הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון גריפר / לחצני-יד קשים של Captains of Crush - CoC

BenchMaster

משתמש מתחיל
28
0
נק' מוניטין:
0
28
0
שלום לכולם
למי שלא מכיר (פופולרי בעיקר בחו"ל אפילו שראיתי התעניינות גם בארץ) מדובר בקפיצים ללחיצה עם כף היד לשיפור האחיזה, ולא, זה אפילו לא קרוב למה שמוכרים לכם במגה-ספורט...

אני מדבר על אלו:

ironmind_captains_of_crush_hand_grippers.jpg

רוב האנשים לא יצליחו לסגור את רמה 1... מדובר בקפיצים שישפרו לכם את האחיזה בצורה ניכרת על כל המשתמע מכך.

רוכשים אותם מהאתר:
http://www.ironmind.com/ironmind/opencms/Main/captainsofcrush.html

יש לכם כמה דרגות קושי:
מספר 1 רוב האנשים לא סוגרים בפעם הראשונה
מספר 2 כמעט אף אחד לא סוגר בפעם הראשונה כולל בודיבילדרים ופוורליפטרים מקצועיים.
מספר 3 יש רשימה באתר שלהם של בערך 100+ אנשים שהצליחו לסגור אותו ועם אתה מצליח הם יוסיפו אותך לרשימה.
מספר 4 יש מספר מאוד מצומצם של אנשים שסגרו אותו, ואם אני לא טועה יש פרס כספי לכל מי שיצליח לסגור.

בכל אופן, כל אחד מהגריפרים עולה 20$, והמשלוח עולה 20$, ולכן תהיתי אם מישהו רוצה לעשות רכישה מרוכזת של כל מי שרוצה וככה זה יהפוך להרבה יותר משתלם לכולם.
אני מניח שתרצו לקנות יותר מאחד במקום להזמין כל פעם...
מישהו בעניין?

• פותח/ת השרשור
בינתיים אתה זה שמספק פה בידור עם התמונות הדביליות האלה. ואם לא דיברת על דדליפט, אז על איזו אחיזה מדובר?

אם אתה מכיר הגדרות מיוחדות לסוגי אחיזות - אתה מוזמן לחלוק ואגיד לך במה מדובר.
צורה אחרת לשאלה שלך: אחיזה- לאחוז, קריאה- לקרוא. על איזו קריאה מדובר?

תמונות דביליות? האם להגיד שהאחיזה פשוט שונה לחלוטין מזו של דדליפט זה פחות דבילי? הרי אתה יודע שאתה טועה, בכמעט כל אחת מההודעות שלך בפורום הזה ניתן לראות שאתה וחברך המנהל אוהבים לעקוץ ולהראות ששלכם הכי גדול. אולי משעמם לכם בחיים, אולי זה עושה לכם את זה, לא יודע...
בחיפוש קצרצר בפורום תוכל לראות שמשתמשים שתוייגו כ"משתמשי כבוד" באתר, מנהלים אחרים ובניהם Moshe מנהל ומשתמש מספר 1 באתר, בוודאי ספורטאים מיומנים, שהראו התעניינות ואף קנו את הגריפר המדובר.

נערך לאחרונה:
בקיצור, אין לך מושג על איזו אחיזה מדובר. ובמקרה, סגרתי את CoC מספר 2, כך שאני מודע היטב להשפעות הלא קיימות שלו על אחיזה בדדליפט.

• פותח/ת השרשור
בקיצור, אין לך מושג על איזו אחיזה מדובר. ובמקרה, סגרתי את CoC מספר 2, כך שאני מודע היטב להשפעות הלא קיימות שלו על אחיזה בדדליפט.

חכם, בוא תספר לכולם על איזו אחיזה מדובר.
אם סגרת את המכשיר הזה, יש לנו שתי אופציות:
1. קנית גריפרים ואכן התאמנת - או יותר נכון, לפי דברי הנהלת הפורום שאתה חלק ממנה, אוננת.
2. השתמשת בגריפר של מישהו אחר - אתה פשוט מאומן היטב בדדליפט והאחיזה שלך הייתה טובה מלכתחילה, ואז כמובן שלא תראה את ההשפעה, כי הרי כבר היית מספיק חזק בכדי לסגור אותו.

האפשרות הראשונה היא הנכונה. ברכותיי.

ותתפלא, גם בכיוון ההפוך אין הרבה carryover. יש הבדל בין אחיזה שבה אתה תומך ב 220 קילו כדי שלא יחליק לך למשך כמה שניות בטווח תנועה מסוים, לבין סגירה של לחצן.

• פותח/ת השרשור
האפשרות הראשונה היא הנכונה. ברכותיי.

ותתפלא, גם בכיוון ההפוך אין הרבה carryover. יש הבדל בין אחיזה שבה אתה תומך ב 220 קילו כדי שלא יחליק לך למשך כמה שניות בטווח תנועה מסוים, לבין סגירה של לחצן.

כידוע, פעולת האחיזה היא התנועה שאתה עושה בכדי להחזיק משהו. אמנם משך הפעולה וטווח החזרות שונה בדדליפט, אבל הרי שמדובר באותה תנועת אחיזה - תנועת האצבעות היא זהה ומנח כף היד והאמה יכול גם הוא להיות זהה (כפי שהומחש בציור וכל אחד יכול גם לראות בעצמו), ולכן הגריפר בהחלט יכול לסייע באחיזת המוט בדדליפט, בנוסף לאופנים אחרים.
תופעה ידועה בדדליפט היא מצב שבו המשקל כבד והמשתמש כבר לא מסוגל להחזיק את המוט, למרות ששאר השרירים המשתתפים כן היו מסוגלים לבצע את התנועה, ולכן אנשים משתמשים בכפפות, גיר, מגנזיום, ואף עוברים לשינוי מנח כף היד (מה שנקרא "אחיזה משולבת"). כאן נכנס מקומו של הגריפר. האם כשהמתאמן יאלץ להחזיק משהו כבד הוא תמיד יוכל לעבור לאחיזה משולבת? האם תמיד יהיה לו גיר לידו?

אבל הוא אומר לך שאין carry over מהגריפ לדדליפט ולהיפך. אנשים משתמשים בכפפות, גיר ומגנזיום בשביל יותר חיכוך (לא לחיזוק אחיזה), ורצועות אפילו מורידות מהאחיזה. גם אחיזה של קופסת שימורים היא "אחיזה", כמו גם אחיזה של בקבוק, לא הבנתי את הסמנטיקה.

הוא מבלבל במוח כדי שיהיה לו עוד אנשים להזמין איתם.
Coc, Cock, שמוק. הכל אותו דבר.

• פותח/ת השרשור
אחלה. שיהיה לך בהצלחה עם זה, לי נמאס לשמוע אותן שטויות בלולאה.

ספר לנו איך הלך.

שמע, אף אחד לא בא לאכול אותך, כשאתה אומר משהו אני עונה לך על משהו, ואז אתה אומר שאין לך כוח יותר. אני מציע שתענה נקודתית על כל תשובה שעניתי לך, וכך נפתור את הבעיה, אם יש כזאת.

אבל הוא אומר לך שאין carry over מהגריפ לדדליפט ולהיפך. אנשים משתמשים בכפפות, גיר ומגנזיום בשביל יותר חיכוך (לא לחיזוק אחיזה), ורצועות אפילו מורידות מהאחיזה. גם אחיזה של קופסת שימורים היא "אחיזה", כמו גם אחיזה של בקבוק, לא הבנתי את הסמנטיקה.

זה נכון, גיר/מגנזיום משמשים להגדלת החיכוך, אבל למה בעצם המתאמנים רוצים יותר חיכוך? האם כשקופסאת-השימורים קלה לפתיחה יש צורך להיעזר במגבת (להגדלת החיכוך)? לא. הרי שבן אדם עם אחיזה מספיק חזקה לא יצטרך חיכוך נוסף.

שמע, אף אחד לא בא לאכול אותך, כשאתה אומר משהו אני עונה לך על משהו, ואז אתה אומר שאין לך כוח יותר. אני מציע שתענה נקודתית על כל תשובה שעניתי לך, וכך נפתור את הבעיה, אם יש כזאת.

אין לי על מה לענות כל כך כי אתה טוען משהו שפשוט נראה לך נכון, למרות שניסיון של הרבה אנשים מראה אחרת.
אין לי ממש מה להוסיף על זה. אולי הניסיון שלך באמת יהיה שונה. תבדוק ותראה.

• פותח/ת השרשור
אין לי על מה לענות כל כך כי אתה טוען משהו שפשוט נראה לך נכון, למרות שניסיון של הרבה אנשים מראה אחרת.
אין לי ממש מה להוסיף על זה. אולי הניסיון שלך באמת יהיה שונה. תבדוק ותראה.

הכל ברוח טובה... אשמח אם תראה לי מקורות לגבי העניין ואולי גם אני אשתכנע.

הכל ברוח טובה... אשמח אם תראה לי מקורות לגבי העניין ואולי גם אני אשתכנע.

אין לי בשלוף, אולי מחר. אם תחפש בפורומים שמתעסקים בדברים האלה תראה שרוב האנשים חושבים שיש carryover קטן מאוד. בגלל זה אפשר למצוא אנשים שמושכים בלי בעיה 220 קילו ובקושי סוגרים את CoC #1 ואנשים שסוגרים את 2.5 וקשה להם להחזיק 180 קילו.

זה לא אומר שלסגור את CoC #3 זו לא מטרה בפני עצמה.

BenchMaster
מייצרים גריפרים חזקים גם בארץ, לא פחות טובים מ СоС!

---------- התגובה התווספה 09-11-2011 ב 00:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה 08-11-2011 ב 23:11 ----------

עבודה דינמית עם גריפרים מחזקת משמעותית גידים, משפרת אחיזה, מצויין לטיפוס , ג 'ודו , בודיבילדינג ... ליצירת גריפ אולטימטיבי כדאי לשלב גריפרים + עבודה עם מוט עבה + bending
קריעת ספר 687 עמודים, אחיזה קשה Pinky + Ring hold!

לידע כללי תרגילים קיימים עם גריפרים:
1. Parallel Set - סט הכי חזק ופופולרי, גריפר נמצאה במצב נוח וכל האצבעות מונחות על הידית, תנועה מינימום 20mm. הסמכה מקבלים ב www.gripboard.com
ו http://www.pythongrip.com/gripper_certification

טכניקה נכונה לסגירת גריפר:
2.
(CCS) Credit Card Set - משתמשים להסמכה של ironmind ,תנועה מינימום 54mm.
http://video.mail.ru/mail/ariant74/48/59.html
3.
TNS) Table No Set) - אחת הסטים הקשים ביותר יד שניה לא משתתפת, גריפר יושב במצב לא נוח, במצב הזה אי אפשר לנצל כל הפוטנציאל של כוח!
http://video.mail.ru/mail/ariant74/48/54.html
4.
BTR Beyond the Range - משתמשים לחיזוק שלב האחרונה של סגירת הגריפר, משפשפים ידית להגדלת טווח העבודה, בגריפר כוח המירבי כשגריפר סגור!
http://video.mail.ru/mail/ariant74/48/52.html

5.
Deep Set - משתמשים לחיזוק שלב אחרון של סגירת הגריפר, סט פחות מ 20mm !

...

יש גם תרגילים:
Negative, Hold, Overcruch, Strap Hold, Choker Collar, Invert Set
http://www.gripfaq.com/Hand_Grippers/

תוכנית אימונים לגריפרים:
The KTA Program
A Program for Mastering Hand Grippers

http://www.cyberpump.com/ktaprogram/

---------- התגובה התווספה ב 02:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:17 ----------

coldfire
סגירת CoC 2 זה רמה של נשים , בעולם הגריפ רמה 0 ( מתוך 7 רמות ) זה סגירת CoC 3 פרלל סט! לדוגמא: סרגי דרגן שסגר CoC 3.5 לפי כללים IronMind, יש לא גריפ אטומי!
דדליפט 230 קילו יד אחת

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית