עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני חושב שבשל מספר הקלוריות המועט שאתה צריך לצרוך כדי לשמור אפיל ועל מאזן ניטרלי יכול לגרום לסוג של תת תזונה בשלב מסויים ואפילו אם תצרוך תוספים וויטמינים כדי להשלים את החוסר אתה תהיה די רעב וחלש רוב הזמן.
לדעתי לאדם שהוא לא דוגמן למשל אין סיבה להישאר על אחזו נמוך מאוד, סביבות ה8-10 אחוז זה אחוז שניתן לשמור בצורה יותר ריאלית.
דוגמנים (לא פיטנס) בין 11-13 %, שומן בארץ גם יותר,לגבי פותח הפוסט,5 אחוז שומן על גוף שלד זה נראה כמו ניצול שואה,התמונות של החיטוב שלך מרשימות ביותר,חבל שאין עליך גם מסה,להגיע ל5 אחוז טיבעי זה לא חכם במיוחד,וזה כנראה גם לא יקרה.אני חושב שבשל מספר הקלוריות המועט שאתה צריך לצרוך כדי לשמור אפיל ועל מאזן ניטרלי יכול לגרום לסוג של תת תזונה בשלב מסויים ואפילו אם תצרוך תוספים וויטמינים כדי להשלים את החוסר אתה תהיה די רעב וחלש רוב הזמן.
לדעתי לאדם שהוא לא דוגמן למשל אין סיבה להישאר על אחזו נמוך מאוד, סביבות ה8-10 אחוז זה אחוז שניתן לשמור בצורה יותר ריאלית.
דוגמנים (לא פיטנס) בין 11-13 %, שומן בארץ גם יותר,לגבי פותח הפוסט,5 אחוז שומן על גוף שלד זה נראה כמו ניצול שואה,התמונות של החיטוב שלך מרשימות ביותר,חבל שאין עליך גם מסה,להגיע ל5 אחוז טיבעי זה לא חכם במיוחד,וזה כנראה גם לא יקרה.
כדי להגיע ל5 א.ש. ולהישאר עם שריר עליך תצטרך להתחיל שימוש בחומרים.
אפילו שתהיה על 100 קילו ,אם תנסה לרדת טיבעי ל 5 אחוז אתה תהיה שלד.מי דיבר על גוף שלד, תסתכל בחתימה שלי... אני במסה מעכשיו ועד 90 קילו
מדבר על העתיד, כשאגיע למטרת המסה שלי ואתחיל לחטב שוב
מתחשק לי לרדת יותר נמוך ממה שהייתי ולהישאר שם זמן-מה
אני חושב שהדיון הזה מיותר בשבילך. אתה צריך לחשוב כרגע רק על עליה במסת שריר. שתגיע למשקל מטרה תתחיל לחשוב על חיטוב.
פרה פרה.
להשאר על א.ש. נמוך פשוט הופך את החיים למטרד. אתה לא חי ורק מחפש 'לעבור' את הימים. ככה זה בשבילי לפחות.
אם כבר דיון:
למה קשה להגיע לאחוז שומן נמוך, הרי עושים דיאטה, למה בשלב מסוים מפסיקים לרדת ?
למה קשה לשמור על זה ? אם אוכלים לפי ה BMR (גם אם הוא ירד אז לפי החדש) למה שהא.ש לא ישמר ?