קרבי זה הכי אחי!

גם היום ביטול, מאוכזב מעצמי כ״כ. כנראה שהשבוע יסגר עם ריצה אחת בלבד ביום שבת.

נערך לאחרונה:
תגיד תודה, אסור לי להתאמן שבועיים (לא יחזיק יותר משבוע האיסור הזה) בגלל זעזוע מוח קל...
סיפור דפוק..

זעזוע מוח? קורס לוטר עדיין אני אנחש? ואתם יכולים להתאמן במסלול?!?

בנצ 67.5 3 של 20
עליון דאמבלים של 30 ל14, 27.5 ל13, 25 ל12
מקבילים 25-25-20-10
שמיכה 40 רגיל, 2 סטים של 20 בין ספזלים, 20 רגיל
מתח 10-10-10
חתירה 70 15-15-15
מתח+ 20 5-5-5, יצאתי אידיוט על והתבלבלתי בסדר
פרס 30 20-15-10

בטן פימפומים והביתה
פרס

חחחחח הלוטר נגמר מזמן
רצתי (כי מישהו רדף אחרי עם מקל, תמיד אנחנו רבים בצחוק), ולא ראיתי שהיה חוט מתוח בגובה הברכיים בערך (קשור לשני עמודים), נכנסתי בו ונפלתי ישר על הראש בכביש חחח
והכוונה להיתאמן בריצות ודברים כאלו

היית צריך להגיד שזה מהלוטר וזהו..

ריצת 10.

עוד 6 כאלה ויאללה ליחטיות.

שתדע, החלום לאגוז הוא גוז. רוב האנשים שמתקבלים לאגוז הם כאלו שנפלו מיחידות או שסיימו גיבושים ולא התקבלו.
לא יודע לגבי היחטיות של גולני, אבל אמרו לי שבעיקר זוחלים שמה, שזה סתם קשה וכואב. אתה לא מתעיף מזה, הדופק לא עולה יותר מידי. בהתחלה תנסה למצואאת הדרך שנוכה לך לזחול ופחות כואבת לך , בעיקר בברגים. בקשר לספרינטים, תמיד תן 100% ותזכור שאף פעם אין יותר מ10 ספרינטים ברצף. אף פעם אל תוותר, אם עושעם מקצה שיפור ואומרים " רק מי שיצליח לשפר" תנסה שוב. מסעות זה בעיקר בראש, תחליף כתפים עם האלוקה כדי שיהיה יותר קל. תשים גרביים עבות כי יהיו לך חתכים ושפשופים נוראיים בעקב מאחורה בגלל הנעלי צבא שהן חדשות וקשות
זהו בעיקרון, שאלות?

שתדע, החלום לאגוז הוא גוז. רוב האנשים שמתקבלים לאגוז הם כאלו שנפלו מיחידות או שסיימו גיבושים ולא התקבלו.
לא יודע לגבי היחטיות של גולני, אבל אמרו לי שבעיקר זוחלים שמה, שזה סתם קשה וכואב. אתה לא מתעיף מזה, הדופק לא עולה יותר מידי. בהתחלה תנסה למצואאת הדרך שנוכה לך לזחול ופחות כואבת לך , בעיקר בברגים. בקשר לספרינטים, תמיד תן 100% ותזכור שאף פעם אין יותר מ10 ספרינטים ברצף. אף פעם אל תוותר, אם עושעם מקצה שיפור ואומרים " רק מי שיצליח לשפר" תנסה שוב. מסעות זה בעיקר בראש, תחליף כתפים עם האלוקה כדי שיהיה יותר קל. תשים גרביים עבות כי יהיו לך חתכים ושפשופים נוראיים בעקב מאחורה בגלל הנעלי צבא שהן חדשות וקשות
זהו בעיקרון, שאלות?

אתה ענק! תודה איש יקר.
בגיבוש היית בין המובילים או באמצע?
בנוגע לאגוז, שמעתי שבכל גיבוש מתקבלים בערך 10. אבל במחזור מרץ שנה שעברה נפתח הצווות הייעודי ( לא שאני יודע מה זה אומר) והתקבלו 30 ככה שאני שומר על אופטימיות זהירה.
להגיד את האמת אני בכלל מכוון לפלסר. אם אני אקבל אגוז אני אשמח עד השמיים, אבל בראש ובראשונה אני מכוון לסיירת.

עידכון אימונים:
בנצ 70 20-20-20
עליון 27.5 15-15-14
מקבילים מלא ולאט 20-18-16
שמיכה דיפ 20-20-20
מתח +20 5555
חתירה 70,75,80 ל15
מתח מ.ג 10-10-10

פרס 30 20-20-20
הרחקות פשיטות 17.5 15-15-15
בייספס פימפומים
אני אעשה בערב בטן

בספרינטים תמיד הייתי בין הראשונים (גם בשטות הזה שאם אתה מגיע בין ה4 הראשונים אתה רץ שוב עם אלונקה, כמו ביום סיירות).
בזחילות תמיד אחרון 😃
במשימות האישיות בשליש הראשון
מסעות רוב הזמן מתחת לאלונקה, כי הג'ריקפשוט נוראי ולא נוח
ותמיד משתדל לעזור במשימות קבוצתיות

בספרינטים תמיד הייתי בין הראשונים (גם בשטות הזה שאם אתה מגיע בין ה4 הראשונים אתה רץ שוב עם אלונקה, כמו ביום סיירות).
בזחילות תמיד אחרון 😃
במשימות האישיות בשליש הראשון
מסעות רוב הזמן מתחת לאלונקה, כי הג'ריקפשוט נוראי ולא נוח
ותמיד משתדל לעזור במשימות קבוצתיות

מה זה משימות אישיות?
עכשיו אני נהיה לחוץ קצת, עושה רושם שיש משקל גדול לספרינטים ואני פשוט נוראי בהם.

סתם משימות מפגרות, אם זה להיתלות על מתח כמה שיותר זמן, למלא שקי חול ולרוץ איתם בדיונות, משימות חשיבה..
לא יודע בדיוק להסביר.
ואין כזה דבר משקל יותר גבוה למשהו מסויים

מקווה שילך טוב.

באתי לרוץ והרגשתי טיפה כאבים בברך, לא לקחתי צ׳אנס ועשיתי 30 ק״מ אופניים.
אולי מחר אני אעשה טבאטה באופניים פיצוי.

בנצ 72 20-20-19
עליון 80 12-8-8 מאכזב מאוד
מקבילים 20-19-18
שמיכה 20-20-20
מתח רגיל 20 555
חתירה 80 15-15-14
מתח סופענציה 20 555
בטן הביתה

מחר אני מקווה לבוא מספיק מוקדם כדי להספיק להכניס אימון אופניים מחר אחרי הכוח, אני רוצה לסגור את השבוע עם 90 ק״מ אופניים.

פרס 32 20-15-15
הרחקות
פשיטות שניהם 17.5 ל15
ידיים בטן
20 דקות סטפר על התנגדות מקסימאלית, קריעת תחת. אחרי ה20 האלה עשיתי טבאטה על הסטפר מה שסמר אותי טוטאלית. אני אתחיל לעשות
את זה אחרי כל אימון כוח.

סתם שתדע משהו מבאס, מי רוצה לעשות את הגיבוש חטיות בגולני צריך לסגור את השבת הראשונה (סוג של ניפוי ראשוני מפגר כזה)
והשבת השניה כולם סוגרים כי זאת שבת מחזורית
משמע, 21 בתחילת הגיוס, שזה דיי זין..

סתם שתדע משהו מבאס, מי רוצה לעשות את הגיבוש חטיות בגולני צריך לסגור את השבת הראשונה (סוג של ניפוי ראשוני מפגר כזה)
והשבת השניה כולם סוגרים כי זאת שבת מחזורית
משמע, 21 בתחילת הגיוס, שזה דיי זין..

אתה משרת ברימון?
----------------------------------------
אני ממליץ שתשאף לפלס"ר, כי גיבוש יחטיות זה רק השלמות לאגוז.
הם בעיקר לוקחים אנשים שסיימו גיבוש ולא התקבלו ליחידה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית