הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנון של אימון אירובי

daniel1212

משתמש פעיל
736
214
נק' מוניטין:
918
736
214
איך בעצם אני מתחיל לבצע אימון אירובי למטרת שיפור סיבולת לגיבוש בלי לפגוע באימוני כוח?

אשמח גם לאיזה דוגמא של תוכנית אימון כזאת עם דופק מטרה וכו

---------- התגובה התווספה ב 16:49 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:11 ----------

מישהו?

אתה יכול להגדיר מטרה מפורשת יותר? כמה אימוני כוח אתה עושה בשבוע? מה העצימות שלהם? כמה זמן אתה מתאמן?

• פותח/ת השרשור
המטרה לשפר סיבולת לב ריאה, מספר האימונים בשבוע הוא 3 והעצימות היא גבוהה, כרגע ב ss אבל בקרוב חיטוב עם הלינארית

תתחיל מ30-20 דק' ריצה בינונית אחרי כל אימון+ריצה ארוכה יותר באחד מהימים שיש לך 2 ימים מנוחה ברצף. משהו כמו 40-60 דק'.

אני לא יודע כמה כדאי לשלב אימונים עצימים בתוכנית כמו SS. חבל לסכן פציעה.

• פותח/ת השרשור
לא ביקשתי אימונים עצימים אמרתי שהאימוני כוח עצימים, ותודה, אבל לא עדיף נגיד לרוץ עד לדופק מטרה מסוים?
ושאני מגיע לדופק הזה האימון מסתיים? או שנחים ועושים עוד סטים ? אני לא כל כך בקיא בנושא

לא ביקשתי אימונים עצימים אמרתי שהאימוני כוח עצימים, ותודה, אבל לא עדיף נגיד לרוץ עד לדופק מטרה מסוים?
ושאני מגיע לדופק הזה האימון מסתיים? או שנחים ועושים עוד סטים ? אני לא כל כך בקיא בנושא
מה זה לרוץ עד דופק מטרה? ואם אתה עושה ספרינט של 200 מטר ומגיע לדופק? נגמר האימון?

אני אישית לא ממש רץ לפי דופק, אלא יותר לפי תחושה. בכל מיקרה, האימונים של ריצה בינונית צריכים להיות סביב ה70%.

בגלל האימונים העצימים שאתה עושה על כוח אמרתי שלא כדאי להוסיף עוד אימונים עצימים בריצה. סה"כ 30 דקות ריצה בינונית זה לא משהו שיעמיס עליך יותר מדיי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית