הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג הסייקל שלי.

• פותח/ת השרשור SPF
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
זה אפילו לא רבע מהאימון.
אני לא רואה טעם לפרט כל תרגיל ותרגיל, יותר חשוב לי להציג התקדמות בתרגילים הקריטיים.

האימון שלי נפרש על פני שעה ורבע.

• פותח/ת השרשור
טוב עדכונים מהשטח...

החלטתי בעצת האדמו"ר הראשי לעניין לעצור את הסייקל, קצת חבל אבל הכרחי.
אפשר להתנחם בעובדה שהחומר לא היה מזוייף ולא גרם לכאבים בהזרקה בכלל.
מה שאומר שהדילר לפחות אמין (הוא גם אמר שהוא יכול להביא רפואי אך זה יותר יקר).

כרגע אני עומד על משקל של :91 קילו שהם 8 קילו יותר ממה שהתחלתי.
חלק מזה כמובן מקורו בנוזלים וחלק במסה אני רק מקווה שבהמלך הPCT אני אוכל לשמור על כמה שיותר ממה שהצלחתי להשיג.

באימון אתמול הצלחתי לסגור 90 קילו בנץ' לחמישייה, נראה מה יהיה אחרי שההשפעה של הסטרואידים תרד.
מלבד-זאת כרגע שיניתי קצת את תוכנית האימונים והתזונה,גם כן בעצת האדמו"ר,לא נכנס לזה כעת...

לא ברור לי אם אני אמשיך לעדכן את הלוג או לא, אני עוד מתחבט בעניין.

תודה לכולם.

מה היו התוצאות של בדיקות הדם שלך? דרך אגב אין ספק שהחלטתך לעצור את הסייקל נכונה, אתה גם ככה יכול להתקדם מהר מאוד בSS בלי חומרים. אם לפי בדיקות הדם שלך החומרים היו טובים, אז תשמור על קשר עם הדילר שלך לגבי הזמנים שבהם ההתקדמות תזחל. למצוא דילר ישר זה לא דבר קל.

• פותח/ת השרשור
הדילר שלי הוא גם חבר 😃.
התוצאות היו דווקא מעולות הכל בטווח הנורמה מלבד הערך של הטסט' וCPK שהטסט היה פי 2.3 מהערך המקס'.
וה-CPK היה פי 4.5 בערך.

בישביל להתחיל סייקל מאסה צריך שקודם תיהיה עלייך מאסה לא ?
חבל שהתחלת עם אנבאבוליים בכזאת מהירות - כנראה שהייתה דלוק מדי ואובר רצון להצליח בישביל להתחיל סייקל לרמה שלך ( דונ'ט טייק ) ..

טוב עדכונים מהשטח...

החלטתי בעצת האדמו"ר הראשי לעניין לעצור את הסייקל, קצת חבל אבל הכרחי.
אפשר להתנחם בעובדה שהחומר לא היה מזוייף ולא גרם לכאבים בהזרקה בכלל.
מה שאומר שהדילר לפחות אמין (הוא גם אמר שהוא יכול להביא רפואי אך זה יותר יקר).

כרגע אני עומד על משקל של :91 קילו שהם 8 קילו יותר ממה שהתחלתי.
חלק מזה כמובן מקורו בנוזלים וחלק במסה אני רק מקווה שבהמלך הPCT אני אוכל לשמור על כמה שיותר ממה שהצלחתי להשיג.

באימון אתמול הצלחתי לסגור 90 קילו בנץ' לחמישייה, נראה מה יהיה אחרי שההשפעה של הסטרואידים תרד.
מלבד-זאת כרגע שיניתי קצת את תוכנית האימונים והתזונה,גם כן בעצת האדמו"ר,לא נכנס לזה כעת...

לא ברור לי אם אני אמשיך לעדכן את הלוג או לא, אני עוד מתחבט בעניין.

תודה לכולם.
אפשר פירוט לגבי תוכנית האימונים והתזונה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית