הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוסר פרופורציה באחיזה משולבת בדדליפט

aviad13

משתמש פעיל
645
1
נק' מוניטין:
-2
645
1
המוט מחליק לי כל הזמן בדדליפט אז החלטתי לעבור לאחיזה משולבת

השאלה שלי היא איזה צד של הטרפזים גדל יותר? הצד עם היד שבמונח הרגיל או הצד של היד שבמונח השונה מהרגיל?

מקווה שהבנתם.. תודה

אני שואל כי יש לי חוסר פרופורציה בין טרפז ימין לשמאל

אם אתה פוחד מחוסר פרופרציה אתה יכול לעשות חזרה אחת נגיד שיד ימין היא כלפי מטה וחזרה שנייה שיד שמאל כלפי מטה הבנתתי אותך נכון

• פותח/ת השרשור
תומר תודה רעיון נחמד

זה לא משנה, ואף אחד לא שם לב לחוסר פרופורציה שלך חוץ ממך.

אוקיי אבל נגיד וכן שמים לב... אתה יכול בכל זאת לענות על השאלה? יש לי הרגשה שאתה כן יודע את התשובה

אם אתה פוחד מחוסר פרופרציה אתה יכול לעשות חזרה אחת נגיד שיד ימין היא כלפי מטה וחזרה שנייה שיד שמאל כלפי מטה הבנתתי אותך נכון

רעיון רע לשנות אחיזה בין חזרות. זה יגרום לך לאבד ריכוז. יותר נכון לעשות כל סט באחיזה שונה.

• פותח/ת השרשור
הבנתי שטן.
אז אתה אומר שאם אני נגיד עושה SS אני אעשה אימון B אחד אחיזה משולבת מסויימת ואימון B שני אחיזה משולבת הפוכה
ובחימום עצמי אני אעשה אחיזה רגילה.
מה אתה אומר?

את הסטים הקלים יותר עד כמה שניתן כן לבצע באחיזה רגילה.

הבנתי שטן.
אז אתה אומר שאם אני נגיד עושה SS אני אעשה אימון B אחד אחיזה משולבת מסויימת ואימון B שני אחיזה משולבת הפוכה
ובחימום עצמי אני אעשה אחיזה רגילה.
מה אתה אומר?

אין צורך לסבך את העניין. לדוגמא:
את סטים החימום האתה עושה כמה שאפשר באחיזה רגילה.
את הכבדים אתה עושה סט אחד ימין הפוך - שמאל רגיל , ואז בסט הבא אתה הופך את הידיים שמאל הפוך- ימין רגיל.
אם אתה רוצה אתה יכול לתכנן כך שהסט האחרון בכל אימון יהיה עם מצב ידיים שונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית