הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייעוץ בהתאמת תוכנית אחרי SS בזמן צבא

• פותח/ת השרשור GODOG
  • פורסם בתאריך

GODOG

משתמש מתחיל
182
27
נק' מוניטין:
390
182
27
התאמני תקופה בSS התקדמתי יפה. עכשיו אני לא אומר שSS לא מתאים לי כבר. אבל בגלל הצבא וכו ההתקדמות גרוע ואני חושב אולי אפשר למצות את העניין ברמה יותר טובה. אז ככה

התחלתי SS: סקוואט 80. דדליפט 100 בנצ': 80 אובר הד: 55 פוואר קליין:60 מתח: פלוס 20
משקל גוף 90
סוף SS : סקוואט 145. דדליפט 150. בנצ. 100 אובר הד 62. פוואר קליין 87 מתח פלוס 27
משקל גוף 97
חיטוב.
SS חודשיים בערך וחזרה משקלים של סוף SS. ומפה והלאה ההתקדמות מצוקמקת. ברור שהתאנים לא אידיאלים בגלל הצבא. מבחינת התאוששות ואימונים. יש שבועות שבגלל חוסר אמצעים במקום אימון "רגיל" אני עושה ספרינטים ומטח\מגבילים\שכיבות צמיחה+משקל בגלל שאין נגישות לחד"כ באותו שבוע.
לשנות עומסים בSS? לשנות תוכנית ? להתרגל להתקדמות יותר איטית? .SS דיי נוח לי. אם אני יכול רק לשנות עומסים\עומסים שבועיים זה יהיה יותר נוח. תודה

אם נתקעת כמה פעמים ואתה רוצה להוריד נפח יש לך את הליניארית של ביל סטאר או טקסס להמשך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית