הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג מסה ראשונה SS

yakirdotan

משתמש מתחיל
49
0
נק' מוניטין:
0
49
0
טוב אז ככה אני חדש בתחום הזה ובכלל בפורום...
אני ישמח לקבל ביקורות עזרות וכו'
את המסה התחלתי היום
נתונים עדכניים:

משקל:57
גובה:1.70
אני יודע שאני רזה 0__0

תוכנית:

Workout A
Squat 3x5
Bench Press 3x5
Deadlift 1x5

Workout B
Squat 3x5
Press 3x5
מתח 3x5

זהו מקווה להתקדם ולהצליח 😃

אימון של היום (האימון הראשון)

Workout A
Squat 3x5 עשיתי 30 ק"ג היה סבבה לא היה קשה אבל משום מה הגב קצת כאב לי...
(הברכיים גלשו אני צריך לשים לב פעם הבאה...)
Bench Press 3x5 עשיתי סט ראשון 30 ק"ג זה היה ממש ממש קל אז העלתי ל 35 ק"ג גם היה קל...
Deadlift 1x5 עשיתי 40 ק"ג היה בסדר אבל אני מאמין שיש לי עוד מה לתקן בטכניקה.
יש סרטון של הדדליפט אני יעלה עוד רגע
אני צריך קודם לפרסם 10 הודעות עד שאני יוכל לפרסם סרטון 0__0

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מחר אימון b ראשון
נראה לי הולך להיות סבבה
היום אכלתי כמו פרה אצל המסעדה של קרוב משפחה חח אכלתי שווארמה פרגיות קציצות נקניקיות וקבבים 0__0

זהו מחר אני יצלם סרטונים ואני יעלה ונראה איך הטכניקה...

בהצלחה אחייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי, זה פדרר אחי מהפורום של הליצנים

• פותח/ת השרשור
בהצלחה אחייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי, זה פדרר אחי מהפורום של הליצנים

לול מה קורה אחי?
תעקוב גם פה 😉

---------- התגובה התווספה ב 12:15 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:14 ----------

טוב היה היום אימון b מאוכזב מהסקוואט ומרוצה מפרס.

Workout B
Squat 3x5 עשיתי 38 ק"ג מבחינת הרגליים זה לא קשה לי אבל יש לי בעיה שאני חייב עזרה
כשאני עושה את התרגיל כבר שאני שם את המוט על הגב אני מרגיש לחץ וכאב בגב יותר לכיוון גב תחתון אני לא יודע למה זה קורא לי אבל זה מפריע לי מאוד להעלות במשקל וגם לבצע את התרגיל בצורה טובה......
Press 3x5 מרוצה מאוד בהתחלה עשיתי מוט ריק אבל זה היה מאוד קל אז עליתי עד שהגעתי ל 28 ק"ג אני חושב שהטכניקה היתה טובה ואני חושב שאני יכול אפילו יותר משהו כמו 30 ק"ג...
מתח 3x5 עשיתי בסט ראשון 8 אחר כך 6 אחר כך 4 וחצי

לסיכום היה אימון סביר הסקוואט דיי הרס את האימון בגלל הבעיה עם הגב :/
אבל מהפרס אני מאוד מרוצה ותאמת גם מהמתח כי בדרך כלל אני יותר גרוע במתח...

צילמתי גם סרטונים של הסקוואט וגם של הפרס אני יעלה אותם היום יותר מאוחר
;susss

תגידו למה שאני מפרסם תגובה זה כל הזמן מקשר אותה לתגובה ישנה יותר -__-

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לול תודה

קיצור סיימתי להעלות אני רק צריך עוד קצת הודעות ואני מעלה קישורים חח....

אני ילך לפרסם עוד כמה הודעות חסרי ערך ואני יפרסם

• פותח/ת השרשור
עדכון לכבוד powerliftergod

אני לא סובל את החרא הזה שנקרא facebook ובגלל זה גם אין לי אחד (כן יש גם כאלה שאין להם)
חחח אבל העלתי ליוטיוב...

תודה גבר, אתה שובר אבל הרגליים גולשות יותר מידי אתה צריך לשבת עם התחת, זה נירא לי הבעיה שכואב לך..

• פותח/ת השרשור
תודה גבר, אתה שובר אבל הרגליים גולשות יותר מידי אתה צריך לשבת עם התחת, זה נירא לי הבעיה שכואב לך..

כן אני מנסה לעבוד על זה אבל משום מה כל הזמן אומרים לי את זה מה לעשות??
אני דוחף את הברכיים לצדדים הכי חזק שאני יכול ועדיין הברכיים גולשות 😣

ומה עם הפרס?

כמה הערות:

קודם כל תסובב סרטונים כי זה ממש לא נוח לראות ככה!

אתה עושה סקוואט LB או HB?
קלטת את הסקוואט די יפה חוץ מהקטע של הברכיים. תנסה לרדת איתם עד שיהיו בערך מעל סוף כף הרגל ואז תעצור אותם ותמשיך לרדת בלי להזיז את הברכיים (כי מה שאתה עושה עכשיו נקרא ברכיים גולשות)

עכשיו לגבי הפרס. קודם כל כשאתה תופס את המוט תדאג שהוא יהיה יותר מתחת לאמה שלך ולא יפול אחורה-ככה זה ימנע כאבים אחרי זה ויעביר את כוח הדחיפה במלואו. חוץ מזה אחרי זה כשהמשקלים יהיו כבדים יותר את יכול לעשות את החזרה הראשונה מלמטה ואז בשאר החזרות לעשות נשימה מהירה למעלה ולעשות את הירידה והעלייה ברצף-זה עוזר לחלק מהאנשים.

• פותח/ת השרשור
כמה הערות:

קודם כל תסובב סרטונים כי זה ממש לא נוח לראות ככה!

אתה עושה סקוואט LB או HB?
קלטת את הסקוואט די יפה חוץ מהקטע של הברכיים. תנסה לרדת איתם עד שיהיו בערך מעל סוף כף הרגל ואז תעצור אותם ותמשיך לרדת בלי להזיז את הברכיים (כי מה שאתה עושה עכשיו נקרא ברכיים גולשות)

עכשיו לגבי הפרס. קודם כל כשאתה תופס את המוט תדאג שהוא יהיה יותר מתחת לאמה שלך ולא יפול אחורה-ככה זה ימנע כאבים אחרי זה ויעביר את כוח הדחיפה במלואו. חוץ מזה אחרי זה כשהמשקלים יהיו כבדים יותר את יכול לעשות את החזרה הראשונה מלמטה ואז בשאר החזרות לעשות נשימה מהירה למעלה ולעשות את הירידה והעלייה ברצף-זה עוזר לחלק מהאנשים.

אוקיי תודה
אני עושה lb ואני יעבוד על הקטע של הגלישה של הברכיים
לגבי הפרס לא הבנתי את הקטע הראשון
את הקטע השני הבנתי ואני כבר מכיר מהסרט של ריפטו...

אתה מקרית אתא הא.. אני ממוצקין.. אבל אני לומד ברוגוזין ב-יג'..
בכל מקרה יש כמה דברים ששמתי לב אליהם.. האחיזה שלך לא טובה, שים לב למפרקים שלך ואיך שהם מתעקמים.. אתה צריך שיהיו ישרים.
דבר שני זה הגלישה שלך. כשאתה מתחיל תשלח טיפה את הברכיים קדימה ואז תמשוך אותם לצדדים ותוך כדי תמשוך את התחת אחורה. ככה הברכיים שלך יקובעו ולא יזוזו. תשפר את זה, צלם כמו שצריך כי אף אחד לא יסובב את הראש כדי לראות ונגיד לך מה הלאה..

• פותח/ת השרשור
אתה מקרית אתא הא.. אני ממוצקין.. אבל אני לומד ברוגוזין ב-יג'..
בכל מקרה יש כמה דברים ששמתי לב אליהם.. האחיזה שלך לא טובה, שים לב למפרקים שלך ואיך שהם מתעקמים.. אתה צריך שיהיו ישרים.
דבר שני זה הגלישה שלך. כשאתה מתחיל תשלח טיפה את הברכיים קדימה ואז תמשוך אותם לצדדים ותוך כדי תמשוך את התחת אחורה. ככה הברכיים שלך יקובעו ולא יזוזו. תשפר את זה, צלם כמו שצריך כי אף אחד לא יסובב את הראש כדי לראות ונגיד לך מה הלאה..

ומטאל האד אני זוכר חח
חח מגניב אני למדתי ברוגוזין א'
אבל עברתי השנה לטכני חיפה
וסתם שאלה למה אתה לומד ברוגוזין ב' ולא במוצקין?
כי בתאכלס אצלנו רוגוזין א' זה חרא של בית ספר 0__0 לא יודע מה הולך ברוגוזין ב'...

לגבי האחיזה אני יודע את זה אבל כל פעם אחרי שאני מוציא את המוט המרפקים שלי משום מה תמיד עולות למעלה אני צריך לעבוד על זה.
לגבי הגלישה אני יעבוד גם על זה

תודה:79nb:

ותגיד יש איזה הערה לגבי הפרס?

ופכם הבאה אני יסובב חח

נערך לאחרונה:
ומטאל האד אני זוכר חח
חח מגניב אני למדתי ברוגוזין א'
אבל עברתי השנה לטכני חיפה
וסתם שאלה למה אתה לומד ברוגוזין ב' ולא במוצקין?
כי בתאכלס אצלנו רוגוזין א' זה חרא של בית ספר 0__0 לא יודע מה הולך ברוגוזין ב'...

לגבי האחיזה אני יודע את זה אבל כל פעם אחרי שאני מוציא את המוט המרפקים שלי משום מה תמיד עולות למעלה אני צריך לעבוד על זה.
לגבי הגלישה אני יעבוד גם על זה

תודה:79nb:

ותגיד יש איזה הערה לגבי הפרס?

ופכם הבאה אני יסובב חח

אני עושה מסלול הנדסאים ויש רק או ברוגוזין או בביאליק.. ביאליק שולח אותך לחימוש (אוכלים שם בתחת) ואתא שולח לחיל תקשוב שזה עוד טוב..
פשוט תנסה להרים יותר את המרפקים והקטע של המפרק לא יקרה.

• פותח/ת השרשור
אני עושה מסלול הנדסאים ויש רק או ברוגוזין או בביאליק.. ביאליק שולח אותך לחימוש (אוכלים שם בתחת) ואתא שולח לחיל תקשוב שזה עוד טוב..
פשוט תנסה להרים יותר את המרפקים והקטע של המפרק לא יקרה.

אהההה גם אני עתיד להיות הנדסאי חחחח (רק שלי יש כמה שנים טובות)
וסבבה אני יעבוד על כל מה שאמרת לי
ושוב יש איזה תיקון לפרס?

נערך לאחרונה:
בפרס תתייצב יותר טוב. תראה שאתה כאילו זז עם הרגליים, תחשוב שהם מקובעות לרצפה ואתה דוחף איתם את הגוף כלפי מעלה.
ותנסה לגמור את הסט של הפרס כמה שיותר מהר. אל תוריד, תנוח כמה שניות ותעלה, אלא תעלה, תוריד, תוציא ותיקח נשימה עמוקה, תן נגיעה קטנה בחזה עליון ושוב תעלה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית