הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוספים מומלצים לבעלי אחוז שומן גבוה

fatless63

משתמש מתחיל
201
0
נק' מוניטין:
108
201
0
שלום לכולם,

בהמשך לנושא שפתחתי אני רוצה לציין שאני שוקל 97, גובהי 1.84, בן 35 ולהערכתי יש לי בין 24-27 אחוזי שומן.

מהמאמרים שקראתי באתר למעשה מרבית תוספי התזונה החוקיים הם מיותרים.

בהנחה ואני שומר על מאזן קלורי שלילי- לפי תפריט התזונה לחיטוב המופיע באתר למשקל 100 קילו ומתאמן 3 פעמים בשבוע אימון כוח בתוספת 5 פעמים בשבוע (30 דקות) אירובי, אזי בהתאם לנתונים שלי 1.84 גובה/97 משקל/24-27 אחוזי שומן:
1. האם יש צורך בנתונים שלי בכלל ליטול קריאטין?
2. האם כדאי לי לשלב יוהימבין עם קפאין? או שעדיף ליפו6X?
3. האם יש צורך לקחת לפני אימון נייטרוס/אמפד/נו אקספלוד וכיוב' ואם כן איזו פורמולה כדאית? או שעדיף לרכוש תחמוצת חנקן עם חומצות אמינו בנפרד?
תודה לכל המסייעים.

התוסף הכי טוב הוא מאזן קלורי שלילי.
1. לדעתי תשתמש בקריאטין אחרי שתשיל ממך כמה גרמים.
2. תיקח קפאין תוותר על יהומבין (הוא לא יעזור לך במצב הזה).
קפאין לבד יעשה את העבודה לפני אימון.

נ.ב.
לשיקולך- הייתי ממליץ לך באחוז שומן שאתה נימצא בוא לקחת אפדרין+אספירין+קפאין.

• פותח/ת השרשור
תודה.
1. קיבלתי את ההמלצה למאזן קלורי שלילי. אני אשתמש בתפריט שבאתר ואדאג שהגירעון לא יעלה על 800 ליום עם אימון.
2. קיבלתי את ההמלצה שלך ואוותר על קריאטין ועל יוהימבין. אבל בינתיים אני חושב לקחת קפאין עם אל-ארג'ינין ותחמוצת חנקן טבעית (ליצור מעין פורמולות קריאטין מלאכת יד שתעלה לי פחות מנו-אקספלוד ודומיו) עד שאני אחליט לגבי הנ.ב.

עכשיו לגבי הנ.ב- האם אפשר לשלוח לך הודעה בפרטי?

1. באחוז שומן שלך לא תהייה בעיה להיות גם במאזן יותר גבוהה מהסיבה שהפוטנציאל לאיבוד שריר הוא קטן יותר ככול שאתה באחוז שומן גבוהה יותר. אני גם הייתי על 12% והייתי על דיאטת PSMF והאיבוד שריר לא היה גדול בכלל, אלא כמו בכל דיאטה אחרת שעשיתי. פשוט צריך לדעת איך..ניסיון עם הגוף שלך יהיה יותר טוב מכל דבר אחר.
2. וותר על מה שאתה רוצה לעשות. לא יעיל, סתם בזבוז כסף וכאבי ראש של איך לשלב וכמה לשלב. קפאין לבד יעשה את העבודה יותר טוב מכל דבר (אלה אם כן אנחנו מדברים על אפדרין וקלן למשל). בכל מקרה, מה שאתה חושב לעשות לא ייתן לך כלום בשביל המטרה שלך שהיא שריפת שומן.
לגביי ההודעה פרטית- אתה מוזמו לשלוח הודעה, אבל אני חושב שאתה לא יכול עדיין..

• פותח/ת השרשור
טוב, אתה בהחלט צודק. אני צריך 150הודעות כדי לשלוח הודעה פרטית...... עד אז אני כבר אגיע לאחוז שומן נמוך לבד.. חח.

כעצתך, אני מתכווין לרכוש דרך אמזון סט של 6 חבילות קפאין של 100 קפסולות 200 מ"ג של 4EVERFIT (אני לא מכיר את החברה. אבל מעדיף שהמשלוח יהיה דרך אמזון, כי אני מזמין ביחד מס' רכיבים). אני מבין שקפאין אני אצטרך בכל מקרה לתקופה ארוכה.

וברצינות, אשמח אם תשאיר לי מייל. אני מבטיח לפנות אליך בשאלות ענייניות ותכליתיות בלבד.

תודה.

נערך לאחרונה:
לגבי ההזמנה של הקפאין בגלל שיש כאלה שחברה כזאת או אחרת משפיעה יותר לפה ולשם.
הייתי ממליץ לך להזמין 2 של 4everfit
2 של prolab
2allmax

שלום,
אני שותה קפה שחור לפני ריצה\פעילות אירובית.
א. בכמה\פי כמה זה מגביר את שריפת השומנים(שמעתי פי3 אבל זה נשמע לי מופרך)
ב. לכמה זמן זה משפיע?
ג. האם שתיית קפה מרובה במשך היום "מטשטשת" את ההשפעה?
תודה(אני פשוט רוצה לדעת אם זה מצדיק שתיית קפה כי אני רץ בליילה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית