עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני אעדכן ללא ספק
שמע, המטרה שלי בגיבוש הזה היא בסך הכל לראות את הרמה שלי ולחוות קצת
בסופו של דבר גם אני חושב שאני אבקש גיוס למג"ב ואנסה להתקבל לימ"ס
איך זה שאתה לא הולך לגיבוש הזה סותר את העובדה שאתה רוצה ימ"ס?
טוב אני אספר בקצרהליאב- אני מחכה לעידכון! איך היה?
בהחלט ניפגש, אני רק צריך לסדר שבאמת יגייסו אותי למג"ב, צריך להתחיל להפעיל את הקשרים =]
ותודה על התמיכה, כל מי שסיפרתי לו את זה היה מאוכזב ממני מאוד, כי אני לא אחד שמתאים לו לפרוש וכל הקרובים אליי יודעים את זה.
תן בראש באימונים, הגיבוש הזה גם נתן לי להבין את הדברים שחלשים אצלי
ליאב, עד כמה שקשה, צריך ללמוד להמשיך (אני נשמע כמו מפקד צהוב שרק סיים קורס מכים..)
ככה זה בצבא. בגיבושים לא רואים את זה, אבל אחרי שמתגייסים, החברים עוזרים תמיד, אם זה בריצות ואם זה במסעות, פשוט דוחפים.
תמיד יהיה מגבש שיוריד לך את הביטחון העצמי, יקרא לך אפס, יגיד שאתה לא מתאים וכול החרא הזה. אם אתה יודע שזאת המטרה שלהם, רק להוריד לך את הביטחון העצמי, פשוט צריך לא להקשיב להם, עד כמה שזה קשה ונשמע נכון לפעמים.
אין כזה דבר לפרוש, פעם אחרונה, כן? 😃.
בהצלחה לשניכם
יום ראשון קורס לוטר ברבאק!
מה זה אאלט?
והקורס 3 שבועות, הורידו את האקדחים. זונות.
הקטע שידעתי שהם עושים את זה רק להוריד את הביטחון העצמי שלי, פשוט, אני אחד שתמיד רוצה להיות הכי טוב וכשזה לא קורה אני פשוט לא ראיתי שום דבר אחד ולהסכים עם המפקדים האלה ולפרוש.ליאב, עד כמה שקשה, צריך ללמוד להמשיך (אני נשמע כמו מפקד צהוב שרק סיים קורס מכים..)
ככה זה בצבא. בגיבושים לא רואים את זה, אבל אחרי שמתגייסים, החברים עוזרים תמיד, אם זה בריצות ואם זה במסעות, פשוט דוחפים.
תמיד יהיה מגבש שיוריד לך את הביטחון העצמי, יקרא לך אפס, יגיד שאתה לא מתאים וכול החרא הזה. אם אתה יודע שזאת המטרה שלהם, רק להוריד לך את הביטחון העצמי, פשוט צריך לא להקשיב להם, עד כמה שזה קשה ונשמע נכון לפעמים.
אין כזה דבר לפרוש, פעם אחרונה, כן? 😃.
בהצלחה לשניכם
יום ראשון קורס לוטר ברבאק!