ייעוץ בדיקת טכניקה דדליפט

mojomj

משתמש מתחיל
247
2
נק' מוניטין:
2
247
2
אני די בטוח שהטכניקה שלי לא טובה אז אשמח אם תגידו לי מה צריך לתקן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אז ככה:
1. אתה מקשת את הגב, הוא עקום.
2. הגב התחתון שלך לא נעול והחזה בגלל זה לא יוצא החוצה.
3. הכתפיים שלך צריכות לעבור קצת את המוט.
4.נראה לי שהמנח שאתה פותח איתו גבוה מדי,תרד עוד.
5.המוט צריך לעלות צמוד לגוף למשך כל העלייה.
6. אתה מרים את הטוסיק לפני תחילת המשיכה.
7. הבטן שלך לא נכנסת בין הרגליים.

בנוסף, לדעתי בשלב הזה החגורת גב מיותרת, אתה יכול לזרוק אותה הצידה, היא תפריע לך יותר מאשר תעזור. שוב,לדעתי.

כל האמור אינו מהווה תחליף לביקורת ע"י אנשים שממש מבינים בזה.
הכותב בעצמו מתלמד.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה על התגובה.
אולי טעיתי בהבנתי את הסרטון של ריפטו, אבל בסרטון של הדדליפט הוא כל הזמן מבקש מהמתאמנים להרים את התחת ואת החזה. וזה מה שאני עושה. הבעיה היא שהרמת התחת גורמת לקשת בגב שלי, מה שגורם לקושי לנעול את הגב התחתון מה שגורם לקושי להוציא חזה
אז הייתי שמח לדעת אם אני אמור להרים תחת או להוריד תחת

לא הבנתי את הכוונה הבטן לא נכנסת בין הרגליים?

נערך לאחרונה:
קודם כל אני מציע לך להיפטר מהחגורה. זה לא שייך לעניין כרגע.
דבר שני, אתה צריך להגיע למצב שאתה מחזיק גב ישר לאורך התנועה. זה מתחיל בסט-אפ ונעשה על ידי הוצאת החזה כדי ליישר את הגב (זה מה שריפטו מתכוון). כרגע עזוב תחת או גב, כנס לסטאפ הנכון, תוציא חזה, תנעל את הגב ותמשוך באופן מבוקר.

תודה על התגובה.
אולי טעיתי בהבנתי את הסרטון של ריפטו, אבל בסרטון של הדדליפט הוא כל הזמן מבקש מהמתאמנים להרים את התחת ואת החזה. וזה מה שאני עושה. הבעיה היא שהרמת התחת גורמת לקשת בגב שלי, מה שגורם לקושי לנעול את הגב התחתון מה שגורם לקושי להוציא חזה
אז הייתי שמח לדעת אם אני אמור להרים תחת או להוריד תחת

לא הבנתי את הכוונה הבטן לא נכנסת בין הרגליים?

קראת את הספר על הדדליפט שנעוץ פה?
אם לא, אז תקרא זה יעזור לך מאוד.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שהבנתי את הכוונה. נראה שאני מנסה להעלות חזה במקום להוציא אותו החוצה מה שגורם לכל השרשרת של הגב הלא ישר וכו'.

אני חושב שהבנתי את הכוונה. נראה שאני מנסה להעלות חזה במקום להוציא אותו החוצה מה שגורם לכל השרשרת של הגב הלא ישר וכו'.

לא קשור!
הגב התחתון שלך לא נעול כראוי ולכן הגב עקום והחזה נשאר בפנים,ברגע שתנעל את הגב התחתון החזה ייצא אוטומטית החוצה.

וברצינות, קרא את הספר, אתה תבין הכל.

• פותח/ת השרשור
קראתי את הספר וזה עזר לי להבין הרבה דברים שלא הבנתי גם מהסרטון של ריפטו. עד כמה זה עזר? את זה אני אגלה ביום שישי כשאני אעשה שוב דדליפט בתקווה שהפעם הדדליפט יהיה הרבה יותר טוב 😃

בקשר לחגורה. אני משתמש בה כדי למנוע מצב של הרניה. למה להוריד אותה ולסכן את עצמי?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
היום עשיתי שוב דדליפט.. פישקתי יותר רגליים, הוצאתי חזה כמה שיכלתי ונעלתי את הגב כמה שיכלתי.
אגב, בזמן ההרמה, על מנת לשמור על הגב נעול אני מרגיש שאני צריך "ליפול" טיפה אחורה אחרת הגב שלי מתעגל

לשיפוטכם

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
בזמן הירידה אני רואה שהגב עגול, אבל גב עגול גם בזמן ההרמה? בטוח? לפעמים אני מרגיש שאני משקיע יותר מאמץ בלשמור על הגב ישר ונעול מאשר בהרמה עצמה

קודם כל, תרים מהר בכח מתפרץ, למה כזה לאט?
בנוסף,המוט לא נשאר צמוד לרגליים לאורך כל התנועה,הוא ממש צריך לשפשף את הרגליים.
הגב שלך לא צריך להתעגל באף חלק של התרגיל!

טיפים איך להשתפר:
א. רשום על דף את סדר הפעולות בדד-ליפט ואת הדגש לביצוע כל פעולה נכון.
ב.קח בבית מקל של מטאטא או משהו.
ג.עמוד מול מראה גדולה בתנוחה צידית.
ד.ללא משקל בצע את התנועה תוך הקפדה על כל הכללים.
ה. במכון בצע אותו דבר ללא משקל בהתחלה, לאחר-מכן תעלה ב10 קילו כל צד ותוודא שאתה ממשיך לעבוד נכון,משם תתקדם ע"פ התוכנית.

• פותח/ת השרשור
זה שהגב לא צריך להתעגל באף חלק של התרגיל הבנתי. אבל אני לא חושב שהגב שלי מתעגל בהרמה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית