עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה 😃
לא יודע מה המקסימום בסקוואט. אני אבדוק בקרוב. כרגע מה שיש בסרטון זה המקסימום.
הנעליים של vsathletics (נעליים להרמת משקולות). בסגנון הזה http://www.vsathletics.com/product.php?xProd=1807&xSec=1&jssCart=32256b03e1e3cef7074d75523dc16fc8
רק יותר מכוערות בצבע שחור (עלו 45$). אם אתה מתכנן להזמין אותן, תדאג שלא ישלחו אותן ב EMS.
האמת שאם אני מוצא משהו טוב אני בזה הרגע מזמין....
אין לי בעיה לשלם גם 100 דולר כי אני כל הזמן הורס אולסטאר, מחכה קצת, הורס נעליים אחרות, קונה אולסטאר, קורע אותם וחוזר חלילה..
45 דולר מאיפה קנית?
איפה בכלל יש איזה אתר אמין שכדאי להזמין ממנו? יש לי כרטיס אשראי בינ"ל
תאמת אבל אני מעדיף בארץ כי אני בן אדם חסר סבלנות לחכות שנתיים למשלוח מחו"ל
כבר אין ב 45$. הייתה מכירת חיסול, כי המפעל עשה פישל וצבע אותן לא כמו שצריך. אין לך שום סיכוי למצוא משהו בארץ, אז תצטרך להזמין. הלינק שנתתי לך זה הנעליים הכי זולות שתמצא, והאתר אמין. אם לא אכפת לך מכסף, אז תמזין באמת עם EMS וזה יגיע תוך שבועיים בערך. יש גם נעליים יותר יקרות ויותר יפות אם אתה מעוניין. עשיתי על זה מחקר די גדול 😃
רגע רגע
מה זה EMS?
מהיופי לא אכפת לי כל כך, בוא נגיד שיופי גם זאת לא התכונה הבולטת בנעליים כאלה..
בוא נגיד דבר כזה, אני מבחינתי עכשיו מכניס הזמנה. מאיפה כדאי?
הכי כדאי את אלה http://www.vsathletics.com/product.php?xProd=1917&xSec=1&jssCart=0d272cabd9e818a95e7b3eb57ef95a43
אם תכניס שם את הקוד XFIT בזמן שאתה מבצע הזמנה, המכיר שלהם יהיה 70$.
בנוסף יהיה לך משלוח של 30-40$, ודמי טיפול של 5$. שירות EMS זה שירות דואר עד הבית. יגבו לך על זה בארץ עוד משהו כמו 130 שקל, אז תבקש מהאתר שישלחו את זה ב USPS Priority mail, ושיכתבו את המכיר של הנעליים בנפרד, לא כולל המשלוח. ככה המכס היהי יותר קטן.
עכשיו, השאלה היא: כמה כסף אתה מוכן להשקיע, ומה מידת הנעליים שלך?
כל הכבוד. ממש אהבתי את הדדליפט, טכניקה מרשימה.
בנוגע לסקוואט, זה רק אני או שיש לך מין באונס מוזר בתחתית של הסקוואט? נראה כאילו הגב התחתון שלך טיפה מתעגל, תקן אותי אם אני טועה.
עד 500
מידה בין 43-44
זה נשמע חתיכת סיפור לעשות את כל זה
אין בארץ שום חנות שמוכרות??
כל הכבוד. אחלה משקלים, אחלה טכניקה.
לגבי הנעליים, אני קניתי בזמנו את הIronwork II של אדידס. עלו לי 110 דולר פלוס 40 בערך משלוח. לא זול, אבל בשבילי זה היה שווה, במיוחד שיכלתי למדוד זוגות במידות שונות (של חברים) לפני הקניה ולהתביית על מידה מתאימה - אני גם כן 43-44 והזמנתי מידה 10 אמריקאית.
אחלה משקלים coldfire 👏
בדדליפט אני אותו הדבר עושה סטים של 3 עם 180 בסקוואט אני עוד רחוק מ166 משתפר לאט לאט בתרגיל הזה
בקיצור כל הכבוד תמשיך ככה!!!!!
נכון ההרם אחד שלי בסקוואט לפני כמה חודשיים היה 180 קילו אבל זה היה רק עד ל90 מעלות!!
אז אני כבר לא מחשיב את זה מעכשיו אם אני עושה סקוואטים אני אומר "אם" כי הדדליפט יותר חשוב לי ואני יותר משקיע בזה אבל אם אני עושה סקוואטים זה רק ATG