הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרס ו15 אחוז שומן

שאלה

משתמש מתחיל
113
2
נק' מוניטין:
2
113
2
היי הייתי במסה לפני שנה שהיה לי קרס, עשיתי מסה כדי לפתח שריר, פיתחתי מסת שריר יפה הגעתי ל25 אחוז שומן במסה, עכשיו אני בחיטוב כבר 4 חודשים, ואני ירדתי ל15 אחוז שומן אבל עדיין יש קרס, אולי היא קטנה קצת אבל עדיין יש, אני מתוסכל ממש ולא יודע מה לעשות, ריקומפזיישן לא בא בחשבון.

נתונים :
משקל : 62
גובהה : 1.72

משקל בסוף מסה : 72.

היקף טבור:
התחלתי ב92
עכשיו : 84.

אני מרגיש שאני תקוע עם קרס לכל החיים, אני לא רוצה את זה יותר, לא אכפת לי קוביות לא קוביות, רק לא רוצה כבר להיות עם קרס,,,

בכל מצב נתון אתה עם מסת שריר נמוכה אם אתה שוקל ככה.

ייתכן והבטן נובעת מנפיחות עקב סוג המאכלים שאתה אוכל, הייתי בודק את זה

יש אנשים שאצלם כל השומן מצטבר בבטן, אולי זה המצב שלך ואז אין ברירה אלא להוריד עוד אחוזי שומן. בדרך כלל אם יש מספיק מסת שריר אז זה מתאזן לבד.
62 על 1.72 זה רזה מאוד אז להמשיך בחיטוב לא הייתי ממליץ. כנראה שלא תהיה לך ברירה אלא לעלות 5-10 קילו. זה יכול לקחת טווח זמן של 6-12 חודשים, אבל אחרי זה תוכל לחטב ולהיראות הרבה יותר טוב אם תשקול 65 לדוגמה אבל באחוז שומן נמוך יותר.

היי הייתי במסה לפני שנה שהיה לי קרס, עשיתי מסה כדי לפתח שריר, פיתחתי מסת שריר יפה הגעתי ל25 אחוז שומן במסה, עכשיו אני בחיטוב כבר 4 חודשים, ואני ירדתי ל15 אחוז שומן אבל עדיין יש קרס, אולי היא קטנה קצת אבל עדיין יש, אני מתוסכל ממש ולא יודע מה לעשות, ריקומפזיישן לא בא בחשבון.

נתונים :
משקל : 62
גובהה : 1.72

משקל בסוף מסה : 72.

היקף טבור:
התחלתי ב92
עכשיו : 84.

אני מרגיש שאני תקוע עם קרס לכל החיים, אני לא רוצה את זה יותר, לא אכפת לי קוביות לא קוביות, רק לא רוצה כבר להיות עם קרס,,,
לפי הנתונים שלך אתה לא מחזיק מספיק מסת שריר,
באיזה משקל התחלת את המסה ועל איזה היקף טבור?

ההשערות של האחוז שומן שלך לא רלוונטיות ולא מדויקות.

• פותח/ת השרשור
לפי הנתונים שלך אתה לא מחזיק מספיק מסת שריר,
באיזה משקל התחלת את המסה ועל איזה היקף טבור?

ההשערות של האחוז שומן שלך לא רלוונטיות ולא מדויקות.

התחלתי את המסה על 60 קילו עם היקף טבור 86. היום אני 82 על 82, אחרי חיטוב אחרי מסה, חשוב לי להיות מאוד מחוטב, רוצה להמשיך ל56 קילו ואז לעשות מסה.

דרך אגב כדאי לי שוב מסה או ריקומפזיישן?
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

יש אנשים שאצלם כל השומן מצטבר בבטן, אולי זה המצב שלך ואז אין ברירה אלא להוריד עוד אחוזי שומן. בדרך כלל אם יש מספיק מסת שריר אז זה מתאזן לבד.
62 על 1.72 זה רזה מאוד אז להמשיך בחיטוב לא הייתי ממליץ. כנראה שלא תהיה לך ברירה אלא לעלות 5-10 קילו. זה יכול לקחת טווח זמן של 6-12 חודשים, אבל אחרי זה תוכל לחטב ולהיראות הרבה יותר טוב אם תשקול 65 לדוגמה אבל באחוז שומן נמוך יותר.
עשיתי כבר בעבר מסה, מה דעתך על רייקומפזשיין ? מה שאני מתכנן זה לרדת ל56

נערך לאחרונה:
^אני הייתי מעדיף את הגוף של בריאן שו 😎
1735388419676.png

הבחור הזה הוא טיטאן או בן נפילים... הוא לא בן אנוש 🤣

מסכנה בת הזוג שלו 🫡
היא גם גבוהה ומתאמנת בסטרונגמן
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

^אני הייתי מעדיף את הגוף של בריאן שו 😎
צפה בקובץ המצורף 100422
בשביל זה צריך לבחור את ההורים לפני הלידה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית