הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אז השתכנעתי- SS -the best -אז ביקורות על התוכנית המצורפת. קדימה

fatless63

משתמש מתחיל
201
0
נק' מוניטין:
108
201
0
נתונים: 1.84/ משקל 96-7/ גיל 35/ אחוזי שומן -24-27.
תפריט תזונה: תפריט תזונת חיטוב למשקל 100 קילו מהאתר. תוספים: אבקת חלבון, אומגה 3, קסנדרין אקסטרים ואצות ים.
יעדים: חיטוב שרירים בצירוף ירידה באחוזי שומן ל-12-15% אם זה ריאלי לאור הנתונים שלי. שמירה על אורח חיים ספורטיבי+ חיזוק היציבה וההליכה+ כוח.
אז אחרי שקראתי את כל הפוסטים על AB ABC ABCD וכיוב' מול ה-SS ואחרי שגם ניסיתי להבין את אופי התוכנית, יצרתי את התוכנית שלהלן.
הייתי רוצה לקבל ביקורת ולדעת אם הבנתי נכון, איך לשפר, מה לשפר וכיוב'.

אז קדימה לאהוב או לצלוב.

תודה

קבצים מצורפים

• תוכנית אימון SS.doc
    KB 52 · צפיות: 111
נערך לאחרונה:
נתונים: 1.84/ משקל 96-7/ גיל 35/ אחוזי שומן -24-27.
תפריט תזונה: תפריט תזונת חיטוב למשקל 100 קילו מהאתר. תוספים: אבקת חלבון, אומגה 3, קסנדרין אקסטרים ואצות ים.
יעדים: חיטוב שרירים בצירוף ירידה באחוזי שומן ל-12-15% אם זה ריאלי לאור הנתונים שלי. שמירה על אורח חיים ספורטיבי+ חיזוק היציבה וההליכה+ כוח.
אז אחרי שקראתי את כל הפוסטים על AB ABC ABCD וכיוב' מול ה-SS ואחרי שגם ניסיתי להבין את אופי התוכנית, יצרתי את התוכנית שלהלן.
הייתי רוצה לקבל ביקורת ולדעת אם הבנתי נכון, איך לשפר, מה לשפר וכיוב'.

אז קדימה לאהוב או לצלוב.

תודה

מה הנתונים שלך? התאמנת בעבר? מה המשקלי עבודה שלך?

כי התוכנית שבנית לא טובה, היא עמוסה מדי, יותר מדי תרגילי עזר, יותר מדי בטן ואתה מבצע את התוכנית יותר מדי פעמים בשבוע, היא אמורה להיות ככה:

AxBxAxx
BxAxBxx
x=מנוחה.
אני ממליץ לך לעבור שוב על המאמר על הSS מהפורטל:
http://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-שאלות-ותשובות/

עבודה מיותרת על הבטן, ונפח גבוה מידי לחיטוב. רוצה לעבוד על הבטן במיוחד? סבבה, תעשה שני סטים אחרי הדדליפט אין טעם להשקיע בזה יום...

בחיטוב שלך תעבוד עם FBW שעיקרה הוא שמירה על העצימות או לעבוד במתכונת דומה למדקאו, את תרגילי העזר תסגור בשני סטים של צ'ין אפ זה מספיק.

מה המשקלי עבודה שלך אגב?

• פותח/ת השרשור
:193ek:התאמנתי 3 חודשים. לא ביצעתי אף אחד מתרגילי הליבה עד שנכנסתי לאתר הזה והבנתי שבלי דדליפט, סקוואט, בנץ פרס, פרס וחתירה אני בעצם רק מנתז שבבים ולא כורת עצים.
במשקולות יחידות: חזה- 45 קילו לכל יד בשיפוע. כתפיים- לחיצת כתפיים 20-25 קילו לכל יד.
חתירה ביצעתי בטי-באר כ-30-40 קילו ורגליים חופשי בלי הגבלת משקל.

חוץ מזה, אני לא ממש מבין, למה אתה קובע שזה יותר מידי. התוכנית שכתבתי מבוצעת בדיוק 3 פעמים בשבוע וגם תוכנית דומה מאוד מוצגת בקישור שנתת לי

חוץ מזה מתח ומקבילים אני מכל מקום לא מצליח לעשות מבלי להיעזר במכונה-אז למה זה עמוס?

ודבר נוסף , אם אני עושה SS אז איך אני יכול לעשות גם FBW?

קראתי שוב ואני לא ממש מבין... וחוץ מזה מישהו מוכן להסביר לי מה זה מתח בסופינציה- זה נשמע כמו שם של עיירה בקרואטיה?

נערך לאחרונה:
הרמת רגליים לבטן= BIG NO NO, התרגיל הזה מכווץ את שריר המותן כסל והתנועה שם באה ממפרק הירך ולא מהאגן כמו שצריך להיות.

מדהים אותי איך אנשים עוד מבצעים את זה ואיך מדריכים לא חודלים אותם.

בנוסף בהנחה שלא קנית עוד את הקסנדרין אל תקנה, זה בזבוז כסף שלא יעזור לך בכלום.

ואת האצות תשאיר לסושי.

• פותח/ת השרשור
הרמת רגליים לבטן= BIG NO NO, התרגיל הזה מכווץ את שריר המותן כסל והתנועה שם באה ממפרק הירך ולא מהאגן כמו שצריך להיות.

מדהים אותי איך אנשים עוד מבצעים את זה ואיך מדריכים לא חודלים אותם.

בנוסף בהנחה שלא קנית עוד את הקסנדרין אל תקנה, זה בזבוז כסף שלא יעזור לך בכלום.

ואת האצות תשאיר לסושי.

בהרמת רגליים כוונתי בשכיבה לא בעמידה על מקבילים וקירוב הברכיים לחזה. אתמול למשל זו הפעם הראשונה שעשיתי פשיטת גו וזה פשוט תרגיל נפלא-כיף לא נורמלי והגב התחתון הרגיש לי טוב יותר כבר מאמש (

את הקסנדרין ועוד תוספים מטופשים כבר קניתי, לפני שנכנסתי לאתר הזה ובזכות המלצה של אתר אחר (לא אזכיר את שמו, שמתחיל כמו עיתון יומי שמחולק בחינם (כמו שאומרים מה שבא בחינם שווה חינם), אבל כנראה שחלק גדול ממנו מבוסס על מכירת תוספים לא רצויים). הבנתי ש ECA או ECG יעילים יותר,( ה-E הוא כנראה E-ליגל), אבל כרגע אני מקווה שתפריט של 2000 קלוריות בערך מהאתר+אימונים נכונים יביאו לי תוצאות יותר טובות.

האצות הן בכמוסות- אני פשוט לא מסוגל לגעת בסושי ובכלל במאכלי ים.

פשיתת גו מיותר בהחלט גם יש את הדדלפיט
זה בכלל לא ss
הבסיס דומה ל ppst אבל עם כל השינויים האלו זה גם לא

פשוט תבצע ss כמו רובוט לפי איך שכתוב שחור על גבי לבן בקישור שנתנו לך

או שתעשה מה שאתה רוצה אבל אל תקרא לזה ss

אני רק אחרי חודשיים הוספתי מקבילים וחודשיים וחצי 2 סטים לביספס
אין צורך וזה רק מזיק תוספות במיוחד בהתחלה*

נערך לאחרונה:
בהרמת רגליים כוונתי בשכיבה לא בעמידה על מקבילים וקירוב הברכיים לחזה. אתמול למשל זו הפעם הראשונה שעשיתי פשיטת גו וזה פשוט תרגיל נפלא-כיף לא נורמלי והגב התחתון הרגיש לי טוב יותר כבר מאמש (

את הקסנדרין ועוד תוספים מטופשים כבר קניתי, לפני שנכנסתי לאתר הזה ובזכות המלצה של אתר אחר (לא אזכיר את שמו, שמתחיל כמו עיתון יומי שמחולק בחינם (כמו שאומרים מה שבא בחינם שווה חינם), אבל כנראה שחלק גדול ממנו מבוסס על מכירת תוספים לא רצויים). הבנתי ש ECA או ECG יעילים יותר,( ה-E הוא כנראה E-ליגל), אבל כרגע אני מקווה שתפריט של 2000 קלוריות בערך מהאתר+אימונים נכונים יביאו לי תוצאות יותר טובות.

האצות הן בכמוסות- אני פשוט לא מסוגל לגעת בסושי ובכלל במאכלי ים.

אתה צודק לגבי האתר הנ"ל, כולו מבוסס על קנייה של מוצרים לא יעילים=אתר מסחרי.(הם גם מודים בזה..)

מה זה ECA ו ECG?

לא הבנתי למה אתה לוקח אצות, הקטע של הסושי היה בצחוק להמחיש לך שזה מיותר..

לא כל כך הבנתי מה זה הרמת רגליים בשכיבה, אם אני חושב נכון אז אתה שוכב על הגב ומרים רגליים כך שאתה מרגיש את הבטן? מהבחינה הזאת זה אותו דבר כמו שכתבתי לך למעלה=תרגיל לא טוב.

• פותח/ת השרשור
טוב אז אני מוריד את תרגילי העזר ונשאר רק עם החמישה הבסיסיים: דד ליפט, סקוואט, חתירה, בנץ פרס, פרס.

לגבי ה ECG ECA זה בעצם מינון של אפדרין/קפרין/אספירין או תה ירוק במקום האספירין. יש שטוענים שזה עוזר.

טוב אז אני מוריד את תרגילי העזר ונשאר רק עם החמישה הבסיסיים: דד ליפט, סקוואט, חתירה, בנץ פרס, פרס.

לגבי ה ECG ECA זה בעצם מינון של אפדרין/קפרין/אספירין או תה ירוק במקום האספירין. יש שטוענים שזה עוזר.

מה שעוזר זה קפאין ואפדרין, יש לך על זה נעוץ בפורום סטרואידים.

אספירין יצא מהתו"ל ותה ירוק נשמע לי כמו חרטא של נטורופתים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית