הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע DNP USAGE PROTOCOL & INFO

• פותח/ת השרשור SPF
  • פורסם בתאריך

SPF

משתמש כבוד
4,145
744
נק' מוניטין:
6,120
4,145
744
כשחשבתי(ואני עדיין חושב) לעשות סייקל של DNP חיפשתי מידע על החומר
פוסט ידוע אבל מעניין, לגבי שימוש בDNP יחד עם מחקרים לגבי הנזקים (או יותר נכון אי הנזקים) בשימוש בDNP (להוציא מכת חוםומוות!)

http://forums.isteroids.com/anabolic-steroids-questions-answers/39539-how-use-dnp.html

נא לא להתנפל, רק מידע...

יש הרבה סטיגמות על DNP ואין באמת מחקר אחד שמראה שהוא באמת מזיק במינונים רציונלים, למרות שדיי קשה לעשות מחקרים על בני אדם עם DNP ורובם הם סוג של REVIEWS, בין היתר על חיות או מחקר-מקרה.
המינונים המומלצים זה 200-600 מ"ג ביום אולי כמה שבועות לפני תחרות אפשר לקחת יותר אבל זה תלוי במשקל וכמובן בתזונה. יש על כך מאמר שלם בפורטל מאמרים.

לטעמי זה החומר הכי "מפחיד" שקיים. אבל לא ניסיתי חומרים ככה שאני מדבר על הנייר.
כשאתה יושב ומסתכל מה המנגנון פעולה של כל חומר, אתה מגיע לDNP ומבין כמה זה מפחיד.
לא יודע איך לאנשים יש אומץ להתעסק עם זה. (אלא אם אתה בילדר מקצועי)
חוץ מזה אני זוכר שמשה פרסם מתישהו סטטיסטיקה עם מוות מDNP לאורך השנים האחרונות.

• פותח/ת השרשור
דווקא לבילדרים יש נטייה להגזים במינונים ואם יש חומר שאסור להתעסק איתו במינונים זה,זה.
הבעיה העיקרית שלו זה חוסר היציבות של החומר ,לדעתי הוא לא מפחיד יותר מוינסטרול שלדעתי הרבה
יותר מזיק בריאותית מDNP.

דווקא לבילדרים יש נטייה להגזים במינונים ואם יש חומר שאסור להתעסק איתו במינונים זה,זה.
הבעיה העיקרית שלו זה חוסר היציבות של החומר ,לדעתי הוא לא מפחיד יותר מוינסטרול שלדעתי הרבה
יותר מזיק בריאותית מDNP.
על סמך מה אתה אומר שוויני מזיק יותר לבריאות מ DNP?
ולעניינו DNP זה חומר אקזוטי השימוש העיקרי שלו היה לייצור TNT כיום אין שימוש תעשייתי בכימקל הזה ככה שכל מה שמסתובב ברשת זה זיוף אם תצליח להשיג את הדבר האמיתי (אני ממש בספק) אז אני מציע לך לנקוט במשנה זהירות תיפקוד יומי פשוט הוא דבר מאוד קשה על DNP שלא לומר להתאמן כמו שצריך טיפה פיספוס במינון יכול לגרום למוות. למה שמישהו ירצה להתעסק עם קישקוש כזה כאשר דיאטה טובה קלן ואולי טיפה T3 יביאו לתוצאות מעולות.

• פותח/ת השרשור
על סמך המחקרים שאמנם בוצעו בבעלי חיות אך הראו כי DNP אינו רעיל לשום איבר בגוף בשום צורה
ואפילו נלחם בתאים סרטניים, כמובן שציינתי את הבעיות איתו אך הן לא בריאותיות.

אני חושב שDNP הוא די פשוט לזיהוי עקב הצהוב זוהר הבלתי נעלם שלו, ידוע לי שיש מלא זיופים ברשת ולכן לא רוכשים ברשת - אותו הדבר גם לגבי סטרואידים.

האמת היא שאני סקרן לנסות במינונים נמוכים 200 מ"ג נראה לאן יתפתח...
ואני לא חושב שאפשר להשוות סייקל של 10 ימים שבהם אתה מאבד חצי קילו עד קילו שומן נטו ביום ללא פגיעה בשריר, לסייקל של קלן וT3 , עניין של פרספקטיבה.

על סמך המחקרים שאמנם בוצעו בבעלי חיות אך הראו כי DNP אינו רעיל לשום איבר בגוף בשום צורה
ואפילו נלחם בתאים סרטניים, כמובן שציינתי את הבעיות איתו אך הן לא בריאותיות.

אני חושב שDNP הוא די פשוט לזיהוי עקב הצהוב זוהר הבלתי נעלם שלו, ידוע לי שיש מלא זיופים ברשת ולכן לא רוכשים ברשת - אותו הדבר גם לגבי סטרואידים.

האמת היא שאני סקרן לנסות במינונים נמוכים 200 מ"ג נראה לאן יתפתח...
ואני לא חושב שאפשר להשוות סייקל של 10 ימים שבהם אתה מאבד חצי קילו עד קילו שומן נטו ביום ללא פגיעה בשריר, לסייקל של קלן וT3 , עניין של פרספקטיבה.
בוא לא ניקח מחקרים שקראת ב isteroid מרפרנסים. זה ממש לא בעיה לייצר כפסולות שמכילות ("חומר זוהר") לימטב ידיעתי אין שום חברת תרופות שמייצרת או אי פעם ייצרה DNP DNP אתה קונה מחברות כימיקלים (לא מיועד לשימוש בבני אדם) ושוב אין ביקוש לחומר. אין ביקוש אין ייצור. אני מציע לך ממש לא להכנס לזה.
וברור שאפשר להשוות. הפרספקיטבה שלך מאוד צרה אתה אולי תאבד חצי-קילו שומן ביום (נשמע מופרח לחלוטין) אבל יהיה לך מאוד קשה לתפקד ובטח שלהתאמן אני מעדיף להריץ קלן וטי3 ודיאטה כמו שצריך ולהשיג את אותה תוצאה מאשר להיות זומבי 10 ימים. ושוב אני מחכה לתשובה מדוע וויני יותר מסוכן לבריאות מ DNP

• פותח/ת השרשור
איזה חומר ייצור אפקט כזה זוהר שאינו יורד עם דטרגנטים רגילים ?
כי לוויני יש רעילות מסויימת על הכבד, מה של-DNP אין.
אז תראה לי אתה מחקרים שתומכים בדעתך, אני תמיד שמח לקרוא.
תראה לי מחקרים שוויני לא רעיל לכבד (עכברים וחולדות גם תופס) ושאין לו השפעות שליליות ארוכות טווח.

ואין שום בעיה עם רפרנסים, אלו מחקרים ידועים כמו שציינתי שנוסו בעכברים וחולדות.
שוב, לדעתי הרוב ספקולציות לכאן ולכאן, אני אישית מוכן לנסות וכשאדע ממקור ראשון אשתף אתכם גם ברשמיי.

עד אז ...

איזה חומר ייצור אפקט כזה זוהר שאינו יורד עם דטרגנטים רגילים ?
כי לוויני יש רעילות מסויימת על הכבד, מה של-DNP אין.
אז תראה לי אתה מחקרים שתומכים בדעתך, אני תמיד שמח לקרוא.
תראה לי מחקרים שוויני לא רעיל לכבד (עכברים וחולדות גם תופס) ושאין לו השפעות שליליות ארוכות טווח.

ואין שום בעיה עם רפרנסים, אלו מחקרים ידועים כמו שציינתי שנוסו בעכברים וחולדות.
שוב, לדעתי הרוב ספקולציות לכאן ולכאן, אני אישית מוכן לנסות וכשאדע ממקור ראשון אשתף אתכם גם ברשמיי.

עד אז ...
טוב בוא נתחיל מזה שהשוואה הזאת היא בכלל לא במקום כי ויני זה סטרואיד DNP זה oxidative uncoupolar שני כימיכלים שונים לגמרי. ויני אומנם רעיל לכבד אבל כל הסטרואידים האורילים רעילים לכבד בצורה זאת או אחרת. אני לא אמליץ לאף אחד לקחת אורליים אני נגד זה מזל שיש ויני בזריקות אומנם עדיין רעיל לכבד אבל לא כמו הגרסא האורלית. ובכן בוא נסתכל טיפה על DNP ועל איך הוא עובד.
ל DNP יש את היכולת לשנע פרוטונים (יוני מימן) דרך קרום התא יש לו את היכולת למעשה לעקוף את מנגנון ייצור ה ATP במיטוכונדריה ולמעשה האנרגיה של שינוע יוני המימן נפלת כחום. התהליך הזה נקרא oxidative uncoupoling posphorylation ותהליך זה הוא בעצם רעל מטבולי.
התהליך הזה קורא בכל התאים לא רק תאי שומן. בתאי שומן זה מתבטא ע"י הרס קרום התא ושיחרור של חומצות השומן לדם וחימצונם אך מה שקורה זה שלתאים אין דרך יעילה לייצר אנרגיה ואלה אנרגיה פשוט משתחררת מהתא דבר זה מביא לעליה בחום הגוף ועייפות קשה מעבר לכך DNP מביא לדילול מאגרי הסידן בתא ובכך להתקווצויות בליתי נשלטות. זה על קצה המזלג על DNP
נכון שכל זה תלוי מאוד במינון אבל מינון נמוך של DNP לא ממש יביא לתוצאות הרצויות מינון גבוה והמחיר לא שווה את זה התוצאות. אין חוכמה פה עם DNP היה כל כך טוב היה לו יותר ביקוש והיינו רואים שימוש נרחב יותר בחומר מה שלא קרה.

• פותח/ת השרשור
מילים מפוצצות.
ברמת העיקרון רב התופעות שאתה מזכיר כאן הן זמניות ונלוות לשימוש בחומר ובמינונים גבוהים.
לא שמעתי על התכווצויות במינונים של עד 600 מ"ג וגם מעבר לזה שזה כבר טירוף.
לגבי תופעת החימצון, שימוש באנטיאוקסידנט די יפתור את הבעיה.

לDNP יש יותר סטיגמה (לדעתי) גרועה עקב שימוש לא נכון ומקרי מוות ולכן הוא אינו פופלרי, אגב גם בנתיחה שלאחרי המוות משימוש ב-DNP נמצא כי החומר לא פגע באיברים בשום צורה (מלבד הנזק שנגרם ממכת החום).

תראה אני ואתה יכולים לנהל ויכוח תיאורטי עד מחר, אני ויני לא לוקח, לדעתי לא שווה את זה - תקרא לזה סדר עדיפויות מעוות שלי.
לגבי DNP כמו שאמרתי אין לי ניסיון מלבד קריאה על החומר ואני גם לא מכיר מישהו בפורום הזה שיש לו ניסיון אישי עם החומר ולכן הכל ספקולציות כרגע.

אתה כנראה לא מבין מה אני אומר. אני לא אומר ש DNP הוא חומר שגורם לסיביבה חומצית. אז הטענה שלך שאתה יכול למנוע את החוימצון היא מצחיקה. אני אסביר שוב התהליך שבוא עובד DNP "חימצון פוספורילטי" אתה לא יכול למנוע את התהליך הזה כי ככה DNP עובד חחח זה בעצם המנגנון שבוא התא מייצר ATP במיטוכוננדריה
אני מניח שאתה יודע איך ATP מיוצר בגוף נכון?! בכל מקרה ברור שהדיון פה הוא תיאורטי לגמרי אבל גם בדיון תיאורטי צריך לדעת על מה מדברים. ושוב אני אומר עם DNP היה כזה חומר מדהים הוא היה יותר נפוץ בשימוש שלו זה בדיוק חומר יקר אתה יודע ככה שאם הייתה דרישה היה מי שיספק את הביקוש. בכל מקרה הדיעה לגבי וינסטרול היא מוזרה אתה אומר שלא תיקח ויני כי הוא רעיל לכבד אז דיבול גן תיקח אנדרול כן תיקח? אני לא מבין את ההיגיון הזה אבל סבבה.

• פותח/ת השרשור
קודם כל, כבודך במקומך מונח; הידע שלך והידע שלי בנושאים הנדונים ניתנים להשוואה כמו סטונדנט שנה א' לרפואה ורופא מומחה.

אני לא אקח לא ויני לא דיבול ולא אנדרול, יש כמה סטרואידים שאני לא מתכוון לנגוע בכללי מדובר בכל אלה שניתנים במתן פומי וויני בזריקות ועוד כמה...

אתה יכול לתת לי אולי קישור המתאר את התהליך הזה של חימצון פוספורליטי ואת הנזקים שלו לגוף, הייתי מאוד רוצה לקרוא?

אני חושב שאין לך מושג מהי מיטוכונדריה ואיך DNP עובד.
ואם היה לך, לא היית מתקרב לחומר הזה. במיוחד עם כל המסחרה והזיופים שיש סביבו.
לדעתי זה חומר לעצלנים ולמפגרים. אלא אם אתה בילדר ברמה עולמית שמשיג את זה ממקור אמין ויודע בדיוק מה אתה עושה (אבל לפי השאלות והתשובות שלך אני רואה שאתה לא).
וזה קצת קשה להעביר מבוא לביוכימיה בהודעה בפורום.

• פותח/ת השרשור
אתה גם צודק! אין לי שמץ,אני אגש לחקור את הנושא.

---------- התגובה התווספה 24-10-2011 ב 14:09 ---------- התגובה הקודמת הייתה 23-10-2011 ב 18:15 ----------

טוב, קראתי על מיטוכונדריה ומבנה התא, ויש לי שאלה:

בעצם מה שעדי מסביר זה שDNP פשוט הורס תאים ללא הבחנה(אם הבנתי נכון) הוא פשוט גורם בסופו של דבר להתפרקות קרום התא ולשחרור האנרגיה שבו כחום, האם זה לא הורג את גרעין התא, ואם כן, אז בעצם זה אומר שאתה מחסל תאים ללא הבחנה בשימוש עם DNP?

לא בדיוק מה שקורה זה שהוא עוקף או "משבש" את תהליך ייצור ה ATP במיטוכונדריה ע"י שינוע של יוני מימן
(אני לא יודע כמה אתה חזק בכימיה) אבל אם תסתכל על מולקולה של ATP תראה שהיא מורכבת משלוש קבוצות של פוספטים שמקושרים לקבוצות הידרוקסידיות (עזוב לא חשבו עכשיו) אבל ע"י שינוע של יוני המימן הוא בעצם משבש את יכולת התא לייצר ATP והאנרגיה הזאת נפלטת כחום מה שמונע מהתא דרך יעליה לייצר אנרגיה אותה אנרגיה שנפלטת כחום היא זאת שמעלה את טמפרטורת הגוף. התהליך הזה הוא בעצם רעל מטבולי. אבל התהליך הזה לא גורם להרס או מוות לתא. התהליך הזה קורה במגוון רחב מאוד של תאים בגוף שאתה לוקח DNP בתאי שומן זה מתבטא בשיחרור חומצות שומן לדם ושימושם כמקור אנרגיה. אבל זה הופך אותך למעין זומבי ודי קשה לנהל אורך חיים תקין שלא לדבר על להתאמן. כמובן שזה תלוי מינון כמו כל דבר. אבל לעניות דעתי החומר הזה הוא ביזבוז זמן תופעות הלוואי לא שוות את התוצאה הוא חומר שיכול להיות מסוכן ואם הוא היה באמת כזה להיט היינו רואים שימוש יותר נרחב שלו.

• פותח/ת השרשור
או קיי הבנתי את התהליך,רק דבר אחד אני רוצה להבין - אני מנסה להבין את המונח רעל מטבולי.
מה ההשפעות שלו לטווח ארוך? מה זה רעל מטבולי?
האם אתה אומר לי שחילוף החומרים שלי העתידי ייפגע משימוש בחומר?

אני מנסה להבין מה זה בעצם הנזק שאתה מתאר אותו כרעל מטבולי (במילים פשוטות לרד נק כמוני), את התהליך הבנתי עכשיו.

נ.ב
נראה לי אני נרשם ל101 לכימיה.

התוצר הוא פסולת מטבולית. זה לא יפגע לך בחילוף החומרים העתידי ברגע שתפסיק לקחת DNP התהליכים ביוכימיים הרגילים חוזרים. הנזק הוא סכנה ל hypothermia עליה של חום הגוף לרמה מסוכנת. (זה לא מרגיש כמו חום של שפעת) אתה מרגיש שחם לך אתה מזיע המון זה מצב שיכול להיות מסוכן.
הגשה כללית של חולשה אדישות. ריקון של מאגרי הסידן בתא מה שגורם להתקווצויות. בקיצר הגשה זיפת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית