הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרבי זה הכי אחי!

תן לי פרטים ליצירת קשר איתך , או בפרטי.
אני בנאדם שעשה יום סיירות עבר אבל נפל באחד הגיבושים הקשים.
אשמח לשתף אותך בחויות ולספר לך איך אני הרמתי את הראש ויצאתי בגאווה למרות אי המעבר...

חחחח הייתי נפטר מצחוק אם היית משנה ל "קרבי זה איכותי אחותי!" , חחח בוא תשנה לזה

אשמח לשתף אותך בחויות ולספר לך איך אני הרמתי את הראש ויצאתי בגאווה למרות אי המעבר...

אתה יכול ליצור איתי קשר פה, באימייל [email protected] או בפייסבוק itay liberty. מצפה לשיחה! 😃
חחחח הייתי נפטר מצחוק אם היית משנה ל "קרבי זה איכותי אחותי!" , חחח בוא תשנה לזה

שיגעתי היום את משה בנוגע לשינויי שמות ללוג, אל תדאג- זה השם הבא ללא ספק 🤡

---------- התגובה התווספה 24-01-2012 ב 17:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה 23-01-2012 ב 23:23 ----------

בנצ 120 4-4-3
מקבילים 25-20
פולי 100 8-8-8
חתירה 90 6-6
מתח 10-10-10
כתפיים 50
ידיים

לא הספקתי לעשות 10 ק״מ אופניים. אני אפצה על זה מחר באימון ספרינטים בעליה

תיכננתי לרוץ היום אבל אני לא מרגיש ככ טוב, נקווה שאני אתאושש עד מחר.

---------- התגובה התווספה ב 19:50 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:47 ----------

גבר לא יוצא לי כ״כ להתחבר לפייס ( ראיתי שהוספת אותי). צור איתי קשר בהודעה פרטית בבקשה

---------- התגובה התווספה 26-01-2012 ב 17:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה 25-01-2012 ב 19:50 ----------

לעזאזל- שוב חייב לוותר על אירובי. מה יהיה?

חח מרוב שהריצות חשובות לי אני שוכח לפרט על הכוח.
היה עמוס היום במכון אז עשיתי אימון שכונה:
לחיצת חזה במכונה- 122 ק"ג 8-7-7
שכיבות שמיכה כאשר הידיים מוגבהות על 2 ספסלים כך שאני יכול לרדת נמוך מקו החזה- 20-16
פולי 105 -5-5-5
חתירה 92 6-6
מתח באחיזות שונות 10-10-10
כתפיים 50 ק"ג 6-6-6
בנצ' צמוד 70 8-8 בסופר סט עם פטישים 22 ק"ג 10-10
רציתי לעשות רגליים ובטן אבל המכון נסגר.

ממש לא. הבעיה היא שאצלנו המכון מלא נקניקים ואני פשוט מאוד לא סומך עליהם שישמרו עלי בבנצ'. ככה שאם מישהו שאני מכיר שיכול לשמור עלי אני עושה במכונה. (אני מאוד סקפטי בספוטרים כשאני דוחק 120 לכשל)

---------- התגובה התווספה ב 19:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:17 ----------

השבוע הבא יראה קצת שונה- ביום רביעי בערב אני טס לתאילנד ל3 שבועות. כלומר חצי שבוע הולך לי רק על טיסות.
יום ראשון- ריצה רציפה של 4.3 ק"מ קצב 12-10
יום שני- כוח+15 ק"מ אופניים
יום שלישי- ריצה כמו יום ראשון
רביעי- כוח+15 ק"מ אופניים
ב11 בערב הטיסה- כלומר נגיע באמצע חמישי לשם. אם אני לא אהיה עייף מדי ויהיה מכון אני אצא לרוץ.
שישי- שוב, אם יהיה מכון כוח.

---------- התגובה התווספה 29-01-2012 ב 19:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה 28-01-2012 ב 19:27 ----------

יש לי מחר בגרות בספרות- ניצלתי את כל היום כדי ללמוד (מה גם שהרטלין מוציא לי את התיאבון ולא אכלתי כלום מהבוקר) אז אני לא אעמוד באימון\ ריצה היום. מחר אני אעשה כוח+ ריצה

מה הולך אגב מבחינת המיונים לחובלים ? , אני הייתי היום ביום מיון הפסיכוטכני , לא עברתי

מה הולך אגב מבחינת המיונים לחובלים ? , אני הייתי היום ביום מיון הפסיכוטכני , לא עברתי

למה אתה חושב שלא עברת?

אני ממש בהתלבטויות אם ללכת או לא. הייתי כבר 3 פעמים בתל השומר במבחנים כאלו ואחרים שלא עברתי, אני מפחד לא לעבור שוב (גם המרחק נורא מציק וגם המיונים עצמם מאוד מייאשים). אם נפלתי במבדקי גדנע צלילה מסיבה כלשהו שלא ידועה לי ומירפא א' מה הסיכוים שדווקא את המיונים לחובלים אני אעבור?

זה המקום הזה תל השומר , גם לי היה שם ירפא א' וגם מיונים למודיעין ולא עברתי , יש מנחוס על המקום.
ולגבי מבחנים אתמול אני חושב שנפלתי בגלל הציונים בבית ספר , זה מסלול עם לימודים והבחור שהרצה לנו שם אמר שזה מסלול שהוא סובב הרבה סביב השכל , ואני עשיתי 3 יחידות מתמטיקה ו4 אנגלית , ובנוסף היה מבחני ידע כללי ומבחני ידע בימאות וממש כמעט לא ידעתי כלום, המבחני ידע כללי מטורפים , היה שם שאלות כמו , מה זה ניאו ריאליזם איטלקי או מה זה אקספרסיוניזם שזה 2 מושגים שאני יודע רק כי הגברתי קולנוע , בנאדם רגיל שלא מתעניין באומנות או בחשמל\אלקטרוניקה ודברים כאלה לא ידע שום דבר במבחן ידע כללי, לפחות שליש מהשאלות היו לדעת לפרש מושגים מוזרים רצח שקשורים לכוח אנרגתי , מכני ואלקטרוני
היה אפילו שאלה שהתשובה אליה הייתה "ריקוד הודי עתיק" , איך אני ידע???

בקיצור- לא מתאים לי בכלל הסיפור.

היום הייתה הבגרות בספרות. לא אכלתי כמעט והייתי על 3 רטלין.
עשיתי אימון ליצנות של חזה כתפיים יד אחורית והלכתי. לא הספקתי אפילו לרוץ. נקודת האור היחידה זה שעשיתי 120 ל5-5-4. עוד אימון אחד אני מסיים.

מחר נאי אשלים אימון גב יד קדמית ואעשה את ה6X1000.

---------- התגובה התווספה ב 20:32 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:22 ----------

אני אעשה משהו שלא עשיתי כבר הרבה זמן- מחר אני באמת אעשה את ה6X1000. אבל מחרתיים אני אעשה 10X400 קצב 3.30 דק"מ (אין לי מושג כמה זה יצא)

---------- התגובה התווספה ב 21:37 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:32 ----------

טוב אחרי בדיקה במחשבון ריצה ה10X400 יהיה קצב 18. בריצה של מחר אני אשאר על קצב 4 דק"מ.

תודה!

היום בצהריים עשיתי גב יד קדמית, דדליפט ולג פרס. הייתי עייף והעברתי את הריצה לערב מה שהתברר כרעיון גרוע ביותר. 3 של 1000 4 דקמ. קשה ברמות חדשות. הרצתי עוד 3 של 1000 בקצב נמוך מאוד של 12-11 קמ״ש שאפילו הם היו יחסית קשים. מוסר ההשכל- לא לשלב אימוני כוח וריצות באותו היום. לעולם.
מחר אם אני לא אהיה תפוס מדי 10-12 של 400.

למה אתה חושב שלא עברת?

אני ממש בהתלבטויות אם ללכת או לא. הייתי כבר 3 פעמים בתל השומר במבחנים כאלו ואחרים שלא עברתי, אני מפחד לא לעבור שוב (גם המרחק נורא מציק וגם המיונים עצמם מאוד מייאשים). אם נפלתי במבדקי גדנע צלילה מסיבה כלשהו שלא ידועה לי ומירפא א' מה הסיכוים שדווקא את המיונים לחובלים אני אעבור?

למה שלא תעבור? זה לא כזה קשה ואם הגעת לירפא א' לא רואה סיבה שלא תעבור את המיונים האלה.
היום הזה סך הכל נראה ככה
- סרטוני רעל על ש13/ש7/חובלים
- למלא 3 דפים של שאלות כמו אבא טוב זה אבא___ וכל החארטה הזה
- פסיכוטכני , יש לך שם שאלות על ידע כללי בימאות אתה לא אמור לדעת שם יותר מדיי . יש לך שאלות הגיון כמו בפסיכוטכני בצו הראשון ועוד כמה דברים לא קשים .. דרך אגב אני מציע לך להכנס כמה שיותר מוקדם לפסיכוטכני
- בתחילת היום אתה מקבל מין קובץ דפים שצריך למלא פרטים אישיים עלייך/קצת על ביתספר וציונים/ וקורות חיים . אתה צריך למלא את זה בזמן הפנוי (ויש הרבה) ועד השעה מסויימת לשים את זה באיזה תיבה של המאבחנות

בקיצור תלך אין לך מה להפסיד וגם אם תעבור אתה יכול לחתום ויתור ולקבל אחלה ראיונות המשך כי הגעת דרך יום סיירות. וגם אם לא תעבור אתה זכאי לראיונות

בכל מקרה נגמרו המיונים החודש ואני עכשיו חודש בחול. נקווה שיתנו לי לגשת במרץ.

הבוקר שאחרי האימון הנוראי אתמול- הכתף כואבת ודומס רציניים ברגלים.

תודה משה.

טוב- חזרתי מתאילנד אחרי 20 ימים. נהניתי בצורה מטורפת ואפילו הספקתי להתאמן- והרבה.
יום שבת- ריצת 4:50 רצף
יום ראשון 10 ק"מ אופניים
שני 4:50 אינטרוולים של 400 כשהאחרון היה 500 על קצב 16 הכל (היה הכי מהיר שהיה בהליכון)
שלישי 16 ק"מ אופניים
שישי ריצת 500 בחצי שעה
שבת 16 ק"מ אופניים
ראשון 30 דקות קרוס
שלישי ריצת 5000
ראשון ריצת 5000.

הוספתי גם אימוני כוח כמה שיכולתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית