הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים לud שהיא לא fbw

shai2037

משתמש מתחיל
145
2
נק' מוניטין:
30
145
2
טוב אז ככה קצת נתונים שלי גיל 21 85 קילו 180 אחוז שומן 13 בערך
אני שבועים בחיטוב עדיין לא עשיתי העמסה פשוט אוכל ביום של אימון 100 גאם פחמימה במיקום 70 שבוע הבא העמסה
השאלה שלי היא כזאתי קראתי תתוכנית אימונים של fbw של הud ולא אהבתי אותה כי אין שם הרבה חזה אז עשיתי תוכנית משלי עם אותו עיקרון
יום ראשון
סקוואט 3*15
כפיפת ברכיים 3*15
חזה כנגד מישקולות בודדות 3*15
חזה עליון מישקולות בודדות 3*15
פרפר מישקולות בודדות 2*15
כתפיים מוט w להרים למעלה 3*15
ידיים לצדדים 2*15
יד קדמית מוט w 2*15
מישקולות בודדות יד קדמית3*15
בטן 3*12 עם מישקולות שיפוע שלילי
יום שני
פולי עליון3*15
פולאוובר3*15
חתירה3*15
יד אחורית לחיצה צרפתית 3*15
בתרגיל של הגב מוט קצת ומושך למטה3*15
בטן אותו הדבר כמו ביום ראשון
בעיקרון זה כמו במאמר ראשון שני ריקן מאגרים הרבה חזרות ואז רביעי יותר כוח פשוט תוכנית לא fbw אלא ab עם אותו עיקרון אפשריי לעשות אשמח אם תעזרו לי בזה תודה מראש:193ek:

טוב אז ככה קצת נתונים שלי גיל 21 85 קילו 180 אחוז שומן 13 בערך
אני שבועים בחיטוב עדיין לא עשיתי העמסה פשוט אוכל ביום של אימון 100 גאם פחמימה במיקום 70 שבוע הבא העמסה
השאלה שלי היא כזאתי קראתי תתוכנית אימונים של fbw של הud ולא אהבתי אותה כי אין שם הרבה חזה אז עשיתי תוכנית משלי עם אותו עיקרון
יום ראשון
סקוואט 3*15
כפיפת ברכיים 3*15
חזה כנגד מישקולות בודדות 3*15
חזה עליון מישקולות בודדות 3*15
פרפר מישקולות בודדות 2*15
כתפיים מוט w להרים למעלה 3*15
ידיים לצדדים 2*15
יד קדמית מוט w 2*15
מישקולות בודדות יד קדמית3*15
בטן 3*12 עם מישקולות שיפוע שלילי
יום שני
פולי עליון3*15
פולאוובר3*15
חתירה3*15
יד אחורית לחיצה צרפתית 3*15
בתרגיל של הגב מוט קצת ומושך למטה3*15
בטן אותו הדבר כמו ביום ראשון
בעיקרון זה כמו במאמר ראשון שני ריקן מאגרים הרבה חזרות ואז רביעי יותר כוח פשוט תוכנית לא fbw אלא ab עם אותו עיקרון אפשריי לעשות אשמח אם תעזרו לי בזה תודה מראש:193ek:
אין לך את הידע לשנות תוכניות כל כך מורכבות, פשוט תקח משהו מוכן, ראה תגובה קודמת לאשכול שלך.
ומה זה משנה אם יש או אין הרבה חזה בתוכנית? אתה במילא לא תגדל עם גירעון קלורי שלילי, במיוחד לא בתוכנית כמו UD2 (למרות שלייל טוען שאפשר לגדול, הוא חי בסרט כדי למכור את הספר שלו).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית