הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון חיטוב

• פותח/ת השרשור gbguy
  • פורסם בתאריך

gbguy

משתמש מתחיל
174
0
נק' מוניטין:
1
174
0
שלום,

אחרי שקראתי את המאמר הזה (אמנם זה חלק ב', אך קראתי גם את חלק א'). בסופו של דבר אני רוצה לעבוד לפי תוכנית ג' (לפי הטבלה), כי כרגע אני בתוכנית SS. אינני רוצה לשנות את כמות התרגילים, או שינוי התרגילים - אני מאוד מרוצה מהתוכנית הזו, רק שלפי התוכנית, אני צריך לעבור ל-2 סטים לכל תרגיל? מה לגבי דדליפט? או שאני בכלל טועה, כי מרוב המלל התבלבלתי?

תודה לעונים.

• פותח/ת השרשור
110 סקוואט
85 קילו BOR
60 קילו לחיצת כתפים (אין מוט אוליפי למילטרי)
130 קילו דדליפט
85 קילו בנץ'

כמה קלוריות מומלץ לאכול לתוכנית של ביל סטאר? כלומר להיות במצב חיובי ניטרלי או שלילי? אם שלילי, כמה שלילי?

• פותח/ת השרשור
אגיד את האמת: לדעתי אני פצוע, או יותר נכון אני פצוע. יש לי "צביטות בלב" וגם לפעמים כאבים בחלויות הגב. הלכתי לקרדיולוג בקשר ללב, הלכתי לצילומי רנטגן, הכל תקין, לחץ דם, אק"ג. הקרדיולוג (בקשר הלב) אמר שהסיבה היחידה היא שהמערכת העצבים לא מספיק חזקה, ולכן צריך לעשות אירובי (?!). התחלתי לעשות אירובי, יש שיפור, אבל עדין יש את הצביטות.
לפי המאמרים שקראתי, אימוני סיבולת יכולה לשפר את המערכת העצבים. לכן האם יש תוכניות אימונים טובה לסיבולת? כי אין לי ברירה אחרת לצערי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית