הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע ככה נראת מעבדה UG.. וככה מייצרים סטרואידים ..(וידאו)

בנדה

משתמש פעיל
491
1
נק' מוניטין:
422
491
1
מצאתי את זה במקרה ביוטיוב.. ככה נראת מעבדה UG לייצור סטרואידים..להתחיל מהדקה ה-3

למי שלא הבין השקיות הלבנות מכילות את החומר..

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
בשביל לייצר צריך את השקיות של החומר.. וצריך לדעת להכין את זה כמובן.. יש מעבדה בארץ של חברה שאף אחד לא שמע עליהם..

נראה ממש לא סטרילי ומקצועי... הוא מטומטם אמיתי שהוא גם בודק על עצמו את האיכות של הסטרואידים, חייבת להיות דרך אחרת...

מממ הקדמתה אותי בכמה דקות ,שקלתי גם לפרסם את הסרטון , זאת המעבדה של ספארטן לבוראטוריס ,עד כמה שידועה לי אין אותם בארץ ,ודווקה יש פידבקים טובים על החומר של ספארטן

---------- התגובה התווספה ב 13:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:02 ----------

נראה ממש לא סטרילי ומקצועי... הוא מטומטם אמיתי שהוא גם בודק על עצמו את האיכות של הסטרואידים, חייבת להיות דרך אחרת...

חח כול פעם מצחיקים מחדש עם התמימות הזאת, ברוך הבא לעולם האנדר, ומה שראיתה בסרטון הזה זה עוד סביר יש הרבה יותר גרועה, וכמו שהכימאי אמר בסרטון אני מוכר לך ב 100 והרפואי יעלה לך 300 תעשה את השיכולים שלך

חוץ מזה אחלה וידיאו, לכול מי שרצה לדעת איך העסק עובד ,יש 3 סרטונים של אסיה פארמה סרטונים ברמה מאוד מקצועית

תהנו

דרך אגב למישהוא יש ניסיון אתם?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בשביל לייצר צריך את השקיות של החומר.. וצריך לדעת להכין את זה כמובן.. יש מעבדה בארץ של חברה שאף אחד לא שמע עליהם..

חוץ מסירוקס יש שמועות על עוד חומר חדש..אני לא יודע על מה אתה מדבר אבל יש משהוא שמתבשל

---------- התגובה התווספה ב 13:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:21 ----------
]

• פותח/ת השרשור
נובה פראם.
אגב אסיה פארמה זה חברה UG?.. אם כן הם ברמה מאוד גבוה..

עריכה..
ראיתי באתר שלהם שיש להם 9 מוצרים מאושרים ע"י ה-FDA.

אם יש לך 300 דולר לשלם על חומר רפואי לא הייתי חוסך והולך על בטוח.. זה הורמון שאתה דוחף לעצמך לגוף, לא הייתי חוסך פה.

נערך לאחרונה:
נובה פארם אמור להיות חומר גרמני לא?
בכול מקרה השמועות על חומר אחר
בקשר להורמונים הרוב הגדול מגיעה מסין, ומה שנמכר בחברות האנדרגראונד לרוב גם אותו חומר אצל כולם
כולל המקומות שבהם אתה קונה פפטידים ו גי איץ ,זה הבלו והגרין טופס ,וזה שז מגיעה מסין זה לא אומר שהכול חרה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
נובה פראם חח גרמני?... זה מיוצר בארץ ואני יודע גם אצל מי.. ויש פה בפורום גם מכר של הבנאדם שמוכר את זה פה.. זה לא גרמני ולא נעלים. באף מקום בעולם גם לא בגרמניה שמעו על החברה הזאת.. זה מיוצר בארץ.

בתכלס היום ממה שיש בארץ רק טייגר ופארמה קום.. כל השאר זבל..

נובה פראם חח גרמני?... זה מיוצר בארץ ואני יודע גם אצל מי.. ויש פה בפורום גם מכר של הבנאדם שמוכר את זה פה.. זה לא גרמני ולא נעלים. באף מקום בעולם גם לא בגרמניה שמעו על החברה הזאת.. זה מיוצר בארץ.

בתכלס היום ממה שיש בארץ רק טייגר ופארמה קום.. כל השאר זבל..

אכשיו תגיד גם שזה מעורבב בבת ים אצל מישה בדירה, אני עדיין חולק עליך אבל זה כבר לא לויכוח

• פותח/ת השרשור
חח לא.. אתה יכול לחלוק עליי כמה שאתה רוצה.. עובדה שהחברה הזאת נמכרת רק בישראל.. באף פורום בחול באף אתר כלום לא שמעו עליה.

הבנאדם היחד שמוכר אותם בארץ הוא מתחרה מקצועי.. כל הדילרים קונים ממנו ומוכרים את זה בממש זול, פחות משטר אדום.. על פנוי כפי שראית זה לא כזה קשה לייצר בבית.. אני גם לא הולך להתווכח איתך על דברים שאני מודע להם ב-100 אחוז.

אני לא יודע אבל לפי הוידאו של אסיה נראה כי הם משתמשים בתהליכים טובים לעיקור הציוד.
האוטוקלאב(תנור עיקור) שלהם נראה הרבה יותר מרשים ומתקדם משלנו (בעבודה) ואנחנו עוד עם תקן GMP.
השאלה היא האם כל הקטע של הלבוש הסטרילי המוצג זה רק בשביל הסרטון, האם הם באמת מקפידים על עבודה בצורה כזו כל הזמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית