עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא משנה לו, יש את הדרך שהוא מכיר וזהו - "תעלה עם הרגליים, לא עם הגב".
כן , כי בLB מותר לקרוס עם החזה.
הקריסה של החזה לא קשורה כאן למנח של המוט. זה לא שב-HB אי אפשר לקרוס עם החזה אתה יודע.
בסרטון לפני חודש אף אחד לא העיר לי על הסקוואט אז לא ידעתי שיש בעיה..לא מבין למה אתה ממשיך להתקדם בלי לתקן את הטכניקה, משקל יפה והכל, אבל אתה קורס עוד מהפעם האחרונה שהעלית סרטון(לפני חודש?) ובסרטון פה לא נראה שאתה מנסה להחזיק חזה זקוף אלא פשוט מנסה לעלות בלי להימעך(זה גם גרם לך לקצת בעומק ולא לשבור)
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=24585אני זוכר בפירוש שהערנו לך. ואתה לא צריך הערות בשביל לראות שיש בעיה.
תוריד משקל ותשפר את הסקוואט, לא תוכל למשוך את זה עוד הרבה.
המשקל היה לי קל יחסית, הורדתי 20 קילו..תוריד עוד משקל ותתרגל. אין מה לעשות, צריך לתקן את זה וזה לא יקרה באימון אחד.
באמת שעברתי על כל הדגשים ובאתי היום לאימון מוכן והרבה מוטיבציה, כיווצתי שכמות, הוצאתי חזה, המוט היה במקום הנכון, וכשירדתי הכל התפקשש.תעבור על הדגשים שנתנו לך כאן, תצלם, תבדוק, תעשה שוב. אלא אם יש לך שם מישהו בסביבה שיכול לעזור.
לא צריך להסתכל למטה, צריך להסתכל כאילו יש לך כדור טניס בין הצוור עם מבט של בערך 2 מטר ממולך..תוריד את המבט חמודי, זה גורם לך להרבה בעיות.
אתה כל הזמן משנה ומסתכל למקום אחר מה שיכול מאוד להיות הגורם המרכזי ל GM שלך.
תתמקד בנקודה נמוכה כמו שצריך.
http://www.youtube.com/watch?v=yha2XAc2qu8&feature=player_embedded#!
תראה בדקה 3:04, ריפ זורק כמה מילים על זה ובנוסף יש לך גם בספר.
ממש לא מפריע לי גם להוריד את המשקל ל100 קילו, מפריע לי העובדה שאני צריך להתחיל ללמוד עכשיו HB, להתרגל, אני אפילו לא יודע איפה הטרפזים שצריך להשים את המוט עליהם חחעם עוברים לHB צריך להוריד את העגו כי זה 20 קילו פחות
אחחח אופקיטה אופקיטה..:🙁לא צריך להסתכל למטה, צריך להסתכל כאילו יש לך כדור טניס בין הצוור עם מבט של בערך 2 מטר ממולך..
המבט הזה נועד בעיקר שלא ידפק ההיפ דרייב, אבל אצלי יש בעיה שיש לי היפ דרייב מוזגם חח
ממש לא מפריע לי גם להוריד את המשקל ל100 קילו, מפריע לי העובדה שאני צריך להתחיל ללמוד עכשיו HB, להתרגל, אני אפילו לא יודע איפה הטרפזים שצריך להשים את המוט עליהם חח