הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קריאתו של י' לוחם שייטת

נראה לי שאתה מצטט דברים שאנשים האכילו אותך בכפית, אני יכול להיכנס איתך לדקויות ולהוכיח לך למה גם התעלמות מוחלטת של הממשלה לא הייתה משיגה תוצאה של 1 לאחד, אך זו תהיה כבר סתם התנגחות.
אתה יודע בתלמוד יש שני מושגים שמשתמשים בהם הרבה במשפטים, והם דה פקטו - ודה יורה.
דה יורה (תיאורתית) - ייתכן וזה אפשרי.
דה פקטו (מעשית) - לא נתקלתי עוד בשחרור של 1:1 , אפילו בזמן מלחמה כל מדינה משחררת את שבוייה ללא קשר ליחס כמותי, אני אשמח אם תראה לי -ולא רק בארץ - שחרור של 1 תמורת אחד כאשר החטוף לא נחטף למטרות סחר בכסף וכאשר החטוף לא נחטף בזמן מלחמה.
please enlighten me?

F.Y.I
ההנהגה של החאמס מקבלת את אישור העסקה ע"י אישור של האסירים שכלואים פה במדינה, הידעת? אם הם לא מאשרים, אין עסקה!
הידעת שבאיסלם יש ביטוי שאומר שהכלא הוא לגברים? כביכול מעודד גברים לשבת בכלא למטרות נעלות!
הידעת כי האסירים פה מפוטמים וכי תנאי המחייה שלהם פה טובים מבגדה המערבית?
אז איזו סיבה יש להם לאשר הסכם של 1 על 1 ?

חח אז מה תגיד על צבא ה-SS / הקמיקזה היפנית?😵
אותו דבר אפשר לטעון גם ההפך וזה בדיוק למה העיסקה הזאת כ"כ שערורייתית ומפגרת.
בכל העולם עוד לא נחתמה כזאת עיסקה ענקית שכוללת כמות ויחס כזה של שחרור מחבלים עם דם על הידיים תמורת חייל בודד.
הם הרי יודעים שאנחנו פריירים מכל המובנים, זה לא חדש להם.
וסתם עוד דוגמה, כל החרטא שאנחנו מוכרים לעצמנו כדי להמתיק את העיסקה "חייל 1 שלנו שווה 1000 שלהם", נראה לך שאכפת להם?שלמחבל הבא יהיה אכפת שהוא יקח חיים של עשרות אנשים?מה יגידו אז?(ופה המספרים מדברים בעד עצמם)
וכן, ידעתי, זאת בדיוק הייתה הפואנטה, אנחנו כ"כ פריירים שלהם יש תנאי דלוקס ולנו אין אפילו דבר הכי הומניטרי ובסיסי כמו לדעת אם השבוי חי או מת.

נערך לאחרונה:
אסור לנהל מו"מ עם טרוריסטים, זה ממש כמו לריב עם ילד קטן ומפגר! הלואי והיה אפשר פשוט למחוק אותם ודי לכאב ראש הזה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית