הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסה איכותית

shai2037

משתמש מתחיל
145
2
נק' מוניטין:
30
145
2
כמה גרם שומן לאכול בהעמסה שהיא תהיה כמה שיותר איכותית?..
וגם אם יש חשיבות מאיזה מקור אני לוקח תפחמימות?..
גם לגבי חלבונים אם יש חשיבות מאיזה מקור לקחת?..
כי בהעמסה שלי ביום חמישי חשבתי לעשות אותה שרוב הפחמימות שלי יהיו מלחם דגנים קל
פתית ואולי גם פסטה וכאלה פשוט כרגע אין לע גישה לאוכל טוב ואת החלבונים לקחת מטןנה קוטגים צפתית שייקים ואולי גם ביצים קשות

כמה גרם שומן לאכול בהעמסה שהיא תהיה כמה שיותר איכותית?..
וגם אם יש חשיבות מאיזה מקור אני לוקח תפחמימות?..
גם לגבי חלבונים אם יש חשיבות מאיזה מקור לקחת?..
כי בהעמסה שלי ביום חמישי חשבתי לעשות אותה שרוב הפחמימות שלי יהיו מלחם דגנים קל
פתית ואולי גם פסטה וכאלה פשוט כרגע אין לע גישה לאוכל טוב ואת החלבונים לקחת מטןנה קוטגים צפתית שייקים ואולי גם ביצים קשות

אתה יכול לאכול 60 אחוז פחמימה ו20 אחוז שומן+20 אחוז חלבון ביום של העמסה

כמה גרם? זה תלוי כמה אתה רוצה לחרוג מהנייטרלי שלך ותלוי באיזה תפריט אתה. אם אתה סתם על דל פחמימה עם RMR של 2200 אז אתה יכול לאכול 2700-3200 קלוריות ביום העמסה. אם תאכל 3000 אז זה יוצא 150 גרם חלבון , 65 גרם שומן ו450 גרם פחמימה.

לגבי הפחמימות , פשוט תדאג שלא יהיה הרבה אלכוהול(פחמימה רב כהלית שלא תורמת למילוי מאגרי גליקוגן) והרבה פירות(אם אני לא טועה, הפרוקטוז לא נשמר במאגרי גליקוגן). כל השאר הולך.
לא הייתי מייחס הרבה חשיבות לחלבון שאתה אוכל ביום העמסה.

קח בחשבון שהעמסה אמורה לאושש אותך גם מנטלית אז להבא תשתדל שתהיה לך אפשרות לאכול דברים שאתה אוהב.

• פותח/ת השרשור
....

מה הכוונה אחיי סתם תפריט דל פחמימה..
התפריט שלי הוא כזה אחי אני עומד על 70 גרם פחמימה ליום וביום של אימון 100 גרם אני רוצה לאכול פחות פחמימה אבל זה בגלל התמרים שאחרי אימון אחי והארוחה שלפני אימוןן אבל תאכלה ניראה לי אני יוריד מהפחמימה לפני אימון גם ככה זה לא נותן לי כוחח מהתמרים אפשר להוריד אחי?.. אני שוקל 85 אז הbmr שליי 1875 כמה צריך לאכול מעל הbmr כדי שהעמסה תהיה כמה שיותר איכותית?.. ומה אני עושה בימים של אימונים עדיין נישאר על 70 גרם פחמימה ואפילו פחות?.. כי יום החמישי יש לי העמסה ואני רוצה שהיא כמה שיותר איכותית
סלעחה על החפירה אחי אבל ממש תודה על העזרה אחי זה ממש חשוב ליי...👏

---------- התגובה התווספה ב 15:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:42 ----------

אע והrmr. שלי 2250 שוב ממש תודה על העזרהה אחיי

---------- התגובה התווספה ב 15:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:45 ----------

סליחה כמה צריך לאכול מעל rmr כדי שהעמסה תהיה כמה שיותר איכותית?...

תאכל 500 עד 1000 מעל ותעבוד לפי תפריט ממוצע ולא לפי תפריטים נפרדים ליום עם ובלי אימון

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בוא ניראה אם הבנתי נכון...

[טוב אז בוא ניראה אם הבנתי נכון
לעשות תפריט אחד עם 70 גרם פחמימה
ליום עם אימון ויום בלי אימון
להמשיך ככה עד יום רביעי ואז רביעי בערב להתחיל העמסה שכוללת 500 או אלף מעל rmr שליי בקיצור 3000 קלוריות ערכים כמו שאלכס פירט לי בהודה למעלה?..
תודה רבה לעוזרים עזרתם לי לעשות סדר בראשש...🙌

[טוב אז בוא ניראה אם הבנתי נכון
לעשות תפריט אחד עם 70 גרם פחמימה
ליום עם אימון ויום בלי אימון
להמשיך ככה עד יום רביעי ואז רביעי בערב להתחיל העמסה שכוללת 500 או אלף מעל rmr שליי בקיצור 3000 קלוריות ערכים כמו שאלכס פירט לי בהודה למעלה?..
תודה רבה לעוזרים עזרתם לי לעשות סדר בראשש...🙌

כן זה הרעיון
פשוט יותר נוח לאכול תפריט ממוצע ולא לשחק עם תפריטים נפרדים ליום עם ובלי אימון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית