הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ בחירת תוכנית למסה הבאה

tomerperetz

משתמש מתחיל
262
0
נק' מוניטין:
-33
262
0
שלום אני עכשיו בחיטוב עוד מעט מסיים בעזרת-ה' רציתי להתייעץ איתכם מה לעשות מסה הבאה אני רוצה לעשות אותה נקייה לאכול כ-400 מעל התחזוקה ולמשוךך איתה הרבה זמן אפילו חצי שנה ורציתי להתייעץ איתכם לגבי התכנית אני מתלבט בין AB קלאסית שבפורטל לבין הטקסס מתו'ד סיימתי SS אני עכשיו בלינראית משקלים סקוואט 130 דדליפט 135 דחיקה 75 פרס 50 [לחיצות ככה בגלל פציעה במרפק] חתירה 60 לא מזמן התחלתי

---------- התגובה התווספה ב 17:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:01 ----------

הקפצה

---------- התגובה התווספה ב 22:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:00 ----------

מישהווווו ????

לינארית של ביל סטאר
טקסדס מת'וד, תסתכל בתכניות אימונים בפורטל.
אתה יכול גם להתנסות ב-HST.

• פותח/ת השרשור
אתה אומר שבטקסס אני ייגדל יותר מAB? לא ממש מעניין אותי כמה הסקוואט שלי יהיה מה שמעניין אותי זה לגדול אתה יודע כמה שיותר בחלק העליון של הגוף וגם ברגליים שיהיה משהו ואתה אומר שאפשר לסחוב את הטקסס עם 500 מעל התחזוקה הרבה זמן כי לא בא לי לאכול עוד פעם כמו משוגעע

ברמה שלך אתה תגדל יותר מאימוני כוח, יש לך מספיק הוכחות לכך.
בכל מקרה, תעלה את הסקוואט שלך עוד 40-50 קילו וכנ"ל את הלחיצות, המשיכות.
אחר כך תחשוב על פיצולים, שיהיו הרבה יותר יעילים בשבילך כשתגיע לרמה הזאת.
בהצלחה.
ואני ממליץ על הלינארית של ביל סטאר לפני הטקסס.

• פותח/ת השרשור
אבל אני עכשיו בלינארית לעשות אותה עוד פעם במסה גם ואפשר למשוך אותה עם 500 מעל התחזוקה הרבה זמן ?

• פותח/ת השרשור
אממ אני רוצה להראות גדול כזה לא יודע מזה כי אני רק בן 15 וחצי ככה עם סקוואט של 130 זה נראה לי נחמד לגיל שלי אני רוצה להתנפח !

שוב, לדעתי, תתחזק כמה שיותר כרגע
בגיל 17~ אם הכל יילך כמו שצריך בתכניות כוח, תעבור לפיצולים, אתה תראה תוצאות טובות.

מי אמר?
למה שזה יעמיס עליך?
עוד שנה מהיום אתה יכול להשיג בכיף סקוואט 220 קילו לחמישייה.
ותאמין לי שאתה תהיה בהמה, רק תדאג שהטכניקה תהיה נכונה ושאתה עושה הכל נכון

• פותח/ת השרשור
לא סתם שאלתי בכללי ואני יעלה מדי פעם סרטונים עד עכשיו אמרו לי שיש לי טכניקה טובה אני יישמח לקבל עוד חוות דעת ואתה אומר שאני ייגדל יפה מטקסס ?

כן, אבל שוב, אחרי SS בדרך כלל נותנים איזה מסה של חודשיים עם הלינארית ואז עוברים לטקסס.
אתה לא חייב להיות מקובע על התכניות האלה, יש לך עוד כל מיני תכניות, ואתה גם יכול לעבוד AB אבל זה לא יהיה יעיל ברמה שלך.

• פותח/ת השרשור
איזה חוב ככה סגרתי סוף מסה אני עכשיו בלינראית ויום חמיישי אני 125 אחי אני מוכן להעלות 125 לשלוש בינתיים

• פותח/ת השרשור
אוקיי אז שורה תחתונה מה ממצליצים למסה הבאהה
טקסס או AB בשביל לגדול תרתיי משמע [סליחה על החפירה]

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית