סרטון LB Squat 155k 3 reps PR 75k b/w

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪

אני יודע שחסר כמה סנטימטרים בעומק כדי שאני אשבור 100% מקביל אבל כל עוד הכלוב לא מאפשר זה מה יש. (אפשר לשמוע גם איך אני מנסה לרדת טיפה יותר מהרגיל ודופק תמוט בכלוב בחזרה השניה)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הקריסה של החזה לא קשורה כאן למנח של המוט. זה לא שב-HB אי אפשר לקרוס עם החזה אתה יודע.

אז אני אומר , שהוא קורס עם החזה ,זה לא משנה אם זה LB או HB - הוא עדיין קורס.
והתייחסתי לזה שהמוט מונח נמוך מידי , זה גם כנראה מה שגורם לו לקרוס .

והקריסה יכולה להיות קשורה למנח של המוט בגלל שאם הוא שם את המוט נמוך מידי -הוא מחליק , כשהוא מוריד את החזה - הוא פשוט מחזיק את המוט שלא יחליק למטה וישמור על יציבות

• פותח/ת השרשור
זה דבר שגורר דבר..
סה"כ אני מתחיל עם המוט בגובה הנכון, אני לא מתחיל איתו נמוך.. כשאני יורד המוט מתגלגל למטה כי אני לא מוציא מספיק את החזה.. אז אם אני אוציא את החזה המוט לא יתגלגל.

---------- התגובה התווספה 16-10-2011 ב 20:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה 15-10-2011 ב 23:37 ----------

טוב הוצאתי חזה אבל נדפה לי לגמרי הטכניקה, נשאר לי רק להאשים את הכלוב חח
תראו בלוג

לא מבין למה אתה ממשיך להתקדם בלי לתקן את הטכניקה, משקל יפה והכל, אבל אתה קורס עוד מהפעם האחרונה שהעלית סרטון(לפני חודש?) ובסרטון פה לא נראה שאתה מנסה להחזיק חזה זקוף אלא פשוט מנסה לעלות בלי להימעך(זה גם גרם לך לקצת בעומק ולא לשבור)

• פותח/ת השרשור
לא מבין למה אתה ממשיך להתקדם בלי לתקן את הטכניקה, משקל יפה והכל, אבל אתה קורס עוד מהפעם האחרונה שהעלית סרטון(לפני חודש?) ובסרטון פה לא נראה שאתה מנסה להחזיק חזה זקוף אלא פשוט מנסה לעלות בלי להימעך(זה גם גרם לך לקצת בעומק ולא לשבור)
בסרטון לפני חודש אף אחד לא העיר לי על הסקוואט אז לא ידעתי שיש בעיה..
באימון היום עשיתי כמה ריסטים כדי לשפר את הטכניקה ולא הלך לי.. תראה בלוג אם בא לך

אני זוכר בפירוש שהערנו לך. ואתה לא צריך הערות בשביל לראות שיש בעיה.
תוריד משקל ותשפר את הסקוואט, לא תוכל למשוך את זה עוד הרבה.

• פותח/ת השרשור
אני זוכר בפירוש שהערנו לך. ואתה לא צריך הערות בשביל לראות שיש בעיה.
תוריד משקל ותשפר את הסקוואט, לא תוכל למשוך את זה עוד הרבה.
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=24585
אומנם הסברת לי פה על ההתקדמות ועל זה שאני מתנדנד, אבל לא מעבר לזה..
בכל מקרה הורדתי משקל וניסיתי לשפר את הסקוואט וזה לא הצליח :🙁
הוצאתי חזה ישבתי אחורה ובכל זאת איך שהוא מעדתי קדימה..

• פותח/ת השרשור
תוריד עוד משקל ותתרגל. אין מה לעשות, צריך לתקן את זה וזה לא יקרה באימון אחד.
המשקל היה לי קל יחסית, הורדתי 20 קילו..
גם כשאני אחזור בעוד יומיים לאימון אני אעשה את אותו הסקוואט, אני לא יודע מה אני צריך לתקן.

• פותח/ת השרשור
תעבור על הדגשים שנתנו לך כאן, תצלם, תבדוק, תעשה שוב. אלא אם יש לך שם מישהו בסביבה שיכול לעזור.
באמת שעברתי על כל הדגשים ובאתי היום לאימון מוכן והרבה מוטיבציה, כיווצתי שכמות, הוצאתי חזה, המוט היה במקום הנכון, וכשירדתי הכל התפקשש.

תראה בעצמך
עריכה:
אני אבוד עצות

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה נראה הרבה יותר טוב מהקודמים, אבל באמת שאם אין לך אפשרות לצאת מהכלוב עדיף לך כבר לעשות HB, ואם עדיין אתה נוגע במוטות אז עם עצירה מלאה על המוטות.

HB זו לא מילה גסה. ב"מלחמה" שיש בין HB ל - LB אין שחור ולבן. יש יתרונות וחסרונות לכל אחת מהוריאציות. עדיף בהרבה לעבור ל-HB ולעשות סקוואט כמו שצריך, מאשר מה שאתה עושה.

• פותח/ת השרשור
HB זאת האופציה האחרונה, לא ממש בא לי לשנות משהו שהתרגלתי אליו בערך שנה וחצי..
החוסר יציבות נובעת כנראה כי לא הוצאתי ברכיים מספיק, אני ארד פעם הבאה יותר מבוקר ויותר מתוח מבחינת הוצאת החזה התחת והברכיים ונקווה לטוב 😃

תוריד את המבט חמודי, זה גורם לך להרבה בעיות.
אתה כל הזמן משנה ומסתכל למקום אחר מה שיכול מאוד להיות הגורם המרכזי ל GM שלך.
תתמקד בנקודה נמוכה כמו שצריך.

http://www.youtube.com/watch?v=yha2XAc2qu8&feature=player_embedded#!

תראה בדקה 3:04, ריפ זורק כמה מילים על זה ובנוסף יש לך גם בספר.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תוריד את המבט חמודי, זה גורם לך להרבה בעיות.
אתה כל הזמן משנה ומסתכל למקום אחר מה שיכול מאוד להיות הגורם המרכזי ל GM שלך.
תתמקד בנקודה נמוכה כמו שצריך.

http://www.youtube.com/watch?v=yha2XAc2qu8&feature=player_embedded#!

תראה בדקה 3:04, ריפ זורק כמה מילים על זה ובנוסף יש לך גם בספר.
לא צריך להסתכל למטה, צריך להסתכל כאילו יש לך כדור טניס בין הצוור עם מבט של בערך 2 מטר ממולך..
המבט הזה נועד בעיקר שלא ידפק ההיפ דרייב, אבל אצלי יש בעיה שיש לי היפ דרייב מוזגם חח
עם עוברים לHB צריך להוריד את העגו כי זה 20 קילו פחות
ממש לא מפריע לי גם להוריד את המשקל ל100 קילו, מפריע לי העובדה שאני צריך להתחיל ללמוד עכשיו HB, להתרגל, אני אפילו לא יודע איפה הטרפזים שצריך להשים את המוט עליהם חח

לא צריך להסתכל למטה, צריך להסתכל כאילו יש לך כדור טניס בין הצוור עם מבט של בערך 2 מטר ממולך..
המבט הזה נועד בעיקר שלא ידפק ההיפ דרייב, אבל אצלי יש בעיה שיש לי היפ דרייב מוזגם חח

ממש לא מפריע לי גם להוריד את המשקל ל100 קילו, מפריע לי העובדה שאני צריך להתחיל ללמוד עכשיו HB, להתרגל, אני אפילו לא יודע איפה הטרפזים שצריך להשים את המוט עליהם חח
אחחח אופקיטה אופקיטה..:🙁
מנהל לשעבר ולא יודע איפה הטרפזים? :nono:
זה למטה.
אתה צריך להתסכל על הרצפה כמה מטרים ממך(יוצא אלכסון למטה)
תאמין לי מנסיון, טריק המבט ביטל לי את בעיית ה GM(זה אחד הגורמים לGM).
אל תוותר על LB כמו טמבל רק כי אתה לא מצליח ללמוד.
תקרא תלמד תיישם ותצליח.
למרות שזה לא קשור ב 100% לבעיה הספציפית שלך, גם ב HB וגם ב LB אם המשקל יהיה כבד מידי, הטכניקה שלך תשבר, זה לא שאם תעבור לטכניקה שונה אז הכל יהיה בסדר פתאום.
אם המשקל כבד מידי אז המשקל כבד מידי והטכניקה שלך בסופו של דבר תשבר(זה תקף גם לכל תרגיל אחר).

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית