הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

EMZ חזר ,קולולולולולו

אני בחסכי שינה עצומים+ ג'ט לג+ געגועים לאמריקאיות, בייקון, המבורגרים וגבינת צד'ר.
כשאתאושש אעדכן.
כמובן שהיה מדהים ואני כרגע בדכאון קליני קשה ביותר.

יא תימני גרזן, תתחיל לספר חוויות! 😃 אני מת לטוס גם!
החוויות של EMZ מ"הטיול":
1. ראיתי יער
2. ראיתי עץ
3. נדמה לי שראיתי דוב גריזלי אבל אני לא בטוח
4. ואוו מקדונלדס ממש טעים פה, ורק 5 דולר, לא אכפת לי שזה מחתולים, העיקר המחיר!
5. תשמע, גיליתי את JACK IN THE BOX, יותר גורמה מזה אי אפשר לבקש
6. הגעתי לעיר!!!!! אבל היה יקר, אז חזרתי ליער

(המבין יבין).

יא חתיכת שתי חמאות תתחברו כבר למסנג'ר. תמונות וסרטונים יעלו בקרוב לפיסבוק.
ומשה מקנא כי הוא נאנס על ידי מקסיקנים בזמן שאני אכלתי ביום ממוצע 6 המבורגרים עם בייקון וגבינה, 4 דונאטס ו3 סמודיס בכל מקום אפשרי ב6 מדינות שונות 🤡.
וחיים צודק. למרות שציפור קטנה לחשה לי שגם אתה רצית למות בביקורך בישראקקי (המדינה, לא החברה) אז זה לגיטימי!

EMZ קנית אפקות ניפוח שהיית שם? או שהתרכזת יותר בביגוד מותגים זול? איך המחירים?
או ששום דבר וסתם זללת המבורגרים להנאתך?

הכל זול רק צריך לדעת איפה לחפש. קניתי אינסוף בגדים באאוטלטים שונים. יש שם מציאות לא מהעולם הזה.
כמובן שגם קניתי מיליון חטיפי חלבון בקוסטקו ואינסוף ארוחות צ'יזבורגר עם בייקון+ציפס+משקאות+שייק+דונטס.
להביא אבקות זה בזבוז. קניתי פח קטן של גטורייד כי היה במבצע אז שיהיה.
חזרתי עם שתי מזוודות של 23 קילו במטען ועוד תיק יד של לפטופ ששקל איזה 15 ועוד טרולי מפוצצת שהעלתי למטוס ששקלה 20. יחי בריטיש איירוייז.
את כל הבגדים הישנים זרקתי שם 😃

EMZ קנית אפקות ניפוח שהיית שם? או שהתרכזת יותר בביגוד מותגים זול? איך המחירים?
או ששום דבר וסתם זללת המבורגרים להנאתך?

אני גם חזרתי לפני 4 ימים מארה"ב. קניתי קסדה בחצי מחיר ממחירה פה וגלאי רדאר ולנטיין 1 בשליש מחיר. ביגוד בארה"ב יותר זול - אפשר לצאת עם ג'ינס טוב גם ב-15$ ויש גם ב-50$. תעשה את החשבון.
ד"א - לאכול בחוץ בארה"ב לא יותר זול מבארץ.

אני גם חזרתי לפני 4 ימים מארה"ב. קניתי קסדה בחצי מחיר ממחירה פה וגלאי רדאר ולנטיין 1 בשליש מחיר. ביגוד בארה"ב יותר זול - אפשר לצאת עם ג'ינס טוב גם ב-15$ ויש גם ב-50$. תעשה את החשבון.
ד"א - לאכול בחוץ בארה"ב לא יותר זול מבארץ.
אני קניתי ג'ינסים של רנגלר, נאוטיקה ודיקיז שעולים בארץ 300-400 ב10 דולר.
בנוסף אכלתי בחוץ במקום הכי יקר בהארד רוק קפה והמבורגר ענק עם שתיה יצא לי 60 שקל. בארץ במקום הכי מעפן עולה 60 שקל. אני מדבר על ציזבורגר עם בייקון ציפס ושייק.
שלא לדבר על מזון מהיר שארוחה מלאה כוללת ריפיל ובייקון עולה 5-6 דולר.
אז איך זה אותו מחיר אלוהים יודע.
שלא לדבר על זה שדונאט עולה חצי דולר ואפילו פחות וכרטיס למשחק NFL עולה 55 דולר.
ואפשר להמשיך עם גטורייד, בשר, גבינה צהובה, חלב, ממתקים וכו וכו וכו. הדבר היחיד שיותר יקר מהארץ זה ירקות ופירות. כל השאר זול לפחות פי 2.
וחזרתי כי נשארה לי עוד שנה באמפריית TAU!!!!

מזון מהיר גם בארץ עולה 20-30 ש"ח. גם בארץ אני יכול למצוא מקומות שאפשר לאכול המבורגר ב-30-40 ש"ח.
לקנות מצרכים ולהכין את האוכל לבד באמת יוצא יותר זול, אבל במקומות שעצרתי לאכול בהם, זה לא יצא לי יותר זול ממה שאני אוכל בארץ. ד"א, איפה בארה"ב היית? המחירים שציינתי הם מחירי קליפורניה (בעיקר) שהיא המדינה היקרה בארה"ב.

אני הייתי בצפון מערב. וושינגטון,אורגון,וויומינג,מונטנה,אידהו. אבל אותו כנל גם לגבי אלברטה ובריטיש קולומביה בקנדה.
לא מכיר מזון מהיר שמוכר ארוחות בארץ ב20-30 שקל.
נסעתי עם החברה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית