הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון גריפר / לחצני-יד קשים של Captains of Crush - CoC

BenchMaster

משתמש מתחיל
28
0
נק' מוניטין:
0
28
0
שלום לכולם
למי שלא מכיר (פופולרי בעיקר בחו"ל אפילו שראיתי התעניינות גם בארץ) מדובר בקפיצים ללחיצה עם כף היד לשיפור האחיזה, ולא, זה אפילו לא קרוב למה שמוכרים לכם במגה-ספורט...

אני מדבר על אלו:

ironmind_captains_of_crush_hand_grippers.jpg

רוב האנשים לא יצליחו לסגור את רמה 1... מדובר בקפיצים שישפרו לכם את האחיזה בצורה ניכרת על כל המשתמע מכך.

רוכשים אותם מהאתר:
http://www.ironmind.com/ironmind/opencms/Main/captainsofcrush.html

יש לכם כמה דרגות קושי:
מספר 1 רוב האנשים לא סוגרים בפעם הראשונה
מספר 2 כמעט אף אחד לא סוגר בפעם הראשונה כולל בודיבילדרים ופוורליפטרים מקצועיים.
מספר 3 יש רשימה באתר שלהם של בערך 100+ אנשים שהצליחו לסגור אותו ועם אתה מצליח הם יוסיפו אותך לרשימה.
מספר 4 יש מספר מאוד מצומצם של אנשים שסגרו אותו, ואם אני לא טועה יש פרס כספי לכל מי שיצליח לסגור.

בכל אופן, כל אחד מהגריפרים עולה 20$, והמשלוח עולה 20$, ולכן תהיתי אם מישהו רוצה לעשות רכישה מרוכזת של כל מי שרוצה וככה זה יהפוך להרבה יותר משתלם לכולם.
אני מניח שתרצו לקנות יותר מאחד במקום להזמין כל פעם...
מישהו בעניין?

• פותח/ת השרשור
זה לא משפר את האחיזה וזה לא משתלם להזמין במשותף כי ידפקו אתכם במכס.

לכל התוהים - זה כן משפר את האחיזה (החולקים מוזמנים להסביר את עמדתם במקום לזרוק מילים באוויר), ומכס כולם יצטרכו לשלם ממילא כי אנחנו מזמינים ולא נוסעים לחו"ל, וכך נוכל להתחלק בהוצאות.

• פותח/ת השרשור
לכל התוהים - זה כן משפר את האחיזה (החולקים מוזמנים להסביר את עמדתם במקום לזרוק מילים באוויר), ומכס כולם יצטרכו לשלם ממילא כי אנחנו מזמינים ולא נוסעים לחו"ל, וכך נוכל להתחלק בהוצאות.

אם כל אחד מזמין בנפרד זה מתחת ל 50$ ולא משלמים כלום. בהצלחה עם האחיזה. יפה שאתה מדבר עוד לפני שניסית אותם.

• פותח/ת השרשור
אם כל אחד מזמין בנפרד זה מתחת ל 50$ ולא משלמים כלום. בהצלחה עם האחיזה. יפה שאתה מדבר עוד לפני שניסית אותם.

לגבי המכס, כפי שכתבתי ההצעה הייתה שכל אחד יזמין יותר מאחד (מינימום 55$) בכדי לא להזמין פעמיים, הרי אנחנו רוצים להתקדם...
לגבי שיפור האחיזה, האם אני צריך לנסות לקפוץ מבניין בשביל לדעת שאתרסק?

נערך לאחרונה:
כן אחי. אני מנסה לפתוח כל היום קופסאות שימורים עם הכף יד כדי לשפר אחיזה. זה שקול. בדוק.

• פותח/ת השרשור
כן, זה ממש ברור הרי שאחיזה בדדליפט וסגירה של לחצן הם שקולים לגמרי אחד לשני.

שמע, בכלל לא דיברתי על דדליפט.
בכל מקרה, הרי לכם המחשה בצורה הפשוטה ביותר של הדמיון הרב בין האחיזות:

20111021-1wyx9qkijhigdmuxmc232y7axq.jpg

בינתיים אתה זה שמספק פה בידור עם התמונות הדביליות האלה. ואם לא דיברת על דדליפט, אז על איזו אחיזה מדובר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית