הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרבי זה הכי אחי!

אתמול כוח שכבר שכחתי משקלים, כל פעם אני מנסה לעדכן מהאייפון וכשאני מסיים זה עושה לי YOUR TOKEN HAS BEEN EXPIRED, למישהו יש מושג מה עושים עם זה?

היום- תיכננתי לרוץ, אבל בחימום (הליכה קצב 6 לק"מ) לא הרגשתי שזה יהיה דבר חכם. עשיתי 25 ק"מ אופניים ו30 דקות סטפר במקום

אימון מעולה-
בנצ' 120 4-3-3
עליון 37 8-8-7
פרפר 30 8-7-6
פולי 105 6-6-6
חתירה 37.5 10-10-8
מתח 10-10-10
כתפיים 60 4-4-4
הרחקות 17 10-10-10
בייספס 20 7-6-6
צרפתית 8-7-6
קצת פשיטות גו עם 10 קילו והביתה

שעה אופניים- 24 ק״מ, היה קשה יחסית
לפעמים האחרות
וגם הייתיצאחרי לימודים ככה שלא אכלתי טוב. אחרי הרכיבה 30 דקות סטפר והביתה

הייתי אמור לעבוד כוח היום אבל נזכרתי שיש לי מתכונת בראשון ו(כמובן) עבדכם הנאמן נזכר להתחיל ללמוד רק עכשיו. אני מקווה שאני אספיק את כל החומר עד מחר בערב, אם אני אספיק אני אעשה אימון כוח של שעתיים, רכיבה שעה ואעוף לבית. שבוע הבא אני מתחיל ריצות שוב- הרגליים מרגישות מאוששות לחלוטין והגיע הזמן לחזור למיטב.

אימון כוח- לא משהו בכלל.
בנצ'- 120 4-3 סט שלישי איזה בן אלף הוריד לי 10 קילו מהמוט, נתתי סט של110 5 ואחרי זה עוד סט של 120 ל3
עליון- 8-5-4
קצת פרפר וקרוסים לפאמפ
פולי 105 6-6-6 (בקרוב קונה חגורה ואחליף את התרגיל במתח עם משקל)
חתירה 10-8-8
מתח 10-8-2-7-3
כתפיים 60 5-4-4
הרחקה עם 20 8-8-8
ידיים גו תחתון בטן והביתה. מחר אני חוזר לרוץ (בשעה טובה). אני אתחיל מ3 ק"מ, אם ילך בלי בעיות אני אעלה ל5.

הבקשה לדחיית השירות עוד לא התקבלה ככה שעוד יש סיכוי שאני אתגייס באוגוסט- אם כן- המצב בקאנטים ואני צריך לעבוד טוב טוב על האירובי.

ריצת 2.5- הרגל עדיין כאבה. אני אתן עוד אחת כזאת ברביעי ואם יחמיר\ ישאר כמו עכשיו אני אחתוך מהריצות לגמרי ואעשה אופניים קבוע במקום לחודשים הקרובים

אפשר לחשוב אולי על לשלב אימוני שחיה. איך הרמה שלך בזה?
הייתי שמח לשלב שחיה אבל אין בריכה במכון, אולי כשיגמר המנוי במכון הנוכחי אני אעבור למכון אחר פה עם בריכה. כבר הרבה זמן שאני רוצה לשחות בצורה רצינית.

לנושא הרגליים- הבןקר שאחרי הריצה- אין כאבים מיוחדים. רק שימשיך ככה

הייתי שמח לשלב שחיה אבל אין בריכה במכון, אולי כשיגמר המנוי במכון הנוכחי אני אעבור למכון אחר פה עם בריכה. כבר הרבה זמן שאני רוצה לשחות בצורה רצינית.

לנושא הרגליים- הבןקר שאחרי הריצה- אין כאבים מיוחדים. רק שימשיך ככה
בכל מיקרה אם אין לך סגנון טוב, אז שילוב של האימונים לא יהיה מאוד אפקטיבי.
איך הרמה הנוכחית שלך?

דבר נוסף לגביי שחייה, זה לא משהו שאתה יכול למדוד את ההשפעה שלו על הכושר הגופני שלך בצורה אבסולוטית.
כל עוד אתה לא שחיין ברמה גבוהה, כל שיפור שתשיג עד שתגיע לרמה הזו יהיה כמעט אך ורק בזכות שיפור טכניקה.
אתה יכול היום לא להצליח לשחות חתירה יותר מ2 בריכות ברצף, ותוך שבועיים שתלמד טכניקה אצל מישהו שיודע אתה תוכל לשחות גם קילומטר רצוף, אם הכושר הגופני שלך לא רע ויש לך קוארדינציה ולמידה מהירה.
ככה שאתה לא ממש יכול לייחס חשיבות להתקדמות שלך בשחייה כפאקטור שמשפיע על הביצועים שלך בגיבושים. כמובן שיש לזה השפעה, אבל אתה לא תוכל לאמוד אותה.
דרך אגב, אם אתה רוצה לשחות בשביל להשתפר בריצה, אז כדאי שתדע ששחיינים לא רצים טוב (הכל יחסי, כמובן. השמן של הכיתה לא ינצח אותם ב2000 מן הסתם). כשהם מתחילים להכניס אימוני ריצה לתוכנית שלהם, אז הם מתחילים לרוץ טוב. אבל המיתוס הזה ששחייה תשפר אותך בכל דבר כי זה כל הגוף וכו', זה דיי קשקוש. וממש לא מתוך זלזול, להיפך, אני מעריץ מספר 1 של הענף, זה התחום שאני הכי אוהב.

לא הספקתי לרוץ היום, מחר אני אעשה כוח+ריצה.
הטכניקה שלי בשחיה על הפנים, אף פעם לא שחיתי בצורה מקצועית או קבועה ככה שיש עוד זמן עד שאני אוכל לפתוח דיבור על זה בצורה רצינית.

בגלל שאני צריך הלכניס עוד 3 אימוני אירובי עד סוף השבוע אני אעשה את הדבר הבא:
היום אני אעבוד אימון A- חזה כתפיים יד אחורית וארוץ 2.5 קילומטרים
מחרתיים אני אעבוד B- גב יד קדמית ואעשה שעה אופניים
יום שבת ריצה 2.5

אולי אני מתחיל להתאמן בMMA בנוסף. נראה איך ישתלב ובמקום מה.

אימון גב- יד קדמית +ריצת 2500. עדיין יש כאבים- מקווה שזה כאבי הסתגלות.

אולי אני מתחיל להתאמן בMMA בנוסף. נראה איך ישתלב ובמקום מה.
ענף מדהים
תכלס אני יותר מתחבר וממליץ על ג'יו ג'יטסו (MMA זה אחלה השאלה היא לאיזו רמה תגיע בכל תחום, בהנחה שלא תתאמן המון)
אם אתה מתחיל, אז איפה? ואצל מי? 😛

אין לי באיזור ג'יו ג'יטסו. עד שסופסוף פתחו פה קבוצה של MMA קפצתי על ההזדמנות. אם אני אתחיל להתאמן זה יהיה אצל שמעון גוש שממה שהבנתי היה אלוף אירופה

בנצ 120 4-4-3
עליון 10-8-7
פרפר 8-8-6
כתפיים 5-4-5
הרחקות 20 10-8-8
צרפתית 17.5 כל צד 8-8-6
ריצה 2500 עדיין קצת כואב. אני אתן עוד שבוע אחד לריצות. אם לא יהיה שיפור בכאבים אני אעבור לאופניים כmain אירובי לכמה חודשים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית