הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון קלין - פעם ראשונה, 60 קילו, בדיקה

ElemenTal

משתמש פעיל
832
26
נק' מוניטין:
633
832
26
נמצא בחיטוב, החלתתי לנסות קלין, כבר ניסיתי פעם ללמוד, לא כל כך הלך פחדתי להכנס מתחת ל 30 קילו P:
קיצר היום ניסיתי שוב, להפתעתי הצלחתי בסוף 60 :]
ממה שאני רואה זה שאני לא מרים תמרפקים לגובה הנכון, אבל כמו שאמרתי כבר פה פעם יש לי כנראה בעיה של גמישות להביא את המרפקים לגובה הנכון...
וכשעשיתי ראיתי במראה שהברכיים גולשות, אבל כנראה בגלל שאני עוד לא רגיל לעמידה צרה (בניגוד לסקוואט)
מה שכן טוב ניראה זה שהמוט עולה בקו ישר ולא עושה סיבובים או משהו כזה...
ולגבי הידיים אני לא יודע, זה ניראה לכם שאני מושך עם הידיים או לא ?..
50 קילו

60 קילו

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הקלין לא רע, אבל אתה לא באמת קופץ עם כל מה שיש לך וזה נראה די איטי. אתה צריך להיות אגרסיבי בנקודת הקפיצה.

ואל תוריד את התחת לפני שאתה מתחיל למשוך.

זה נראה נורא איטי...תעבוד על מהירות וקפיצה חזקה וגם תעבוד על גמישות למרפקים אבל חוץ מזה בשביל מישהוא שלומד לבד איך לעשות קלין כל הכבוד!

• פותח/ת השרשור
טוב תודה.
למרות שב DVD של ריפטו לגבי הקלין הוא אומר שבהתחלה לא להשתולל עם ההתפרצות של הכוח, וכולם שם עושים את המשיכה הראשונית (דדליפט) די לעט ואז יפה מקפיצים את זה...

תוריד את התחת, וכשאתה מושך , תמושך עם הרגלים ולא עם הגב.
אם אני לא טועה [ כי לא ממש רואים מהזווית הזאת ] המשקולת נכנסת לך קצת עמוק מידי . אם לא אז זה עוד יגיע בגלל שאתה מושך יותר מידי עם הגב. או במקרה הגרוע אתה תתחיל לקפוץ אחורה.
ממליך לך לעשות CLEAN PULLS בשביל לעבוד על זה קצת .

אתה בעצם עובד על התנועה ההתחלתית של הקלין עד לנקודת התפרצות

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תוריד את התחת, וכשאתה מושך , תמושך עם הרגלים ולא עם הגב.
אם אני לא טועה [ כי לא ממש רואים מהזווית הזאת ] המשקולת נכנסת לך קצת עמוק מידי . אם לא אז זה עוד יגיע בגלל שאתה מושך יותר מידי עם הגב. או במקרה הגרוע אתה תתחיל לקפוץ אחורה.
ממליך לך לעשות CLEAN PULLS בשביל לעבוד על זה קצת .

יפה שאתה מצליח לכתוב כל כך הרבה שטויות בהודעה אחת.

נמצא בחיטוב, החלתתי לנסות קלין, כבר ניסיתי פעם ללמוד, לא כל כך הלך פחדתי להכנס מתחת ל 30 קילו P:
קיצר היום ניסיתי שוב, להפתעתי הצלחתי בסוף 60 :]
ממה שאני רואה זה שאני לא מרים תמרפקים לגובה הנכון, אבל כמו שאמרתי כבר פה פעם יש לי כנראה בעיה של גמישות להביא את המרפקים לגובה הנכון...
וכשעשיתי ראיתי במראה שהברכיים גולשות, אבל כנראה בגלל שאני עוד לא רגיל לעמידה צרה (בניגוד לסקוואט)
מה שכן טוב ניראה זה שהמוט עולה בקו ישר ולא עושה סיבובים או משהו כזה...
ולגבי הידיים אני לא יודע, זה ניראה לכם שאני מושך עם הידיים או לא ?..
50 קילו
http://www.youtube.com/watch?v=pk4EJT8P2FE

60 קילו
http://www.youtube.com/watch?v=tZYC9brd7Js&feature=mfu_in_order&list=UL

נראה אחלה
הלוואי עלי כמות כזאת של פלטות במכון חח מה זה איזה מכון זה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית