עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יהוה ברא כל כך הרבה דברים שיגרמו לבן אדם אינטיליגנטי לפקפק בקיומו?
מה ההיגיון?
קרמבו, זה נגד הדת להשתמש בדילדו?
יהוה ברא כל כך הרבה דברים שיגרמו לבן אדם אינטיליגנטי לפקפק בקיומו?
מה ההיגיון?
אני מדבר על ראיות לאבולוציה, סתירות פנימיות בתנ"ך, ובכלל סתירות בין התנ"ך למציאות שפשוט שוללות את התנ"ך ומוציאות אותו בדיחה, עד שבא רב ומסביר שיהוה ברא את העצים בגיל 20 אלף ושיום היה בעצם שנה, ברור אחי.אתה יכול לתת דוגמאות לדברים כאלה?
אתה מדבר על מלחמות, מחלות וכו?
אני מדבר על ראיות לאבולוציה, סתירות פנימיות בתנ"ך, ובכלל סתירות בין התנ"ך למציאות שפשוט שוללות את התנ"ך ומוציאות אותו בדיחה, עד שבא רב ומסביר שיהוה ברא את העצים בגיל 20 אלף ושיום היה בעצם שנה, ברור אחי.
1-שופטים פרק יא ל-לט:יפתח מקריב את ביתו היחידה לה' לאחר הנצחון על בני עמון.אתה יכול לתת דוגמאות לדברים כאלה?
אתה מדבר על מלחמות, מחלות וכו?
תוסיף לזה: תיארוך גילו של כדור הארץ, מאובנים של יצורים קדמוניים ושל דינוזאורים (דינוזאוווורים), היכחדות רוב המינים שחיו על כדור הארץ, וכדוה"א כחלק חסר משמעות מהיקום.אני מדבר על ראיות לאבולוציה, סתירות פנימיות בתנ"ך, ובכלל סתירות בין התנ"ך למציאות שפשוט שוללות את התנ"ך ומוציאות אותו בדיחה, עד שבא רב ומסביר שיהוה ברא את העצים בגיל 20 אלף ושיום היה בעצם שנה, ברור אחי.
כי זו מילה לועזית. עליך למצוא את המילה העברית לדילדו.;a2gasgלא קראתי את כל התנ"ך אבל אני די בטוח שהמילה "דילדו" לא מוזכרת בו.
כי זו מילה לועזית. עליך למצוא את המילה העברית לדילדו.;a2gasg