הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוסף לאנרגיה

lifton

משתמש מתחיל
83
0
נק' מוניטין:
12
83
0
אני קונה כמה תוספים עכשיו: מגנזיום, חלבון/גיינר, קריאטין, ורציתי לקנות עוד תוסף שיתן לי ריכוז התאוששות ואנרגיה באימון, אני פשוט מגיע לפעמים אחרי העבודה קצת עייף.

בעבר ניסיתי את הEMPED NOS לא היה משהו, כרגע אני מזמין מחו"ל אז כל תוסף גם שלא נמצא בארץ יתקבל בברכה.

תודה..

• פותח/ת השרשור
החלטתי שאני קונה גיינר כי אני אוכל איזה שלוש פעמים בזמן העבודה וגיינר יהיה הכי נוח לי בין שתי ארוחות גדולות , אני יודע שאפשר להכין לבד וזה מה שעשיתי עד היום אבל כרגע יתאים לי גיינר מלא פחמימות חלבון איכותי ושומן, בדקתי וראיתי את הקומפלקס גיינר של אופטימום, כחברה הם הטובים ביותר אבל מישהו יודע איך הגיינר שלהם? ואם יש המלצות לגיינר איכותי אני ישמח לשמוע.

(מצטער על ההקפצה פשוט לא יוצא לי כל כך להיכנס לפורום ויש מלא שאלות).

אחי חבל לך על הכסף קנה חלבון אינרקטיב בננה או קרם עוגיות ותשלב איתו כל מיני דברים שיבולת שועל,גרנולה,מה שבא לך הרבה יותר חסכוני

• פותח/ת השרשור
אחי חבל לך על הכסף קנה חלבון אינרקטיב בננה או קרם עוגיות ותשלב איתו כל מיני דברים שיבולת שועל,גרנולה,מה שבא לך הרבה יותר חסכוני

אני יודע אחי, עד היום הייתי עושה את זה, כרגע יותר נוח לי לשתות שייק בזמן העבודה ואין לי איפה להכיין שייק משיבולת שועל וחמאת בוטנים..

אני יגיד איך היומיום שלי ותמליצו לי כי דיי קשה לי לסדר את זה.

ככה זה בתחילת היום שלי:
7:30 בבוקר ארוחה - שכאן אני לא ממש יודע מה להכניס כרגע -אולי דיגני בוקר עתירי קלוריות ופחמימות+חלב). (המלצה שלכם)*
10:30-11:00 שוב אוכל - שני סנביצ'ים - פה אני רוצה להכניס גיינר עם איזה פרי.(המלצה שלכם)
15:30 ארוחה של חזה עוף/בשר תפוח אדמה/אורז וכו'..
16:40 בערך - אימון
אחרי אימון שוב גיינר/אבקת חלבון
18:30 ארוחה של חזה עוף ואורז.
22:00-22:30 - חביתה 5 ביצים קוטג' 5-6 פרוסות לחם
00:30 - שיבולת שועל שקדים ויוגורט.

---------- התגובה התווספה 31-10-2011 ב 18:39 ---------- התגובה הקודמת הייתה 30-10-2011 ב 20:12 ----------

חברים אני לא מתכוון לחפור, אבל אם יש המלצות לסדר של הארוחות כמו בתגובה שלי שמעליי זה יהיה מעולה..כי כרגע אני לא יודע מה לדחוף שם.

יש איזה המלצות לארוחת בוקר? דגנים טעמים עם מחיר סבבה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית