עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תגיד אחי אתה יכול טיפה לכתוב לי איך השתקמת מהשין ספלינט? אני רואה שזה כבר כבר לך ב"ה
אני כנראה לא מתגייס במרץ , בגלל התהליכי שיקום מהשין ספלינט דחיתי לאוגוסט כדי ללכת על בטוח.
זכרתי שהיה לך את הפציעה המעצבנת הזאת והסתובבתי בנושאים שפתחת והוצאתי מזה מה שאני יכול ולאחרונה אני עושה אחרי כל אימון כוח איזה 2 תרגילים לחיזוק התאומים הקדמיים ו עוד 2 סטים של 100 חזרות של תאומים אחוריים ללא העמסת משקל עליי
עם הקרח התחלתי גם לפני כמה ימים , השין ספלינט שלי די עקשן , הוא קרה פעם ראשונה לפני חצי שנה בערך, בעקבותיו הפסקתי לרוץ ולאחר איזה חודש וחצי חזרתי והכול היה בסדר, למרות שבמבט לאחור יצאתי טמבל, התחלתי ישר מריצת 3000 והגעתי תוך איזה שבועיים ל7000-7500 ואז זה שוב חזר ואז הפסקתי שוב ולאחרונה אני מנסה לחזור, ולחזור על בטוח אז אני רוצה לטפל בזה כמו שצריך בלי טעויות.
אני ראיתי אותך מפרסם את הפייסבוק שלך אני אוסיף אותך ואני אשמח מאוד ויעריך מאוד אם תעזור לי עם זה 😃
אני חושב שאני יעשה עכשיו שבועיים ללא אירובי בכלל ובשבועיים האלה אני יעשה גם את השבועיים ניטרליים בחיטוב שלי כמו שהציעו לי בנושא שלי של החיטוב ואז אני יחזור לעשות ריצה על הליכון (?) וכמו שאמרת יחמם את האיזור עם התרגילי כוח לפני האירובי.
כל כמה ימים לדעתך לעשות ריצה כשאני חוזר והאם לשלב עם זה אופניים\שחיה?
תודה רבה רבה רבה!
למה מה רע בדובדבן מה הוא אמר לך ?