הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרס ו15 אחוז שומן

שאלה

משתמש מתחיל
113
2
נק' מוניטין:
2
113
2
היי הייתי במסה לפני שנה שהיה לי קרס, עשיתי מסה כדי לפתח שריר, פיתחתי מסת שריר יפה הגעתי ל25 אחוז שומן במסה, עכשיו אני בחיטוב כבר 4 חודשים, ואני ירדתי ל15 אחוז שומן אבל עדיין יש קרס, אולי היא קטנה קצת אבל עדיין יש, אני מתוסכל ממש ולא יודע מה לעשות, ריקומפזיישן לא בא בחשבון.

נתונים :
משקל : 62
גובהה : 1.72

משקל בסוף מסה : 72.

היקף טבור:
התחלתי ב92
עכשיו : 84.

אני מרגיש שאני תקוע עם קרס לכל החיים, אני לא רוצה את זה יותר, לא אכפת לי קוביות לא קוביות, רק לא רוצה כבר להיות עם קרס,,,

התחלתי את המסה על 60 קילו עם היקף טבור 86. היום אני 82 על 82, אחרי חיטוב אחרי מסה, חשוב לי להיות מאוד מחוטב, רוצה להמשיך ל56 קילו ואז לעשות מסה.
56 ק"ג זה משקל סופר נמוך, אין שום סיבה להגיע לשם אתה סתם תיראה רזה בטירוף כנראה.
בכללי אם עלית 10 ק"ג במסה משהו לא היה תקין, בין אם האימונים ובין אם התזונה - נראה שהתמורה לא מספיקה.
דרך אגב כדאי לי שוב מסה או ריקומפזיישן?
מסה, אתה רזה מידי וריקומפ במידה ולא תעשה כמו שצריך (ובלי להעליב נראה שיש לך דברים לדייק)
כנראה שסתם יבזבז לך את הזמן.

תשים דגש על המסה, על עליה איטית ונקיה ועל אימונים איכותיים שיעלו אותך במסת השריר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית