נק' מוניטין:
10,850
- 8,677
- 1,546
הבאת לי היסטוריה עם סרטון שמציג מה היה ואולי מה יכול ליהיות אז שמתי דיעות של ביטחוניסטים.
לעצם העניין מחיר כזה או אחר, 1, 10, 100, וגם אלף לא מטים את הכף. עדיין כולנו צריכים להרגיש חובה להחזיר שבוי הבייתה וחבל שזה בוצע לאחר הרבה מאוד זמן ומסכת לחצים מטורפת של המשפחה. בייחוד שכבר ביצעו עסקאות בעבר. אולי אם העסקה הייתה יוצאת בזמן זה היה מחלחל יותר - שלא משאירים שבויים ושחייל (חי או מת) או סוחר סמים (אלחנן טננבאום) חוזרים הבייתה.
אני לא מציע פה שום פתרון. וברור שיש פה התנגשות של דיעות.
אין לדעת מה קרה עם טננבאום
יש קונ' האומרות שהוא איש שב"כ וזהו סיפור כיסוי כלשהו וזה נשמע דיי הגיוני
אתה צריך חובה להגן על אזרחי מדינת ישראל
והם לא מוגנים כשיש עוד 1000 כלואים ערבים בעולם בחוץ,ובניהם כמה מוחות גאוניים אם כמה שכואב לומר.
הורים של ילדים ומשפחות שלמות צועקות מהקבר כי הם נהרגו מפיגועים שעשו אותם משוחררים.
אתה צריך לחשוב על העתיד.
ולמה להחזיר חייל מת למען השם? כדי שיצטרפו ליד הקבר שלו עוד עשרות אנשים?.שלא תבבין אותי לא נכון,אני חושב שכל מי שמת למען המדינה ראוי לכבוד והערכה שאין כמוה ככה גם משפחתו.אבל לסכן חיי אדם,בשביל גופה שתיקבר בארץ,זה כבר נראה לי מטומטם כ"כ ולא מתחשב באזרחים ושם אותם בסכנה.
אני הבאתי לך סטטיסטיקה שהייתה,הדעה של איש השב"כ זאת דעתו האישית ואני מכבד אותו בתור איש שבכ.אבל גם ילד קטן יודע ש10 זה פחות מ1000,אז זה גם מה שאני מצפה שאיש השב"כ ידע,אלא אם הוא מתחנן איזה מבצע כלשהו,אני לא יודע מההסיבה שלו לומר את זה..הוא אמור לדעת את ההיסטוריה הרבה יותר טוב ממני וממך.
אני באמת לא מבין איך אנשים יכולים להיות שקטים,שעכשיו יש עוד כמה מוחות גאוניים שבחוץ מסתובבים להם,זה עניין של זמן עד שיקרו מקרים כאלו,ההיסטוריה תחזור על עצמה וישראל הייתה צריכה ללמוד מטעויות של העבר,איפריות שלמות נפלו כי הן לא למדו מההיסטוריה שלפניהן ועניים פקוחות יכלו למנוע את זה.
השחרור שגרם לאינטיפדה השניה,היה טעות,ואני לא יודע איך אפשר לומר שלא,אז אני לא רואה למה לחזור על זה