הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט וסקוואט מאימונים אחרונים.

Goods Total$79.95Discounts Total-$10.00Shipping ESTIMATE (Express Mail Intl)$42.00Tax Total$0.00Order Total$111.95

טוב כמו שאתה רואה הזמנתי, וכמובן תודה רבה על הקוד הוא חסך לי 41.23 שקל חחח, אני בטוח שלא הייתי חושב על זה אפילו

עכשיו אני סופר את הימים עד שאני יקבל את הנעליים

תודה רבה רבה רבה.

• פותח/ת השרשור
בכיף. אבל EMS זה Express Mail. זה לא טוב 😃

תשלח להם מייל שישנו את זה ל USPS Priority mail. זה אולי יקח טיפה יותר זמן, אבל לא תשלם עמלה של 130 ש"ח על זה שהחראות שמוציאים לך את זה מהמכס. ובדרך תבקש שיפרידו בחשבונית את המחיר של הנעל ממחיר המשלוח. שהמכס יצא יותר קטן.

זה גם יוריד את המחיר של המשלוח.

בכיף. אבל EMS זה Express Mail. זה לא טוב 😃

תשלח להם מייל שישנו את זה ל USPS Priority mail. זה אולי יקח טיפה יותר זמן, אבל לא תשלם עמלה של 130 ש"ח על זה שהחראות שמוציאים לך את זה מהמכס. ובדרך תבקש שיפרידו בחשבונית את המחיר של הנעל ממחיר המשלוח. שהמכס יצא יותר קטן.

זה גם יוריד את המחיר של המשלוח.

האמת שהזמנתי עם, פשוט כי זאת היתה האופציה היחידה

שלחתי להם מייל עם כל מה שאמרת.

מאוד מאוד מאוד מרשים!!!
יש מצב זה ששמר עליך היה במר ישראל השנה של IFBB(בקהל) ?פשוט הוא דומה רצח לאחד שישב שם לידי
*דרך אגב איפה ממוקם חדר הכושר הזה ומה השם שלו?

אתה מדבר לזה שהיה עם המצלמה?
קוראים לו גיל, הוא התחרה בכמה תחרויות של PL...

אתה מדבר לזה שהיה עם המצלמה?
קוראים לו גיל, הוא התחרה בכמה תחרויות של PL...
חח לא לא אחי לקראת הסוף שירדנו לשבת בשורות הראשונות ישבנו ליד בחור שהיה לו בידיים שקית עם אוכל היה לו קוקו ארוך גם כן כמו לבחור בסרטון

האמת שהזמנתי עם, פשוט כי זאת היתה האופציה היחידה

שלחתי להם מייל עם כל מה שאמרת.

רשוס, תעדכן בבקשה פה או בהודעה חדשה מתי שהנעליים מגיעות. אני גם בשוק ואני אשמח לשמוע איך ההזמנה עברה (בנוסף לניסיון של קולדפיר).

בינתיים אני עושה כל מה שהוא אומר חחח
עוד לא קיבלתי הודעה על אישור ההזמנה או משהו כזה
בטח כי היה שבת והיום יום ראשון.........

omggg זה מכון אדיר ואני מזהה את יומי, גם אותך אני מכיר cold fire. פעם שמרתה עלי בבנץ.. איך אתה מצליח להתאמן שם בקיץ חום אימים אי אפשר לנשום, אחרי חימום בסקוואט עם מוט ריק אתה כבר כולך זיעה שוטף לגנדי תריצפה.

omggg זה מכון אדיר ואני מזהה את יומי, גם אותך אני מכיר cold fire. פעם שמרתה עלי בבנץ.. איך אתה מצליח להתאמן שם בקיץ חום אימים אי אפשר לנשום, אחרי חימום בסקוואט עם מוט ריק אתה כבר כולך זיעה שוטף לגנדי תריצפה.

הכי תענוג להתאמן בלי מזגן במיוחד בסקוואט כי אז אתה הכי מזיע 😃

• פותח/ת השרשור

שמרתי שם על כל המכון בבנץ', אז זה לא עוזר לי 😃

אני אוהב חום. אני רשום גם לקאנטרי, אבל לא יכול להתאמן שם בגלל הקור.

טוב
bentzrum לפי בקשתך

ההזמנה כרגע על order received
אין לי מושג מה הם עשו עם הבקשה שלי לusps ולרשום את המחיר בנפרד והמשלוח בנפרד

coldfire זה אומר שהחבילה אצלי בערך עוד.....?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
טוב
bentzrum לפי בקשתך

ההזמנה כרגע על order received
אין לי מושג מה הם עשו עם הבקשה שלי לusps ולרשום את המחיר בנפרד והמשלוח בנפרד

coldfire זה אומר שהחבילה אצלי בערך עוד.....?

לדעתי זה צריך להגיע למצב של order processed. תכתב איתם במיילים, אל תפחד. הם בסדר... כשזה יישלח אליך אתה תקבל מייל על זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית