נק' מוניטין:
789
- 1,396
- 2
- פותח/ת השרשור
היום בערב כוח- אני מתחיל לעלות משקלים בבנצ סופסוף. היום יהיה 80, כל אימון אני אעלה 5 קילו עד ל100 קילו ומהמאה אני אנסה להגיע ל10-15 חזרות.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני אנסה בהזדמנות. מה איתך? התחלת טירונות יחידה?תאמת שממש כיף לרוץ בגשם..
אפשר להבין למה אתה עושה את זה?אני אנסה בהזדמנות. מה איתך? התחלת טירונות יחידה?
היום עשיתי ריצת 8500 על הליכון. לא רץ על הליכון יותר בחיים. בכזה שיעמום עוד לא ניתקלתי. סהכ היתה ריצה סבירה, די קשה אבל סבירה.
אפשר להבין למה אתה עושה את זה?
קורע את הגוף שלך בשביל צבא שלא נלחם, שמבזבז את הזמן של החיילים שלו ושלא יכול לעשות כלום.. בעצם צבא אפסי, שרק יהרוס לך את החיים ואתה כנראה גם לא תלחם כי המדינה שלנו פחדנית, אבל סיבולת נראלי מספיק לך יש לך, אז למה אתה עושה את זה?
בתור בן של קצין בגולני חונכתי מגיל 0 על אהבת המדינה הזאת ומאז ומתמיד היה לי ברור שאני אתגייס לקרבי ואשרת שירות הכי משמעותי שאני יכול.
אני מבין שגם אתה בין המתאכזבים על הפסקת האש הזאת וביטול הכניסה הקרקעית לעזה (כמוני ד״א) אבל בסופו של דבר אני מאמין שיש שיקולים נוספים שלא ידןעים לנו או לפחות מקווה לזה, כי התנהלות המבצע היתה מבישה.
אבל בגדול התשובה שלי לשאלה שלך למה אני מתגייס לקרבי וקורע את עצמי כל יום בשביל שירות שאני אהיה רעב,עייף,יספוג חרא יחס, שירות משעמם שבו אני אהיה כלב שמירה של ממשלה פחדנית?
כי מישהו צריך לעשות את זה.
🙌 מעריץ אותך!!
רד מהליכון כבר!! תעבור לרוץ בשטח!מייעד בעצם?
קיבלתי היום זימון לגיבוש צנחנים דובדבן ב-16 לדצמבר
מתי אתה?
אוקיי
וזה למה?
אני שקלתי להתגייס למג"ב ולנסות להיכנס לימ"ס אבל היום חבר שלי התגייס למג"ב ופשוט החלטתי שזה סיכון גדול מדי ליפול למג"ב מי שלא מצליח להיכנס לימ"ס
אני יעשה את הגיבוש הזה
אם אתה עושה אותו אז תעדכן
שיהיה לך המון בהצלחהאני באותו מצב כמו שלך רק שאני כנראה כן לוקח את הסיכון ומתגייס למגב כדי להתקבל לימ״ס. היחידה הזאת עוה לי את
זה יותר מכל פלסר/גדסר צנחנים ומגלן. אמנם לדובדבן ולימס יש אותו אופי פעילות אבל ימס הרבה יותר מקצועיים ופעילים ואני תמיד הולך
על הטופ. הסיכון יכול לבוא לטובתי כי אני אדע שאם אני לא נותן מעצמי הכל ומוותר אני נופל למגב.
אימון כוח:
בנצ 107 555
מתח 40 555
חתירה 100 888
פרס 70 333
ידיים רגליים בטן הביתה.
שיהיה לך המון בהצלחה
יש לי שאלה
נניח אני עובר את הגיבוש ומקבל צנחנים לא מאותר דובדבן, עדיין יש לי סיכוי להיות דובדבן? ואם לא אני יכול לחתום וויתור ולבקש גיוס למג"ב?