נק' מוניטין:
789
- 1,396
- 2
- פותח/ת השרשור
מחר אני חוזר מאילת, מקווה שאני אספיק להתאמן לפני כניסת החג. הרגליים משתפרות אבל לא חזרתי עדיין לתיפקוד מלא.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מניח שהתכוונת להגיד, שעד אז אתה תגיע לקילומטראז' של 35-40 ק"מ שבועיים בקצב של 10% בשבוע וכל 3 שבועות אשאר שבוע נוסף על אותו קילומטראז' 🤡כנראה אני באמת אתחיל. הבעיה היא שאני כרגע בפציעה, הרגל עוד לא החלימה והתחלתי קומפרסים של קרח כל שעה.
מחר אני אתקשר לדחות את הגיבוש. לפחות אני בטוח שעד אז אני אגיע לקילומטראז' של 40- 35 ק"מ שבועיים וכנראה שהמאותר דובדבן יהיה שלי.
אני מניח שהתכוונת להגיד, שעד אז אתה תגיע לקילומטראז' של 35-40 ק"מ שבועיים בקצב של 10% בשבוע וכל 3 שבועות אשאר שבוע נוסף על אותו קילומטראז' 🤡
אתה רוצה שכול שבוע ככה אני אביא לך אימון נבחר ותשלב אותו ? 👏
לרוני (המטורף) יש כמה אימונים.. אם תרצה אני אביא לך D:
תתחיל בלראות איך אתה מרגיש. אם זו ממש פציעה תנסה להשיג את הצילום המתאים (אל תבנה על MRI, אבל מיפוי עצמות בד"כ נותן אינדיקציה מעולה, תלוי לאיזו פציעה מן הסתם).בדיוק :(
ד"א- איך היית ממליץ לי לחזור לריצה? להוריד קילומטראז' ל18?
תתחיל בלראות איך אתה מרגיש. אם זו ממש פציעה תנסה להשיג את הצילום המתאים (אל תבנה על MRI, אבל מיפוי עצמות בד"כ נותן אינדיקציה מעולה, תלוי לאיזו פציעה מן הסתם).
אח"כ תבדוק מתי הגיבוש שלך.
ספור שבועות.
תחליט לאיזו רמה אתה רוצה להגיע עד אז, תוך שאתה מתחשב בזמן העומד לרשותך...
ואז תתכנן את האימונים. למשל, יש לך 10 שבועות (עד לטייפר) ואתה רוצה להגיע ל40 ק"מ בשבוע? זה יראה ככה:
40
37
34
31
28.5
26
24
22
20
18.5
שזה קצת RISKY, עדיף כל ~3 שבועות להשאר שבוע נוסף על אותו קילומטראז', אז אם יש לך למשל 13 שבועות תוכל בשבוע ה3 , 6 , 9 להשאר על אותו קילומטראז' שבוע נוסף.
אבל אם זו פציעה אמיתית ויש לך זמן לדעתי תלך על בטוח ותעשה שבוע ראשון 5-6 , שבוע שני 10, שלישי 14, ומשם ב10%. הכל תלוי במטרה הסופית מול כמות הזמן העומד לרשותך. וכמובן מה גודל ההימור שאתה מוכן לקחת 😛
1. כמה קילומטרים אתה מעלה זה יחסי (10%). לעלות מ5 ל10 זה לא כמו לעלות מ50 ל55.אם לא שרדתי העלאה של 1.5 ק"מ בשבוע אני בספק שאני אשרוד 2-3.
אני חושב שהשבוע אני פשוט אעשה מלא מלא קומפרסים של קרח ואעבוד רק עם אופניים ושבוע הבא אני אחזור לרוץ כבר. אתה שוכח שריצות של 6 היו צ'יפס בשבילי ככה שלחזור לריצות של 2 קילומטר ותוך חודש להגיע רק ל4.25? זה לא נמוך מדי? זה יוצא שחודש שלם אני שורף על ריצות שלא יזיזו לי. הרי אם הכאב עובר אפשר להיכנס למרחקים סבירים לא? (5 FOR STARTERS?)
1. כמה קילומטרים אתה מעלה זה יחסי (10%). לעלות מ5 ל10 זה לא כמו לעלות מ50 ל55.
2. אתה לא צריך להתחיל בריצות של 2 ק"מ. אם אתה מתחיל נניח מ10 ק"מ, אתה יכול לרוץ פעמיים 5. זה בסדר...
3. אין לי (ולך) מושג אם או כמה חמורה הפציעה, או מה היא. קשה לקבוע בלי הנתונים האלה מכמה צריך להתחיל, אבל אם יש לך זמן, תמיד טוב ללכת על בטוח.
נו?
הסכימו לדחות לך את הגיבוש?
שלחתי אבל לא קיבלתי מענה עדייןשלחת להם כבר פקסים והכל?
אתמול היה אימון כוח, מחר שעה רכיבה ו30 דקות סטפר
שלחתי אבל לא קיבלתי מענה עדיין