שאלה|בקשר לצבא

leon&maor

משתמש מתחיל
167
0
נק' מוניטין:
49
167
0
יימח שם של הצבא שיבצו אותי למשטרה צבאית והתאריך עוד שבועיים, 23 לאוקטובר. הקיצר היציאות שם נוראיות, ואני מכור לאימונים. עזבו שמשטרה צבאית זה חרא בלי שום קשר, אם אני לא מתאמן אני בדכאון אני יכול להתאבד אני לא צוחק, אני הלכתי להתאמן בכל מצב אפשרי, האנגובר, בחילות, חולה מת תמיד אני הולך אפילו אחרי עבודה של 14 שעות אני הולך אני מכור עצם העבודה שאני לא אתאמן אני יכול להתאבד. ועזבו את זה, גם השירות עצמו מגעיל איך אני יוצא משם? למזלי אני יכול קצת לבכות להם לא להוציא איזה 5-9 משו? אני בן יחיד לאם חד הורית, המצב הכלכלי שלנו על הפנים ואני גר בשדרות. הקיצר מה אני עושה בחייאת אלוהים לפני שאני יורה לעצמי בראש מה אני עושה?

קודם כל תהיה רגוע, האימונים זה לא הכל בחיים ותמיד יהיה לך זמן להתאמן, אני יודע שהמשפט הזה לא מזיז לך אבל אתה חייב להתאפס על עצמך ולא לדבר ככה.
אני מכיר כאלה שהסתדרו בצבא, תנסה לפנות לגורמים מוסמכים ולנסות להוציא תנאים טובים כמו 5-9 או יומיות (יש לי חברים כאלה). כמו שזה נראה אתה יכול לקבל תנאים טובים לפי מה שאתה מתאר פשוט תלחם על שלך.
אתה גם חייב להבין שמה שלא יהיה טירונות אתה תעשה אפילו אם זה כלל צהלי לא תוכל להתאמן שם כמו שצריך, תהיה רגוע אחרת אתה תתחרפן וחבל על הבריאות שלך.

חבר שלי נשלח למ"צ אחרי שהיה לו התקף אסטמה קשה בשריון, הוא עכשיו הלך להיות מפקד על אסירים ויש ל יציאות 2-2, תנסה להגיע למשהו כזה או שפשוט לא תעלה להם על האוטובוס בבקו"ם.

וא בנאדם כולנו אוהבים להתאמן והכל אבל אתה מתאר פה סופר-דופר אובססיה... מה יהיה אם חס וחלילה תיפצע ולא תוכל להתאמן תקופה? מה תתאבד? לך לפסיכולוג בנאדם!!!!!!!!

תוציא ספורטאי מצטיין
תעשה להם דאבל בייספס בתחתונים

קודם כל אנחנו לא קב"ן, אז אל תבוא לנו עם פוזות, חתיכת מפונק.
מצחיק שאתה מעז להגיד שהיציאות של מ"צ לא טובות... אם רק היית יודע כמה אחרים טוחנים.
אם אתה עד כדי כך לא רוצה לתרום - תירשם לאחד האיגודים ותקח מהם הוכחה שאתה מתחרה, ולך למשקית ת"ש ותחתור לספורטאי מצטיין. בגלל שגם מגיע לך ת"ש בגלל שאמא שלך חד הורית, אני מהמר שתקבל יומיות בבסיס קרוב לבית.

אתה לא מוכן לוותר על האימונים בזמן הצבא או שאתה לא מוכן להעניק מעצמך לשירות הצבאי?

בתור אחד ששירת במ"צ, אני לא אנסה לעודד אותך ולהגיד לך שיש שם דברים דווקא לא רעים ומעניינים, הרבה יותר מלהיות שוטר צבאי ולחלק דוחות (אני צסכים שזה תפקיד "לא משהו") כי בכל זאת זקוקים לסוג של מוטיבציה, ונראה לי שאין לך.

ממה שזכור לי היו כמה מהטירונות שלי שהצליחו לעבור חיל.
יש בגדול 2 אופציות. להיות סמרטוט מחוץ לחיל, או להיות סמרטוט בתוך החיל. כלומר לקבל תפקיד שתקבל מחוץ לחיל, רק בתוך החיל. נניח לשרת במפקדה שלהם בתל השומר.

ממה שזכור לי לקח להם זמן לצאת, כלומר משהו כמו כל הטירונות, שאם אני זוכר נכון ולא שינו כלום זה קרוב לחודשיים.
בגדול מה שהם עשו זה בחדרי אוכל לשבת בצד לא ליד אף אחד (הם לא ישבו ביחד מן הסתם)
התבכיינו בלי סוף
ביקשו קב"ן
לא חתמו על נשק
פשוט שיחקו אותה סוג של אפטים
צרחו עליהם בלי סוף אבל הם נשארו בלשהם

אני לא ממליץ לך על זה כי מן הסתם זה לא "מתכון להצלחה". לך תדע איפה יזרקו אותך בסוף.
לגבי משקית תש. תלוי כמה חמור התש שלך. היית לכם כבר פגישה איתה? זה בשבוע הראשון

אישית, בהתחלה רציתי לצאת כי רציתי יומיות. לא ידעתי כלום על הצבא אז.
אבל אני לא מסוגל לעשות הצגות, ולשחק אותה ולספר לקב"ן שאני רוצה להתאבד.
זה מרגיש לי מטומטם.
בסוף דווקא 11-3 יצאיות זה לא היה נורא נהנתי גם לעשות שבתות. ומן הסתם עם הפז"ם אתה עושה יציאות יותר טובות.

מזה משנה זה צבא גבר תעבור אותו ותתקמבן על מילואים זה יותר חשוב
עכשיו אתה ילד אחר כך אתה תלמד תעבוד ותהיה לך משפחה זה הבלאגן האמיתי, לא ה 3 שנים

גם אני הייתי מיועד למ.צ.
נכנסתי לכלא 5 פעמים והוציאו אותי משמה.
יש לי דפוק של 80 יום, אני משרת ביחידה מודיעינית ויש לי פטור ממילואים. היום בדיעבד, חוזר על כל רגע.

• פותח/ת השרשור
מצטער שאני אומר את זה ככה, לא אכפת לי מהשירות הצבאי המגעיל הזה אני שונא תמדינה הזאת ואם היה לי איך לעבור מפה הייתי עובר. גם אנחנו חיים בשיכון עולים בחובות של מאות אלפי שקלים ועוד הצבא הזה נותן לי משו שבכלל לא רציתי בפירוש נתתי דירוג למה שרציתי כיאילו פאק... מה גם חדר כושר זה לא סתם עוד תחביב בשבילי בעבר הייתי שמן לא להתאמן בשבילי זה ממש אתם לא מבין כמה אני מכור יותר מכל הפורום אני מוכן לחיות בחדר כושר אני לא צוחק אני באמת אתאבד אני לא יאכל, כלום לפחות שיהיה חדר כושר ושאני לא אהיה מניאק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית