הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיות טכניקה בסקוואט

MetalHead

משתמש פעיל
431
0
נק' מוניטין:
198
431
0
הטכניקה של הסקוואט משגעת אותי כי אני לא מצליח לשמור על כמה דברים במקביל.

אם אני עושה היפ דרייב אז אני עולה עם התחת לפני הגב והברכיים גולשות.
אם אני עולה עם הגב כמו שצריך אז הברכיים גולשות ואין היפ דרייב.
אם הברכיים לא גולשות אז אין היפ דרייב ואני עולה עם התחת.

בנוסף כל פעם שאני משפר קצת את הטכניקה שלי ניהיה לי הרבה יותר קשה להרים וזה הגיע למצב שבריסט המשקל מרגיש כמו PR חדש (רק עם טכניקה טובה-אגב הריסט הוא 75 והRR האחרון 85). מה לעשות ואיך לתקן את הטכניקה שאני יצליח לשמור על כל הדברים במקביל ושהמשקל שאמור להיות קל לא ירגיש כמו טון????

מזדהה איתך מאוד... זין של תרגיל, ;azbanלי קורה בדיוק אותו הדבר רק שעכשיו הברך שלי מפוצצת בנוזלים, דקלת עצבנית מה שרץ לי שם.😵:(

אתה מעלה סירטונים לבקרות עד שאתה קולט את הטכניקה - זה לא מדע טילים.

• פותח/ת השרשור
הבעיה שנגיד אומרים לי שהבעיה שהברכיים גולשות, אני מתקן את זה אבל על חשבון זה שנעלם לי ההיפ דרייב.

קרה לי גם
תעשה תרגילי גמישות להאמסטרינג, בדרך כלל כשיש לך האמסטרינג לא גמיש הברכיים שלך גולשות ואם הברכיים שלך לא גולשות אז הגב שלך מתעגל
תעשה מתיחות להאמסטרינג כל יום ותוך שבועיים זה אמור להסתדר אולי יותר, ככה זה היה אצלי ועכשיו זה סבבה

• פותח/ת השרשור
המצב הפך ליותר עגום! בסטים של החימום הצלחתי לסדר את הטכניקה למשהו סבבה אבל בסט עבודה פשוט הכל נדפק, אני לא מתיישב אחורה, הברכיים גולשות ונכנסות פנימה אני נשען קדימה. ואם אני לא הורס ככה את הטכניקה המשקל לא עולה. עכשיו המשקל הוא 77.5 כשהPR הקודם שלי היה 85 (ב80 הטכניקה הייתה סבירה חוץ מגלישת ברכיים) ואיכשהו אחרי הפסקה קטנה הכל נהרס והולך לעזאזל.

חשבתי שההתאששות מפגרת בגלל איגרוף אבל השבוע לא היו לי אימונים והסקוואט רק נהרס ונהרס (דרך אגב כל שאר התרגילים מתקדמים).

האם כדאי לי לעשות ריסט עצבני ל50-60 קילו ולהעלות הרבה יותר לאט כשאני שומר על הטכניקה או להתחיל לעשות מאדקו רק בסקוואט (מה שאני מפחד שאם אני יעשה את הריסט כשאני יחזור לPR הטכניקה תהרס שוב)?

אם אני עושה היפ דרייב אז אני עולה עם התחת לפני הגב והברכיים גולשות.
אם אני עולה עם הגב כמו שצריך אז הברכיים גולשות ואין היפ דרייב.
אם הברכיים לא גולשות אז אין היפ דרייב ואני עולה עם התחת.

כל המשפטים האלה חסרי משמעות לחלוטין. אתה לא יודע מה זה היפ דרייב או איך נראה סקוואט. תקרא את הספר.

• פותח/ת השרשור
איך אתה בדיוק בה בטענה הזאת שאני לא יודע איך נראה סקוואט? קראתי את הספר כבר פעמיים אז הטענה הזאתי לא ממש עוזרת. פעם הבאה תנסה להיות קצת יותר מועיל מתקרא את הספר (ואם זה כלכך מפריע לך אל תגיב)

אוקיי, אז קראת ולא הבנת, מה זה משנה? תעלה סרטון וזהו. המשפטים שכתבת עדיין חסרי משמעות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית