הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון LB Squat 155k 3 reps PR 75k b/w

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪

אני יודע שחסר כמה סנטימטרים בעומק כדי שאני אשבור 100% מקביל אבל כל עוד הכלוב לא מאפשר זה מה יש. (אפשר לשמוע גם איך אני מנסה לרדת טיפה יותר מהרגיל ודופק תמוט בכלוב בחזרה השניה)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
HB זאת האופציה האחרונה, לא ממש בא לי לשנות משהו שהתרגלתי אליו בערך שנה וחצי..
החוסר יציבות נובעת כנראה כי לא הוצאתי ברכיים מספיק, אני ארד פעם הבאה יותר מבוקר ויותר מתוח מבחינת הוצאת החזה התחת והברכיים ונקווה לטוב 😃

תגיד לי אתה רציני במה שאתה רושם???

ביל סטאר מלמד להסתכל קדימה לגמרי בעליה(כמו גם הרבה ליפטרים כמו וונדלר) חלאס לדבר כל הזמן על המבט כאילו זה ייתקן את הרעב בעולם

אפשר ללמוד להחזיק חזה בחוץ גם כשמסתכלים על התקרה...

ביל סטאר מלמד להסתכל קדימה לגמרי בעליה(כמו גם הרבה ליפטרים כמו וונדלר) חלאס לדבר כל הזמן על המבט כאילו זה ייתקן את הרעב בעולם

תפסיק לבלבל בשכל על דברים שאתה לא מבין בהם.
קדימה זה יופי ב HB, ב LB זה בעייתי והמבט צריך להיות נוטה למטה(לפחות אצל מי שיש לו בעיה של GM בגלל זה).
לך תקרא את הספר של ריפטו ותבין, כל מה שאני אומר פה נאמר ע"י ריפטו.
תקרא בספר בעמודים 26-27, ריפטו מסביר בדיוק על המבט.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור

מה שבאתי להגיד, ברגע שאתה מתרגל למבט אז ההיפ דרייב שלך יהיה כבר אותו הדבר..
זה נכון בעיקר לאלו שמתחילים..
תגיד לי אתה רציני במה שאתה רושם???
למה? תחשוב על זה ככה שאם אתה מוציא ברכיים אתה לא מתרסק פנימה ואז אתה לא מתנדנד..

קדימה זה יופי ב HB, ב LB זה בעייתי והמבט צריך להיות נוטה למטה(לפחות אצל מי שיש לו בעיה של GM בגלל זה).
זהו הסתבכת עם הנחש:suicide:😵😵

נערך לאחרונה:
"בחור חזק זה הילד הזה" חחח.
וברצינות עכשיו, באמת נראה יותר כמו גוד מורנינג מאשר סקוואט, תנסה להוציא את החזה יותר ולשמור על גב יותר ישר.

חמוד, חולה על פוסטים כאלה:s85:
עוד ילד בן 18 שקרא חצי פרק על הסקוואט בSS והפך להיות דוקטור לקיניזיולוגיה:sarcastic:😆😆

תוך כדי אימונים פציעות שכיחות ביותר לעמ"ש יהיו בחוליות המותניות בתרגילים כמו סקוואט ודדליפט.
לרוע המזל גם כוח קינטי מהרגליים לגב ולמוט עובר בצורה פחות אפקטיבית כשהגב לא מוקשת(גב לא מכווץ= מנוף ארוך יותר) וזה בלי להתחשב בעובדה שכל הposterior chain די קשורה משמע שסביר להניח ששרירים נוספים אחרים לא יהיו מכווצים(=GM במילים שלך בסופו של דבר)

המנח האנטומי של עמוד השדרה הוא לורדוזה מותנית, קיפוזה בצלעות ולורדוזה צווארית, רוב פריצות הדיסק קיימות בחוליות המותניות(לרוב ממאמץ תוך כדי קיפוזה או מדברים פשוטים שכוללים עומס חולייתי גבוה-מנח קיפוטי- כמו רכינה קדימה בזווית תוך כדי ישיבה להרים ספר בשירותים) או בחוליות הצוואריות(לרוב בקרב אנשים שעובדים בעבודה משרדית ורוכנים מטה)... ככה שאנחנו לא רוצים להסתכן גם בשגרת אימונים בפציעה זו ואחרת ומנסים להקפיד כמה שאפשר

אז ריפטו מצא לנכון ללמד עם מבט מקובע למטה BIG DEAL, יש עשרות מאמנים/ליפטרים שלא משתמשים בשיטה הזו ואפשר להתמודד יפה גם בלי להסתכל על הרצפה.

ריפטו לא המציא את הסקוואט, הרבה עשו ולימדו לפניו והרבה יעשו אחריו... בספר של ביל סטאר הוא מלמד את הטכניקה של הסקוואט בצורה קצת שונה, וסימונס מלמד בBOM בצורה שונה והרשימה נמשכת.
לפני שאתה צוהל כמו ליצן החצר תקרא עוד ספרים, תוציא את הראש שלך מהריבוע של ס"מ על ס"מ שנקרא SS ותפסיק לבטל דעות לפני שבכלל קראת... או יותר מזה לפני שעבדת עם יותר מעצמך ומתאמן יחד איתך וראית איך דברים באמת עובדים באימונים

הנה כמה ליצנים שכדאי שתדבר איתם ותעיר להם כי הם לא מסתכלים על הרצפה למטה...
"אבל אחי! איך יש היפ דרייב בלי להסתכל על הרצפה?"🤯

רק חסר שתגיד לי עכשיו שהם עושים HB:suicide:

ליצן מס' 1

ליצן מס' 2

ליצן מס' 3

ליצן מס' 4

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עוד ילד בן 18 שקרא חצי פרק על הסקוואט בSS והפך להיות דוקטור לקיניזיולוגיה:sarcastic:😆😆

תוך כדי אימונים פציעות שכיחות ביותר לעמ"ש יהיו בחוליות המותניות בתרגילים כמו סקוואט ודדליפט.
לרוע המזל גם כוח קינטי מהרגליים לגב ולמוט עובר בצורה פחות אפקטיבית כשהגב לא מוקשת(גב לא מכווץ= מנוף ארוך יותר) וזה בלי להתחשב בעובדה שכל הposterior chain די קשורה משמע שסביר להניח ששרירים נוספים אחרים לא יהיו מכווצים(=GM במילים שלך בסופו של דבר)

המנח האנטומי של עמוד השדרה הוא לורדוזה מותנית, קיפוזה בצלעות ולורדוזה צווארית, רוב פריצות הדיסק קיימות בחוליות המותניות(לרוב ממאמץ תוך כדי קיפוזה או מדברים פשוטים שכוללים עומס חולייתי גבוה-מנח קיפוטי- כמו רכינה קדימה בזווית תוך כדי ישיבה להרים ספר בשירותים) או בחוליות הצוואריות(לרוב בקרב אנשים שעובדים בעבודה משרדית ורוכנים מטה)... ככה שאנחנו לא רוצים להסתכן גם בשגרת אימונים בפציעה זו ואחרת ומנסים להקפיד כמה שאפשר

אז ריפטו מצא לנכון ללמד עם מבט מקובע למטה BIG DEAL, יש עשרות מאמנים/ליפטרים שלא משתמשים בשיטה הזו ואפשר להתמודד יפה גם בלי להסתכל על הרצפה.

ריפטו לא המציא את הסקוואט, הרבה עשו ולימדו לפניו והרבה יעשו אחריו... בספר של ביל סטאר הוא מלמד את הטכניקה של הסקוואט בצורה קצת שונה, כמו שוונדלר מלמד ב5/3/1 בצורה שונה וסימונס מלמד בBOM בצורה שונה והרשימה נמשכת.
לפני שאתה צוהל כמו ליצן החצר תקרא עוד ספרים, תוציא את הראש שלך מהריבוע של ס"מ על ס"מ שנקרא SS ותפסיק לבטל דעות לפני שבכלל קראת... או יותר מזה לפני שעבדת עם יותר מעצמך ומתאמן יחד איתך וראית איך דברים באמת עובדים באימונים

ק' חסר שתגיד לי עכשיו שהם עושים HB:suicide:

ליצן מס' 1
http://www.youtube.com/watch?v=fivhv5znPg0&feature=related

ליצן מס' 2
http://www.youtube.com/watch?v=jKVXdamI2_A

ליצן מס' 3
http://www.youtube.com/watch?v=KEy7bFtghcw
ליצן מס' 4
Team Super Training: Ed Coan 950 lb x 2 Squat - YouTube

לא אבל הם שמנ*ם ולא רואים להם את הק!ב*ות!
הם לא מבינים כלום מהחיים שלהם!

אל תשכח שהם לא מסתכלים למטה ולכן ליצנים שלא מבינים כלום(לא קראו את עמ' 26-27 בSS)
הנה עוד ליצן שלא קרא את הספר כנראה:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בסדר, הבנו שאתה יודע לחפש ביוטיוב סרטונים. לפי ההיגיון שלך אם אני אראה לך מלא בילדרים שעושים חצאי סקוואטים זה גם תופס.

וגם הטענה הנפלאה שאפשר להחזיק חזה גם כשמסתכלים על התקרה פשוט הפילה אותי מהרגליים. הייתי בטוח שזה לא אפשרי!

לא צריך להסתכל למטה, צריך להסתכל כאילו יש לך כדור טניס בין הצוור עם מבט של בערך 2 מטר ממולך..
המבט הזה נועד בעיקר שלא ידפק ההיפ דרייב, אבל אצלי יש בעיה שיש לי היפ דרייב מוזגם חח

אין לך היפ דרייב מוגזם. אין לך היפ דרייב בכלל כי הוא לא יכול להתקיים כשהברכיים גולשות. מה שיש לך זה סקוואט עקום.

בסדר, הבנו שאתה יודע לחפש ביוטיוב סרטונים. לפי ההיגיון שלך אם אני אראה לך מלא בילדרים שעושים חצאי סקוואטים זה גם תופס.

וגם הטענה הנפלאה שאפשר להחזיק חזה גם כשמסתכלים על התקרה פשוט הפילה אותי מהרגליים. הייתי בטוח שזה לא אפשרי!

תשמע אני לא כותב פה בגלל כל הקפיצות האלה על כל מילה שניה, אין לי חצי סבלנות לזה, רק מגיב לויבריל בלוג כי אנחנו מתאמנים ביחד...

כל המהות של הסרטונים פה הייתה כי נמאס שכל תשובה שניה פה נהייתה "תסתכל על הרצפה"... אז אולי נסחפתי, אבל השעה 4 וחזרתי מעל האש, bear with me...

הברכיים קורסות לבנאדם פנימה "תסתכל על הרצפה", הבנאדם קורס ועולה בGM צועקים "תסתכל על הרצפה", הבנאדם רועד במהלך הסט והברכיים גולשות "תסתכל על הרצפה" בלה בלה בלה
לא ניסיתי לטעון כלום... מי שיודע לכווץ את הגב התחתון יכול לעשות את זה בכל מנח מן הסתם

ד"א COLDFIRE thanks for showing the love
כל הודעה שאני רושם פה אחת לחודשיים אתה חייב לבקר, להעיר או לכתוב משהו כדי שנדע שאתה אונליין כאן 16 שעות מתוך 24
אם תהיה באשדוד תקפוץ להתאמן איתי ועם ויבריל:P

לילה טוב

• פותח/ת השרשור
אין לך היפ דרייב מוגזם. אין לך היפ דרייב בכלל כי הוא לא יכול להתקיים כשהברכיים גולשות. מה שיש לך זה סקוואט עקום.
בסרטון הקודם אמרת לי שאני לוקח יותר מדי את התחת אחורה ושההיפ דרייב מוגזם.
ואיך זה קשור לזה שהתחת מוביל את התנועה לבין זה שהברכיים גולשות?

ריפטו לא המציא את הסקוואט, הרבה עשו ולימדו לפניו והרבה יעשו אחריו... בספר של ביל סטאר הוא מלמד את הטכניקה של הסקוואט בצורה קצת שונה, וסימונס מלמד בBOM בצורה שונה והרשימה נמשכת.

רק חסר שתגיד לי עכשיו שהם עושים HB:suicide:

ליצן מס' 1
http://www.youtube.com/watch?v=fivhv5znPg0&feature=related

ליצן מס' 2
Kirk Karwoski - YouTube

ליצן מס' 3
http://www.youtube.com/watch?v=KEy7bFtghcw
ליצן מס' 4
Team Super Training: Ed Coan 950 lb x 2 Squat - YouTube

גם אני חולה על פוסטים כאלה 😆
והנה הFAIL שלך בא, אחרי כל הזמן שבזבזת לכתוב פה, בוא תראה לי איפה כתבתי שאי אפשר וזה לא בסדר לעשות LB סקוואט עם מבט ישר\למעלה?זהו שלא אמרתי.
אתה חושב שאני לא מכיר אנשים שעושים LB עם מבט ישר(וגם את אלה שבסרטונים)?חחח
אמרתי שזה יהיה יותר בעייתי לבנאדם שיש GM מהסיבה הזאת(של המבט, סיבה פסיכולוגית לרב וחוסר שליטה)
קיצור, בלבלת שכל על דבר שבכלל לא קשור.

נערך לאחרונה:
לא ניסיתי לטעון כלום... מי שיודע לכווץ את הגב התחתון יכול לעשות את זה בכל מנח מן הסתם

מצוין, אז כתבת את כל המגילה שם למעלה כדי להגיד כלום בהרבה מילים? או כדי להשוות את לואי סימונס וביל סטאר לריפטו? או כדי להביא מלא לינקים ליוטיוב?

ד"א COLDFIRE thanks for showing the love
כל הודעה שאני רושם פה אחת לחודשיים אתה חייב לבקר, להעיר או לכתוב משהו כדי שנדע שאתה אונליין כאן 16 שעות מתוך 24
אם תהיה באשדוד תקפוץ להתאמן איתי ועם ויבריל:P

אתה מעריך את עצמך יותר מדי. אני מעיר לכל מי שכותב שטויות.

לקחת את התחת אחורה זה לא היפ דרייב. היפ דרייב זה שימוש נכון בפושטי הירך. ברגע שנפלת קדימה איבדת מתח בהאמסטרינג ואתה לא יכול להשתמש בהם יותר. אין היפ דרייב.

גם אני חולה על פוסטים כאלה
sarcastic.gif

והנה הFAIL שלך בא, אחרי כל הזמן שבזבזת לכתוב פה, בוא תראה לי איפה כתבתי שאי אפשר וזה לא בסדר לעשות LB סקוואט עם מבט ישר\למעלה?זהו שלא אמרתי.
אתה חושב שאני לא מכיר אנשים שעושים LB עם מבט ישר(וגם את אלה שבסרטונים)?חחח
אמרתי שזה יהיה יותר בעייתי לבנאדם שיש GM מהסיבה הזאת(של המבט, סיבה פסיכולוגית לרב וחוסר שליטה)
קיצור, בלבלת שכל על דבר שבכלל לא קשור.
סיבות פסיכולוגיות? אז עכשיו אתה גם סטודנט לפסיכולוגיה? יש חשש להתקפי סכיזופרניה?
CUT THE CRAP

זה מה שכתבת על HB ועל LB(אם קשה לך להתנסח בעברית תעשה את זה באנגלית)
מבט למטה לא ייתקן GM, הדבר הכי טוב יהיה ללמד את הבנאדם לכווץ את הזוקפי גו(לוקח 5 דקות)
הבעיה של פותח הפוסט היא לא במבט... אבל תגיד לו להסתכל למטה שוב אולי זה יעזור

היפ דרייב, כדי שלא יהיו ספקות זה שימוש נכון בגלוטאוס(תחת) בהאמסטרינגס ובמקרבי הירך(ובקיצור פושטי ירך), בלי זה סקוואט הוא לא סקוואט אלא יותר לחיצת רגליים עם מוט על הגב(זה תמיד ילווה גם לטווח תנועה חלקי, קשה לעשות סקוואט מלא בלי היפ דרייב במידה מסויימת עם משקל נורמלי...)

בקשר לברכיים, ההאמסטרינגס (בבור) מגיעים למתיחה מלאה ומושכים את הטיביה בנקודות חיבור אחורנית בניגוד למשקל שדוחף קדימה וכך מונעים גלישה של הברך, ברגע שהם לא בכיווץ מלא העומס יורד מהם ואתה גולש...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור

בעית הGM נפתרה
עדיין יש גלישה קטנה, הוצאתי היום ברכיים כמו שצריך, משכתי את התחת, ומה לא
אני גם לא בטוח שיש לי היפ דרייב שאני חושב על זה
עזרה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית