הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נמאס לי לא מצליח לעשות סקוואט

asilvey

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
אני מנסה כבר המון זמן לעבוד על הטכניקה בסקוואט אבל כלום לא עוזר . אני יודע שהתנועה צריכה להגיע מהתחת אבל אצלי איכשהו אני מרגיש שרק הקוודס עובד בתרגיל הזה ולא ההמסטרינג או השריר של התחת(שכחתי את השם). אני יודע את כל התאוריה של ההיפ דרייב אבל זה פשוט לא מצליח לי כל פעם שאני מנסה כאילו להתיישב אחורה אני מרגיש שאני מאבד שיווי משקל וכמעט נופל ...מה עושים? לא ממש יעזור אם אני אצלם את עצמי , מה שהסברתי פה זה בדיוק מה שתראו בסרטון אם אני אצלם, אין שיווי משקל וכתוצאה מכך אין אפשרות לרדת נמוך לסקוואט מלא , ולכן אני מרגיש שרק הקוודס עובד...ניסיתי בוקס סקוואט לתקופה מסויימת אבל זה ממש לא עזר לי:\
מה עושים?

• פותח/ת השרשור
אין לי מצלמת וידיאו בהישג יד זה קצת בעייתי בשבילי ....אם אפשר בבקשה תגיד לי איך אפשר לתקן את הבעיות שהצגתי כי סה"כ זה די ברור מה שתארתי

אני מנסה כבר המון זמן לעבוד על הטכניקה בסקוואט אבל כלום לא עוזר . אני יודע שהתנועה צריכה להגיע מהתחת אבל אצלי איכשהו אני מרגיש שרק הקוודס עובד בתרגיל הזה ולא ההמסטרינג או השריר של התחת(שכחתי את השם). אני יודע את כל התאוריה של ההיפ דרייב אבל זה פשוט לא מצליח לי כל פעם שאני מנסה כאילו להתיישב אחורה אני מרגיש שאני מאבד שיווי משקל וכמעט נופל ...מה עושים? לא ממש יעזור אם אני אצלם את עצמי , מה שהסברתי פה זה בדיוק מה שתראו בסרטון אם אני אצלם, אין שיווי משקל וכתוצאה מכך אין אפשרות לרדת נמוך לסקוואט מלא , ולכן אני מרגיש שרק הקוודס עובד...ניסיתי בוקס סקוואט לתקופה מסויימת אבל זה ממש לא עזר לי:\
מה עושים?

אז מה שאתה מבקש בעצם זה רשות לא לעשות סקוואט?

תבקש ממישהו שמבין שיעבוד איתך על הטכניקה, וחכה לתגובת רעל של קורן על הסקוואט וחשיבותו 📢

• פותח/ת השרשור
אז מה שאתה מבקש בעצם זה רשות לא לעשות סקוואט?
למה נראה לך שאני צריך אישור ממך לא לעשות סקוואט? אם לא הייתי רוצה לעשות סקוואט פשוט לא הייתי עושה ולא הייתי פותח פה את ההודעה הזו..=\

למה נראה לך שאני צריך אישור ממך לא לעשות סקוואט? אם לא הייתי רוצה לעשות סקוואט פשוט לא הייתי עושה ולא הייתי פותח פה את ההודעה הזו..=\

הפוסט שלך נשמע כאילו אתה לא מוכן להשקיע את מה שנדרש כדי להגיש את המטרה. את הדבר הכי בסיסי (לקרוא את הספר) כבר עשית?

• פותח/ת השרשור
הפוסט שלך נשמע כאילו אתה לא מוכן להשקיע את מה שנדרש כדי להגיש את המטרה. את הדבר הכי בסיסי (לקרוא את הספר) כבר עשית?
אולי לך זה נראה בסיסי כי אתה יודע על מה אתה מדבר לי אין מושג על איזה ספר אתה מדבר

אין לי מצלמת וידיאו בהישג יד זה קצת בעייתי בשבילי ....אם אפשר בבקשה תגיד לי איך אפשר לתקן את הבעיות שהצגתי כי סה"כ זה די ברור מה שתארתי

הלוואי והדברים היו כל כך פשוטים. מאוד קשה לתאר בדיוק מה קורה ואיפה הבעיה. אתה צריך לצלם - יש הרבה טלפונים עם מצלמות והדבר הכי פשוט זה מצלמות רגילות דגיטליות כי לרובן יש הקלטת וידיאו מספיק טובה.
אל תוותר, זאת תנועה לא פשוטה ולפעמים זה לוקח זמן, במיוחד כשאין הדרכה צמודה.

המינימום שאתה חייב לעשות זה לצלם את עצמך כדי שנדע איך זה נראה. פחות מזה - אתה לא מוכן להשקיע.
אני מכיר אנשים שלקחו מצלמות דיגיטליות בגודל ספר כדי לצלם את עצמם ולקבל משוב לטכניקה.

• פותח/ת השרשור
התחלתי לקרוא את הספר ויש שם ציור שמדגים עד לאן צריך לרדת בסקוואט , בציור הזה רואים שהברכיים עוברות בהרבה את קו האצבעות של הרגליים...עד היום קראתי בכל מיני מקומות שזה אסור..אז מה באמת נכון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית