הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מישהו ניסה מוצרים ש musle tech?

lifton

משתמש מתחיל
83
0
נק' מוניטין:
12
83
0
נכון שג'אי והיט מפרסמים את החברה הזו כבר תקופה, אבל אני שמעתי ביקורות אל רעות בפורומים על הקריאטין והחלבון שלהם.

מישהו יכול להמליץ או להפך? אני מתכנן להתחדש בכמה תוספים ואולי אני ירכוש את כולם של מסל טק. (חוץ מהמגנזיום )

אני לא רואה במוצרים שלהם שום יתרון על פני אינטרקטיב דיימטייז וכו'. רק יותר יקרים (המחירים בארץ).

המוצרים שלהם בתכלס טובים, אבל המחיר שלהם מוגזם כי הם ספונסרים של רוב הבילדרים המובילים בעולם אז כולם עושים מהם יותר ממה שהם.
אבל ככה זה בתחום הזה. אם קאטלר קונה גם אני קונה.

זה סתם פרסום של מוצרים שה"דה בסט" קונים.
אין הבדל בין זה למוצרים אחרים.
(ההבדל הוא המחיר)

המוצרים שלהם בתכלס טובים, אבל המחיר שלהם מוגזם כי הם ספונסרים של רוב הבילדרים המובילים בעולם אז כולם עושים מהם יותר ממה שהם.
אבל ככה זה בתחום הזה. אם קאטלר קונה גם אני קונה.

כאמור MONEY TECH מוצרים הכזבה .נסיתי הרבה מאוד מהם

גם לא משתלם לקנות אותם בארץ..המון מוצרים לא נמכרים ומה שנמכר יוצר במיוחד עבור ישראל ומדינות שמשרד הבריאות שלהן לא מאשר את התקנות של המוצרים (נגיד האבקת חלבון,לא תמצא אבקת חלבון של מאסלטק כמו בארה"ב,בחנות בישראל)רד מהנושא
זה שקאטלר מפרסם את זה לא יגרום לי לקנות 😃

• פותח/ת השרשור
אני חלילה לא מתכוון לזלזל בחנויות התוספים בארץ אבל אני קונה מארהב והמחירים סבבה.
ושוב אני לא מאלה שימשך למוצר בגלל שקטלר אומר שהוא הכי טוב..ממש לא..שוב , סתם שמעתי ביקורות טובות בפורומים הייתי סקרן.

מוצרים יקרים גם בארה"ב נדמה לי שמותג נחשב ללא זול במיוחד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית