הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

███ מדוע לא נכנסים/מגיבים ללוג שלי? ███

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,431
מנהל
נק' מוניטין:
58,708
103,293
12,431
אני רואה שהרבה משתמשים מתייאשים מהלוג שלהם מהסיבה שמשתמשים אחרים לא נכנסים או מגיבים בלוג שלהם. קודם כל, כדי שיגיבו או יתרשמו מהלוג שלכם, אתם צריכים לעדכן את הלוג יותר מפעם אחת, וגם יותר מפעמיים. אף אחד לא יגיב בלוג של בן אדם אנונימי בפורום על הפעם הראשונה שהוא רושם "פתחתי לוג, אני הולך לעשות SS, ביי". כמו שאתם מבינים זה גם לא היה מעניין אתכם, אם מישהו אחר היה פותח את אותו האשכול.
אז איך עושים שהלוג יהיה מעניין?
1. מעדכנים את הלוג לאחר כל אימון.
2. רושמים מה עשיתם באימון מבחינת סטים, חזרות, משקלים, עליות או ירידות במשקלים, תקיעות וכו'.
3. כדי שלאנשים יהיה מה להגיב על הלוג שלכם, אתם צריכים לעדכן לפחות 9-12 אימונים (3-4 שבועות). אחרת, הלוג חסר תוכן ואין על מה באמת להגיב. אי אפשר לראות התקדמות, משקלים או בעיות משמעותיות בטווח זמן שקצר יותר מהנ"ל.
4. תפרסמו סירטונים! ככל שתפרסמו יותר מידע ויזואלי בלוג, כך יהיה אפשר לעזור לכם יותר.
5. רישמו את הלוג בצורה נקייה. לדוגמה:

אימון A1: (חזרות X סטים)
לחיצת חזה 3X5 במשקל 60 ק"ג עלייה של 2.5kg
מתח 3X5 במשקל גוף - כשל חזרה אחרונה
כפיפת מרפקים 2X10 במשקל 20 ק"ג - אותו משקל
פשיטת מרפקים עם מוט בשכיבה 2X6 במשקל 35 ק"ג - עלייה של 5kg
כפיפות בטן עם התנגדות 3X10 במשקל 50 ק"ג - כשל 6/8/5 (כשל בחזות הללו)

ברגע שתרשמו לוג מסודר ונקי, יותר ויותר אנשים ירצו לקרוא את הלוג ולהתעדכן בהתקדמות שלכם. תזכרו גם שהלוג הוא כלי יעיל בשבילכם עצמכם, כאשר יש לכם גישה לנתוני הלוג מכל מחשב ומכל מקום בעולם. הלוג אינו נמחק ותמיד נשאר על גבי דפי האתר, כך שניתן לחזור אליו בשנית לאחר כמה חודשים או אפילו שנים.

שיהיה בהצלחה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית