הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט וסקוואט מאימונים אחרונים.

תודה 😃

לא יודע מה המקסימום בסקוואט. אני אבדוק בקרוב. כרגע מה שיש בסרטון זה המקסימום.

הנעליים של vsathletics (נעליים להרמת משקולות). בסגנון הזה http://www.vsathletics.com/product.php?xProd=1807&xSec=1&jssCart=32256b03e1e3cef7074d75523dc16fc8
רק יותר מכוערות בצבע שחור (עלו 45$). אם אתה מתכנן להזמין אותן, תדאג שלא ישלחו אותן ב EMS.

האמת שאם אני מוצא משהו טוב אני בזה הרגע מזמין....
אין לי בעיה לשלם גם 100 דולר כי אני כל הזמן הורס אולסטאר, מחכה קצת, הורס נעליים אחרות, קונה אולסטאר, קורע אותם וחוזר חלילה..

45 דולר מאיפה קנית?
איפה בכלל יש איזה אתר אמין שכדאי להזמין ממנו? יש לי כרטיס אשראי בינ"ל
תאמת אבל אני מעדיף בארץ כי אני בן אדם חסר סבלנות לחכות שנתיים למשלוח מחו"ל

• פותח/ת השרשור
האמת שאם אני מוצא משהו טוב אני בזה הרגע מזמין....
אין לי בעיה לשלם גם 100 דולר כי אני כל הזמן הורס אולסטאר, מחכה קצת, הורס נעליים אחרות, קונה אולסטאר, קורע אותם וחוזר חלילה..

45 דולר מאיפה קנית?
איפה בכלל יש איזה אתר אמין שכדאי להזמין ממנו? יש לי כרטיס אשראי בינ"ל
תאמת אבל אני מעדיף בארץ כי אני בן אדם חסר סבלנות לחכות שנתיים למשלוח מחו"ל

כבר אין ב 45$. הייתה מכירת חיסול, כי המפעל עשה פישל וצבע אותן לא כמו שצריך. אין לך שום סיכוי למצוא משהו בארץ, אז תצטרך להזמין. הלינק שנתתי לך זה הנעליים הכי זולות שתמצא, והאתר אמין. אם לא אכפת לך מכסף, אז תמזין באמת עם EMS וזה יגיע תוך שבועיים בערך. יש גם נעליים יותר יקרות ויותר יפות אם אתה מעוניין. עשיתי על זה מחקר די גדול 😃

כבר אין ב 45$. הייתה מכירת חיסול, כי המפעל עשה פישל וצבע אותן לא כמו שצריך. אין לך שום סיכוי למצוא משהו בארץ, אז תצטרך להזמין. הלינק שנתתי לך זה הנעליים הכי זולות שתמצא, והאתר אמין. אם לא אכפת לך מכסף, אז תמזין באמת עם EMS וזה יגיע תוך שבועיים בערך. יש גם נעליים יותר יקרות ויותר יפות אם אתה מעוניין. עשיתי על זה מחקר די גדול 😃

רגע רגע
מה זה EMS?
מהיופי לא אכפת לי כל כך, בוא נגיד שיופי גם זאת לא התכונה הבולטת בנעליים כאלה..

בוא נגיד דבר כזה, אני מבחינתי עכשיו מכניס הזמנה. מאיפה כדאי?

כל הכבוד. ממש אהבתי את הדדליפט, טכניקה מרשימה.
בנוגע לסקוואט, זה רק אני או שיש לך מין באונס מוזר בתחתית של הסקוואט? נראה כאילו הגב התחתון שלך טיפה מתעגל, תקן אותי אם אני טועה.

• פותח/ת השרשור
רגע רגע
מה זה EMS?
מהיופי לא אכפת לי כל כך, בוא נגיד שיופי גם זאת לא התכונה הבולטת בנעליים כאלה..

בוא נגיד דבר כזה, אני מבחינתי עכשיו מכניס הזמנה. מאיפה כדאי?

הכי כדאי את אלה http://www.vsathletics.com/product.php?xProd=1917&xSec=1&jssCart=0d272cabd9e818a95e7b3eb57ef95a43

אם תכניס שם את הקוד XFIT בזמן שאתה מבצע הזמנה, המכיר שלהם יהיה 70$.

בנוסף יהיה לך משלוח של 30-40$, ודמי טיפול של 5$. שירות EMS זה שירות דואר עד הבית. יגבו לך על זה בארץ עוד משהו כמו 130 שקל, אז תבקש מהאתר שישלחו את זה ב USPS Priority mail, ושיכתבו את המכיר של הנעליים בנפרד, לא כולל המשלוח. ככה המכס יהיה יותר קטן.

עכשיו, השאלה היא: כמה כסף אתה מוכן להשקיע, ומה מידת הנעליים שלך?

הכי כדאי את אלה http://www.vsathletics.com/product.php?xProd=1917&xSec=1&jssCart=0d272cabd9e818a95e7b3eb57ef95a43

אם תכניס שם את הקוד XFIT בזמן שאתה מבצע הזמנה, המכיר שלהם יהיה 70$.

בנוסף יהיה לך משלוח של 30-40$, ודמי טיפול של 5$. שירות EMS זה שירות דואר עד הבית. יגבו לך על זה בארץ עוד משהו כמו 130 שקל, אז תבקש מהאתר שישלחו את זה ב USPS Priority mail, ושיכתבו את המכיר של הנעליים בנפרד, לא כולל המשלוח. ככה המכס היהי יותר קטן.

עכשיו, השאלה היא: כמה כסף אתה מוכן להשקיע, ומה מידת הנעליים שלך?

עד 500
מידה בין 43-44

זה נשמע חתיכת סיפור לעשות את כל זה
אין בארץ שום חנות שמוכרות??

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד. ממש אהבתי את הדדליפט, טכניקה מרשימה.
בנוגע לסקוואט, זה רק אני או שיש לך מין באונס מוזר בתחתית של הסקוואט? נראה כאילו הגב התחתון שלך טיפה מתעגל, תקן אותי אם אני טועה.

תודה.

אמור להיות באונס בתחתית הסקוואט. קוראים לזה stretch reflex. כן, יש קצת but wink, אבל ממש בקטנה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עד 500
מידה בין 43-44

זה נשמע חתיכת סיפור לעשות את כל זה
אין בארץ שום חנות שמוכרות??

לא רק בארץ. אין חנויות בעולם שמוכרות נעליים כאלה (פרט אולי לרוסיה). רק באינטרנט.

זה קצת סיפור באמת. הם גם יבקשו ממך לשלוח צילום של האשראי בפקס אם הם לא יצליחו לאמת אותו. הכל כתוב בהוראות הזמנה...
חשוב שתדבר איתם לפני שאתה מזמין.

עד 500 שקל לדעתי אתה תסתדר.

עכשיו לגבי המידה, תסתכל כאן: http://www.espikes.com/weightsizesd.htm

ותנסה לעשות את מה שכתוב במדריך הזה http://shoes.about.com/od/fitcomfort/ss/measurefeet.htm

הנעליים האלה צריכות להתאים טוב. זה לא טוב אם הן גדולות.

בלי קשר, כאן יש לך סקירה של כל הנעליים שיש בשוק:
http://startingstrength.wikia.com/wiki/Equipment#Shoes

לגבי הנעליים, אני קניתי בזמנו את הIronwork II של אדידס. עלו לי 110 דולר פלוס 40 בערך משלוח. לא זול, אבל בשבילי זה היה שווה, במיוחד שיכלתי למדוד זוגות במידות שונות (של חברים) לפני הקניה ולהתביית על מידה מתאימה - אני גם כן 43-44 והזמנתי מידה 10 אמריקאית.

• פותח/ת השרשור
לגבי הנעליים, אני קניתי בזמנו את הIronwork II של אדידס. עלו לי 110 דולר פלוס 40 בערך משלוח. לא זול, אבל בשבילי זה היה שווה, במיוחד שיכלתי למדוד זוגות במידות שונות (של חברים) לפני הקניה ולהתביית על מידה מתאימה - אני גם כן 43-44 והזמנתי מידה 10 אמריקאית.

אחלה נעל, אבל המחיר פלוס המשלוח פלוס המכס הופך את זה ללא שווה. במיוחד אם אתה לא יכול למדוד אותה לפני זה. אדידס מייצרים נעליים צרות יחסית. לעומת vsathletics ו DoWins שאיתן אי אפשר לפשל.

אחלה משקלים coldfire 👏
בדדליפט אני אותו הדבר עושה סטים של 3 עם 180 בסקוואט אני עוד רחוק מ166 משתפר לאט לאט בתרגיל הזה
בקיצור כל הכבוד כיף לדעת שיש אנשים שיודעים איך להתאמן במדינה הזאתי תמשיך ככה!!!!!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אחלה משקלים coldfire 👏
בדדליפט אני אותו הדבר עושה סטים של 3 עם 180 בסקוואט אני עוד רחוק מ166 משתפר לאט לאט בתרגיל הזה
בקיצור כל הכבוד תמשיך ככה!!!!!

תודה.

אתה צודק, סקוואט קשה יותר לשפר מדדליפט, אבל לאט לאט 😃

נכון ההרם אחד שלי בסקוואט לפני כמה חודשיים היה 180 קילו אבל זה היה רק עד ל90 מעלות!!
אז אני כבר לא מחשיב את זה מעכשיו אם אני עושה סקוואטים אני אומר "אם" כי הדדליפט יותר חשוב לי ואני יותר משקיע בזה אבל אם אני עושה סקוואטים זה רק ATG

• פותח/ת השרשור
נכון ההרם אחד שלי בסקוואט לפני כמה חודשיים היה 180 קילו אבל זה היה רק עד ל90 מעלות!!
אז אני כבר לא מחשיב את זה מעכשיו אם אני עושה סקוואטים אני אומר "אם" כי הדדליפט יותר חשוב לי ואני יותר משקיע בזה אבל אם אני עושה סקוואטים זה רק ATG

למה דדליפט יותר חשוב לך? גם שיפור בסקוואט ישפר לך את הדדליפט.

כן קראתי על זה שסקוואט משפר את הדדליפט
פשוט אני אוהב הרבה יותר את הדדליפט לכל אחד יש את התרגיל שהוא עושה ואוהב יותר משאר התרגילים

גם כשהתאמנתי חזק על הסקוואטים תוך כמה חודשיים הרגליים שלי גדלו די מהר זה לא שהיו לי רגליים רזות לפני פשוט המאסה ברגליים גם עברו יותר לצדדים מה שלא אהבתי אבל מעכשיו כשאני עושה סקוואטים אני דואג לזה שאני יורד עד הסוף אולי גם הרגליים התפתחו בצורה שונה וגם ATG יותר קשה והרבה יותר כיף

• פותח/ת השרשור
ברור. אני מבין אותך, אבל לעצרי, במשקל הזה דדליפט זה לא תרגיל שאפשר לעשות הרבה ממנו. לא כמו סקוואט לפחות.

חחחח אתה מספר לי עשיתי פעמיים השבוע דדליפט יום שני עשיתי בבסיס משהו כמו 10 סטים של 2-3 חזרות עם 180 קילו הייתי מושבת ליומיים ככה בגלל הגב תחתון עד שהוא החלים ויום חמישי הייתי מוכרח ללכת לקאנטרי ושמה הלכתי למקסימום שלי בדדליפט ועשיתי 200 קילו אגב יש לי תמונה של זה באלבום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית