפות בטן עם משקל 3X15

אימון B - גב יד קדמית רגליים

פולי עליון 3X8
חתירה 3X8

לג פרס 3X6
פשיטת ברכיים 2X8
כפיפות ברכיים 2X8

כפיפת מרפקים מוט 2X10
פטישים 2X10

נערך לאחרונה:
בסדר גמור,למרות שהייתי מחליף את הפולי עליון לחתירה ולא הייתי עושה מתח לכשל כי זה יחסל לך את הידיים לדעתי,במיוחד אם תעשה גם חתירה

• פותח/ת השרשור
אוקיי שאני חושב על זה אתה צודק, אבל אחרי חתירה מתחילים לי כאבי גב... במידה ואני יחליף חתירה במתח, זה מספיק חתירה ופולי עליון?

ואת החתירה עדיף במכונה או עם דאמבלים?

חתירה עדיף עם מוט.

🤪

---------- התגובה התווספה ב 23:15 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:14 ----------

אוקיי שאני חושב על זה אתה צודק, אבל אחרי חתירה מתחילים לי כאבי גב... במידה ואני יחליף חתירה במתח, זה מספיק חתירה ופולי עליון?

מוט כמו שMTA אמר.. אבל בתכלס מכונה או דמבלים אז דמבלים.

עדיף עם מוט לעשות את החתירה או עם משקולות יד,בכל מקרה עצה ממני.. פולי עליון לא שווה כלום לדעתי פשוט תעשה מתח עם תוספת משקל ואל תגיע לכשל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית