הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרבי זה הכי אחי!

הלוואי שהצרה שלי הייתה 30 קילומטר ריצה בשבוע כרגע
שבוע ניווטים ארור..

הלוואי שהייתי בבית, אני בבסיס וסוגר שבת
ניווטים עם משקלים זה חרא..

הלוואי שהייתי בבית, אני בבסיס וסוגר שבת
ניווטים עם משקלים זה חרא..

על הפנים. אתם עושים בדד? ועוד כמה זמן נשאר לסוף מסלול?

אתמול היה כוח פימפומי שטויות בגלל המרפק לא שווה לעדכן אפילו. מחר ריצה

השבוע כנראה שעושים בדד, או שבוע הבא. השבוע הלכתי בערך 65 קילומטר ב4 ימים עם 17 קילו עלי בערך,ובהמשך יהיה יותר כבד חחח. סוף מסלול במא

השבוע כנראה שעושים בדד, או שבוע הבא. השבוע הלכתי בערך 65 קילומטר ב4 ימים עם 17 קילו עלי בערך,ובהמשך יהיה יותר כבד חחח. סוף מסלול במא

אתה בר' נכון?
כאילו היחידה שבמדבר ותופסים רק סודנים חח נכון?

כוח פימפומים אתמול. מחר ריצה.
המרפק מתחיל להחלים, שבוע הבא חוזר לעבוד כמו שצריך.

ד״א לבחור שצחק על רימון והסודאנים- ממה שהבנתי זה פעילות הרבה יותר מעניינת משל אגוז לדוגמא שיוצאים לפעילות פעם בכמה חודשים.

בגלל שבכל מקרה אני רץ פעמיים בשבוע- אני חושב שמשבוע הבא אני אעבור לab. גם אני אנצל את הזמן שנשאר טוב יותר וגם אני אוכל להכניס תרגילים שאני רוצה ואין אפשרות כרגע בפול באדי.

הייתי עייף ולא הרגשתי טוב אז עשיתי כוח במקום ריצה. נקווה מחר לעשות את ה10 הארורה הזאת כבר

10,59, שואה. כנראה בגלל שלא רצתי מיום שבת. מה גם שגדלה לי שלםוחית ענק ברגל ככה שעד שהיא צעבור אני מושבת מריצה

אתה יודע חשבתי על משהו
רק אחרי 4 חודשים מהגיוס יש את הגיבוש ימ"ס
ככה שגם אם תתגייס בכושר, אולי יהיה לך קל בטירונות אבל תכלס חבר שלי שהתגייס בנובמבר אמר לי איך האימוני ריצה שם
אולי עדיף להשקיע יותר בכוח עכשיו כי הכושר שתגיע אליו עכשיו לא יישאר עליך 4 חודשים, מצד שני גם ככה רצים בטירונות והוא יכול להשתפר לך שם.. לא?
או שאתה רוצה פשוט לבוא ברמה גבוהה ולהוביל את כולם כזה?
בכל מקרה אתה בחור חזק (לפחות יותר ממני, אני לא משקיע כמוך) אז אתה מרוויח משני העולמות =]
נקווה לראות אותך במרץ בלשכת הגיוס או ישך במכמש חח

אתה יודע חשבתי על משהו
רק אחרי 4 חודשים מהגיוס יש את הגיבוש ימ"ס
ככה שגם אם תתגייס בכושר, אולי יהיה לך קל בטירונות אבל תכלס חבר שלי שהתגייס בנובמבר אמר לי איך האימוני ריצה שם
אולי עדיף להשקיע יותר בכוח עכשיו כי הכושר שתגיע אליו עכשיו לא יישאר עליך 4 חודשים, מצד שני גם ככה רצים בטירונות והוא יכול להשתפר לך שם.. לא?
או שאתה רוצה פשוט לבוא ברמה גבוהה ולהוביל את כולם כזה?
בכל מקרה אתה בחור חזק (לפחות יותר ממני, אני לא משקיע כמוך) אז אתה מרוויח משני העולמות =]
נקווה לראות אותך במרץ בלשכת הגיוס או ישך במכמש חח

חשבתי על זה. אני בעיקר עושה את זה פסיכולוגית. אני אדע שרצתי כבר 10 ק"מ אז המסע 8 שעות של הגיבוש יהיה לי יותר קל מהאחרים, כי אני יודע מה זה לרוץ הרבה.

אני שוקל כרגע 90 קילו, זה מספיק לי לגמרי. לא מוצא סיבה לשקול 100 קילו ולהתגייס מהסיבה הפשוטה שעם כל הגודל אני אהיה מאוד איטי ויהיה לי מאוד קשה. (מה גם שרק בשביל לקבל גיבוש ימ"ס אתה צריך להוציא ציון גבוהה בבראור- כלומר לרוץ 2000 ב7:30 בערך, 80 בטן 87 שמיכה).

בכל מקרה אני מתחיל שבוע הבא לעבוד AB. לשפר טיפה את הכוח אחרי הפציעה הארורה הזאת. נקווה להגיד למשקלים נורמלים ומשם ישר למכמש.

מה גם- הגיעו אלי שמועות על יחידה שקופה במגב שמאתרים אותך בטירונות ככה שלבוא מוכן לא יזיק אף פעם ;)

עד כמה שידוע לי, בשביל בראור צריך 86 בטן ו75 שמיכה, ו2000 בשביל ציון 100 זה 6:53 בערך..
ומה שאמרת לגבי המסע והריצה, ממש לא נכון.
מסעות זה שונה לגמרי מאשר ריצה (ואני רצתי אפילו 20 קילומטר לפני שהתגייסתי)
זה הליכה מהירה עם משקל, בתנאים פחות טובים, ציוד לא נוח, בחול רך

עד כמה שידוע לי, בשביל בראור צריך 86 בטן ו75 שמיכה, ו2000 בשביל ציון 100 זה 6:53 בערך..
ומה שאמרת לגבי המסע והריצה, ממש לא נכון.
מסעות זה שונה לגמרי מאשר ריצה (ואני רצתי אפילו 20 קילומטר לפני שהתגייסתי)
זה הליכה מהירה עם משקל, בתנאים פחות טובים, ציוד לא נוח, בחול רך

צודק. אני תמיד שוכח כמה צריך לעשות בבר אור אז אני שואף ל85 בשניהם פשוט. בנוגע ל2000- אני בחיים לא אגיע ל6:53 כשאאני שוקל 90 קילו ככה שאני מקווה להגיע ל7:30.

בענייין הריצה והמסע- יכול להיות שאני אקבל שיבוץ גולני ולא מגב. ככה שיש לי סיפתח סביר ליחטיות ואולי אני אצליח להשתחל לפלסר או לאגוז אם יהיה לי ממש מזל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית