הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה עזרה בקשר למסת שריר, אחוז שומן אימונים וכו'

חיפה בנשמה

משתמש מתחיל
35
0
נק' מוניטין:
0
35
0
כמה שאלות בשביל חבר..

הוא מתאמן בערך 8 חודש, יש לו משקלים בסדר, הוא מצליח להתקדם מאימון לאימון, הוא אוכל עם תפריט מסודר.. מקפיד על חלבון, פחמימה שומן קלוריות הכל מהכל..
עבד SS בערך חודש וחצי חודשיים, בגלל חוסר ציוד במכון הייתה בעיה אם להתקדם במשקלים
עשה ואולי עוד מעט ממשיך סקוואט דדליפט בנצ' פרס חתירה, הכל, מבחינת התרגילים אין בעיה

אבל עם זה שהוא מתאמן כמו שצריך (קורא גם מאמרים בקילוגרם), מקפיד על תפריט נכון לפי מדריך ועדיין לא מצליח לראות שינוי בגוף
זה נראה כאילו אין לו בכלל מסת שריר ורק אחוז שומן גבוה

הנה תמונות

0gumiwnwjowt.jpg

njmzujxmnnyz.jpg

kmxgowj3dmdz.jpg

מה הוא יכול לעשות בשביל להתקדם? כי הוא פשוט כבר מיואש על גבול רוצה לפרוש כי הוא פשוט לא רואה תוצאות כבר הרבה מאוד זמן.. וגם הוא עלה משמעותית במשקל

בבקשה חבר'ה תענו רציני כי הוא לוקח הכל רציני, בלי צחוקים וירידות מיותרות כי הוא באמת מוכן ורוצה להצליח
הוא לא מהליצנים שאתם חושבים

תודה מראש ;susss

לפי התמונה הראשונה נראה כי הידיים גדולות יחסית לשאר הגוף, אבל יכול להיות שבגלל שאחוז השומן גבוה, זה מסתיר את מסת השריר בשאר הגוף.
במקומו הייתי הולך על חיטוב בשלב הזה. באחוזי השומן שהוא נמצא בהם אין לו יותר מדי לאן להתקדם במסת השריר, וכמתאמן מתחיל הוא יוכל להתחזק ולהעלות משקלים גם בחיטוב.

זה אני בתמונות...
אני צריך כיוון.. ואני לא יכול לעשות SS כי המכון שלי ישן וזה לא בטיחותי(אין כלוב אין כלום)... אבל בגלל שזה זול אני נשאר שם :S
איזה תכנית? כמה חזרות?
עד עכשיו עבדתי במתכונת של 5 חזרות, ולא עשיתי תרגילים מורכבים חוץ מבנצ' ופרס..
*דרך אגב, עשיתי SS למשך חודש והפסקתי בגלל הסיבה שרשמתי למעלה.

אין אפילו ראק?? אם לא תחליף מכון אחי סקואט הוא הבסיס להכל ושום תוכנית שבעולם לא תניב לך תוצאות (משמעותיות) בלי סקוואט. כתבת שאתה קורא מאמרים, זה לא באמת נראה ככה..

• פותח/ת השרשור
אין אפילו ראק?? אם לא תחליף מכון אחי סקואט הוא הבסיס להכל ושום תוכנית שבעולם לא תניב לך תוצאות (משמעותיות) בלי סקוואט. כתבת שאתה קורא מאמרים, זה לא באמת נראה ככה..

הוא עשה סקווואט דדליפט הכל.. בסדר אבל הוא הפסיק לפני איזה שבועיים..
עכשיו השאלה היא למה הוא לא מצליח לפתח מסת שריר שהוא מתאמן 8 חודש ומקפיד על תזונה ואימונים נכונים

לשלם פי 2.5 ואולי אפילו יותר רק בשביל סקוואט???

כן, וכן ובטח שכן

---------- התגובה התווספה ב 20:54 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:52 ----------

הוא עשה סקווואט דדליפט הכל.. בסדר אבל הוא הפסיק לפני איזה שבועיים..
עכשיו השאלה היא למה הוא לא מצליח לפתח מסת שריר שהוא מתאמן 8 חודש ומקפיד על תזונה ואימונים נכונים

אתם סוטרים אחד את השני

---------- התגובה התווספה ב 21:06 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:54 ----------

מהם משקלי העבודה הסופיים שהגעת אליהם?

32.5 כל צד בסקוואט, 37.5 כל צד בדדליפט(הייתי יכול להמשיך ולהגיע ליותר), 17.5 כל צד בפרס, 26.25 בבנצ', ו-4 מתח...(כן אני חרא במתח)

הפרס,מתח ובנצ' זה התרגילים שהמשכתי איתם, עם השאר הפסקתי בגלל הציוד הישן..(בקיצור הפסקתי SS)

עכשיו השאלה היא למה אני לא מצליח לפתח מסת שריר שאני מתאמן 8 חודש ומקפיד על תזונה ואימונים נכונים

נערך לאחרונה:
תשמע זה עניין גם של גנטיקה, יכול להיות שהשריר שלך יגיב יותר טוב לטוח חזרות גבוהה יותר, דרך אגב המשקלים שלך לא מרשימים בשביל 8 חודשים של SS (שזאת תוכנית שבנויה לשישה חודשים מקסימום).
כמה שעות אתה ישן בלילה? (צריך לפחות 7)
תנסה לגוון את טוחי החזרות שלך בין 12-6 זה אמור להניב לך עליה בשריר בעיקר.. תנסה גם אימונים של 15 חזרות, כל אחד מגיב למשהו אחר. (תנסה תוכניות מהפורטל HST או AB או FBW).
ותעבור מכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

עשיתי חודש SS חחח...

טוב תודה, עוד תגובות?(בבקשה בלי להגיד לי לעבור מכון כי אני לא הולך לעשות את זה)

תודה רבה

מה הבעיה לעשות דדליפט? בשביל דדליפט לא צריך ראק...אם אתה לא יכול לעשות סקוואט, אז "תן דגש" לדדליפט, ותחרטט במכונות תרגילי עזר לרגליים.
כנראה שאתה עובד לפי תכנית לא יעילה ורוב מה שאתה אוכל הולך לשומן.
בכל מקרה, תתחיל חיטוב. אין לך לאן לעלות במסה עם אחוז השומן הנוכחי שלך. המשקלים שלך נמוכים, ותוכל להתחזק ולהתקדם במשקלים גם בחיטוב עם תכנית נורמלית.

אתה לא מקפיד על תזונה ואימונים כמו שאתה חושב
אין לך הרבה מסת שריר כי המשקלים שלך נמוכים (ברמה של מתחיל)
כנראה גם שאתה לא אוכל מספיק חלבון ופחמימות, תשתדל להפחית בשומן.
תנסה להגדיל את הצריכה של החלבון והפחמימות ולנסות להתקדם במשקלים מאימון לאימון

תאמינו לי אתם לא יודעים מזה לאכול נכון. מה שהבחור בתמונה עושה כנראה בכלל לא נכון. לא האוכל, ולא האימונים. אם אין לו כלוב שלא יעשה SS בכלל סתם בזבוז זמן. ב8 חודשים הוא היה אמור לגדול הרבה יותר, וגם שמתאמן מתחיל הוא גדל מהר מאוד.

תאפס את עצמך, אתה לא אוכל נכון. תבצע דיאטה כמו שצריך לרדת לא.ש. סביר 12-14 דרך המאמר לחיטוב בפרוטל קילוגרם.

תבצע תוכנית לחיטוב AB\FBW שגם היא מהפורטל. בצע את הטכניקה כמו שצריך.

אחלתי לחייל בהצלחה.

תודה על התגובות

http://www.kilogram.co.il/609/%D7%AA%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%AA%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%AA-%D7%94%D7%97%D7%99%D7%98%D7%95%D7%91/

איזו תכנית כדאי לי לבחור? דרך אגב, כנראה ש-5 חזרות לא עובד עליי.. לפי מה שעשיתי ב-3 חודשים האחרונים(עבדתי רק 5 חזרות), לעבור ל-8 בתרגילים שכתוב בהם 5/6 חזרות?
(ובמקום הסקוואט, לעשות תרגילי עזר לרגליים, נכון? - הסיבה כתובה למעלה)

תודה רבה על העזרה

נערך לאחרונה:
זו לא התוכנית. אתה אוכל הרבה ומשמין.

כן אבל אני מאמין שאני גם צריך לעבוד בתכניות שכתובות בקילוגרם בנוסף לתפריט חיטוב לא?

כי אני לא חושב שהתכנית שלי כזאת טובה.. ובגלל זה אני צריך לבחור ואני לא יודע איזו תכנית לבחור :S

תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית