הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מקומות הזרקה

• פותח/ת השרשור SPF
  • פורסם בתאריך

SPF

משתמש כבוד
4,145
744
נק' מוניטין:
6,120
4,145
744
הי,

1. נאמר לי כי הזרקה בכתף יעילה יותר מהזרקה לישבן, האם כך?
2. האם הזרקה ישירה לשריר שאותו אתה מעוניין לפתח מועילה יותר או שמא זה מיתוס?

אם ניתן תשובה עם הסבר ולא רק כן ולא.

אני הבנתי שבין ישבן לכתף אין הבדל רק שבכתף לא נעים(כואב יותר) מחבר שמזריק.
לגביי השאלה שנייה אני ב99 אחוז חושב שזהו מיתוס לפרט או להרחיב מצטער לא התחום שלי 😃)

בכתף חומר שומני יהיה כואב מאוד וגם סיכוי לפגוע בווריד גבוה יותר.. הכי טוב בישבן.
לגבי נפיחות המקום,זה תלוי באיכות החומר והשמן שלו.. המקום פשוט מתנפח מהזריקה ואחר כך יורד..זה לא מועיל יותר לצבירת מסה.

• פותח/ת השרשור
בכתף חומר שומני יהיה כואב מאוד וגם סיכוי לפגוע בווריד גבוה יותר.. הכי טוב בישבן.
לגבי נפיחות המקום,זה תלוי באיכות החומר והשמן שלו.. המקום פשוט מתנפח מהזריקה ואחר כך יורד..זה לא מועיל יותר לצבירת מסה.

לגבי הסיכוי לפגוע בוריד זה לא בעיה, אני לבורנט במקצועי ורוב היום אני מזריק כך שאני לא דואג בעניין הזה.

גם לגבי נפיחות,העניין ידוע וזה לא תלוי רק באיכות השמן אלא גם בטמפ' שלו בזמן ההזרקה, בעובדה שהשריר כבר "רגיל להזרקה" ועוד..

אני מחפש הסבר טכני יותר אם יש, ואם אין אז אין...

הי,

1. נאמר לי כי הזרקה בכתף יעילה יותר מהזרקה לישבן, האם כך?
2. האם הזרקה ישירה לשריר שאותו אתה מעוניין לפתח מועילה יותר או שמא זה מיתוס?

אם ניתן תשובה עם הסבר ולא רק כן ולא.

נהוג לחשוב שזרם דם בכתף יותר גבהה ואז בזמינות של החומר מכתף יותר גבהה(כל הקרציות חוץ מEMZ סימוכין תחפשו לבד),דבר נוסף- אם בדובר באסטרים קצרים בסייקל וזריקות תחופות-אז מין הסתם הרקמות מתמלות בשמן ,מה שנותן לאזור מראה יותר עסיסי.
לא כואב יותר מה ישבן

G25 זה קצר רצח. כחולה זה G23. יש G23 כחולה קצרה שמתאימה יותר להזרקה בכתף.. ויש ארוכה יותר..

אנטון אז אתה טוען שלהזריק בכתף יתן זמינות יותר גבוה לחומר בדם?.. לא יודע לא נשמע לי כל כך הגיוני מאחר ושאתה מזריק לשריר בגוף יש אטסר לחומר שאחרי על זמן ההתפרקות שלו בדם, ככה שמבחינה מדעית זה לא הגיוני.. מה שהגיוני יותר להגיד שזה שהחומר אולי נספג יותר טוב בכתף, מאשר בישבן..

ממליץ בחום מחת כחולה לכל האורך-בעיות מתחילות ממחטי אינסולין

מזה מחט כחולה לכל האורך ?
היא באה באורכים שונים אתה יודע.
הכחול אומר שהיא G23 (העובי שלה)
האורך בא באינצ' לאיזה אורך התכוונת ?

• פותח/ת השרשור
G25 זה קצר רצח. כחולה זה G23. יש G23 כחולה קצרה שמתאימה יותר להזרקה בכתף.. ויש ארוכה יותר..

אנטון אז אתה טוען שלהזריק בכתף יתן זמינות יותר גבוה לחומר בדם?.. לא יודע לא נשמע לי כל כך הגיוני מאחר ושאתה מזריק לשריר בגוף יש אטסר לחומר שאחרי על זמן ההתפרקות שלו בדם, ככה שמבחינה מדעית זה לא הגיוני.. מה שהגיוני יותר להגיד שזה שהחומר אולי נספג יותר טוב בכתף, מאשר בישבן..

G25 מעולה לכתף פחות מצלקת את השריר מG23 לדעתי, חוצ-מזה שהשריר שלי גם ככה לא מי יודע מה גדול שם אני עוד אגיע לעצם.

לא יודע על מה אתם מדברים, אבל הזרקה לשריר זה הזרקה לשריר. לא משנה איזה שריר. אולי בכתף החומר יגיע מהר יותר לזרם הדם (לפי אנטון) אבל בסופו של דבר אותה כמות תגיע לדם.
אז לפי ההגיון הזה בואו נזריק לוריד וזהו.

מזה מחט כחולה לכל האורך ?
היא באה באורכים שונים אתה יודע.
הכחול אומר שהיא G23 (העובי שלה)
האורך בא באינצ' לאיזה אורך התכוונת ?

יש 2 G23
הקצרה והמתאימה יותר לכתף היא G23 -"1 שזה 0.6X25 MM
הארוכה יותר היא 4\1 אינץ 0.6X30MM
שזה אומר מחט כחולה רגילה.. מאוד ארוכה לכתף. אז עדיף את הקצרה גם בעובי דקה יותר.

מה הקשר לאיזה שריר אתה מזריק הזמינות של החומר תלוייה בקצב השחרור שלו למחזור הדם דהיינו לאסטר שלו אין בכלל קשר למקום ההזרקה. מומלץ להזריק לשריר כמה שיותר עמוק על מנת שייוצר deposit של החומר ומשם יתפרק ויספג ע"י כלי הדם למחזור הדם. בכל מקרה לפותח הפוסט הגילה מקומית היא מיתוס מפני שעל ממנת שהחומר יהיה פעיל עליו להגיע למחזור הדם על מנת שיוכל לבצע את פעולתו הביולוגית.

• פותח/ת השרשור
נתחני תחנות רוח...

תשמע קלינה, אתה אחלה בחור - באמת - עוזר והכל אבל קראתי חלק מההודעות שלך ואני רוצה להגיד לך משהו באופן שלא ישתמע ממך שזה נגדך או משהו אבל...

המילים שלך לא מתגבשות למשפטים!
וניקוד זה המלצה בשבילך.🤡

חצי מהזמן אני קולט את עצמי יושב לפענח את משמעות הטקסטים שלך.

ולEMZ - מה מפריע לכם בבילדרים, ,Why can't we all just get along?

נתחני תחנות רוח...
נתחי דג טונה.
תשמע קלינה, אתה אחלה בחור - באמת - עוזר והכל אבל קראתי חלק מההודעות שלך ואני רוצה להגיד לך משהו באופן שלא ישתמע ממך שזה נגדך או משהו אבל...

המילים שלך לא מתגבשות למשפטים!
וניקוד זה המלצה בשבילך.🤡

חצי מהזמן אני קולט את עצמי יושב לפענח את משמעות הטקסטים שלך.

ולEMZ - מה מפריע לכם בבילדרים, ,Why can't we all just get along?
אין לי בעיה. גם עדי בילדר.
התכוונתי ל"בילדרים" טיפוסיים יוסי יד 50 שמקשקשים מיתוסים כל היום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית