הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נמאס לי לא מצליח לעשות סקוואט

asilvey

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
אני מנסה כבר המון זמן לעבוד על הטכניקה בסקוואט אבל כלום לא עוזר . אני יודע שהתנועה צריכה להגיע מהתחת אבל אצלי איכשהו אני מרגיש שרק הקוודס עובד בתרגיל הזה ולא ההמסטרינג או השריר של התחת(שכחתי את השם). אני יודע את כל התאוריה של ההיפ דרייב אבל זה פשוט לא מצליח לי כל פעם שאני מנסה כאילו להתיישב אחורה אני מרגיש שאני מאבד שיווי משקל וכמעט נופל ...מה עושים? לא ממש יעזור אם אני אצלם את עצמי , מה שהסברתי פה זה בדיוק מה שתראו בסרטון אם אני אצלם, אין שיווי משקל וכתוצאה מכך אין אפשרות לרדת נמוך לסקוואט מלא , ולכן אני מרגיש שרק הקוודס עובד...ניסיתי בוקס סקוואט לתקופה מסויימת אבל זה ממש לא עזר לי:\
מה עושים?

הדרך הכי טובה לשפר היא ליראות את עצמך עושה, רק ככה הצלחתי לשפר את הדדליפט .
אז תצלם בשביל עצמל לא בשבילנו.

אני מנסה כבר המון זמן לעבוד על הטכניקה בסקוואט אבל כלום לא עוזר . אני יודע שהתנועה צריכה להגיע מהתחת אבל אצלי איכשהו אני מרגיש שרק הקוודס עובד בתרגיל הזה ולא ההמסטרינג או השריר של התחת(שכחתי את השם). אני יודע את כל התאוריה של ההיפ דרייב אבל זה פשוט לא מצליח לי כל פעם שאני מנסה כאילו להתיישב אחורה אני מרגיש שאני מאבד שיווי משקל וכמעט נופל ...מה עושים? לא ממש יעזור אם אני אצלם את עצמי , מה שהסברתי פה זה בדיוק מה שתראו בסרטון אם אני אצלם, אין שיווי משקל וכתוצאה מכך אין אפשרות לרדת נמוך לסקוואט מלא , ולכן אני מרגיש שרק הקוודס עובד...ניסיתי בוקס סקוואט לתקופה מסויימת אבל זה ממש לא עזר לי:\
מה עושים?

אני מוכן להתערב שאתה מרגיש שאתה נופל אחורה אם אתה מתיישב אחורה עם התחת,
בגלל שאתה לא מפצה על זה עם הגב, כלומר, אתה נשאר זקוף מידי או אנכי מידי עם הגב, המוט כבר לא מעל אמצע הרגל שלך ולכן אתה מאבד שיווי משקל.🙌

• פותח/ת השרשור
אני מוכן להתערב שאתה מרגיש שאתה נופל אחורה אם אתה מתיישב אחורה עם התחת,
בגלל שאתה לא מפצה על זה עם הגב, כלומר, אתה נשאר זקוף מידי או אנכי מידי עם הגב, המוט כבר לא מעל אמצע הרגל שלך ולכן אתה מאבד שיווי משקל.🙌
יש מצב כי אני מפחד שאם אני אזיז אותו קדימה מדי אז הוא יתעקם ויתעגל כלפי חוץ ..קשה לי מאוד לשמור על גב ישר כשאני מביא אותו קדימה בשביל לשמור על השיווי משקל....איך אפשר לעבוד על זה שלא יתעקם?

יש מצב כי אני מפחד שאם אני אזיז אותו קדימה מדי אז הוא יתעקם ויתעגל כלפי חוץ ..קשה לי מאוד לשמור על גב ישר כשאני מביא אותו קדימה בשביל לשמור על השיווי משקל....איך אפשר לעבוד על זה שלא יתעקם?
גם אני מסכים עם L_F, אתה פשוט לא יודע להוציא חזה החוצה כמו שצריך - מה שמסקרן לדעת זה איך נראה הדדליפט שלך (עוד חתול מבוהל 😃? )

בכל מקרה יש גם על זה הסבר בספר. תקרא עיון, לא רק את התמונות.

התחלתי לקרוא את הספר ויש שם ציור שמדגים עד לאן צריך לרדת בסקוואט , בציור הזה רואים שהברכיים עוברות בהרבה את קו האצבעות של הרגליים...עד היום קראתי בכל מיני מקומות שזה אסור..אז מה באמת נכון?
אולי במקום להסתכל על התמונות תקרא את הספר:s59:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית