הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סוכר אלכוהול וחלבון קנביס

idotel6

משתמש מתחיל
156
0
נק' מוניטין:
-2
156
0
שני חומרים שאף פעם לא ידעתי אם הם נחשבים טובים או לא

סוכר אלכוהולי- זה סוכר או לא? משביע יותר מסוכר?

חלבון קנביס-חיפשתי אבקות ומצאתי אבקה שעשויה מחלבון קנאביס, עדיף כבר מי גבינה?

תודה

סוכר אלכוהולי- זה סוכר או לא?
סוכר בהחלט.

יותר מזה, בחלק גדול מהבירות התעשיתיות מוסיפים סוכר תירס או חומרים דומים כדי לקצץ בכמות הלתת בבישול.

בבירות עם אחוזי אלכוהול גבוהים מהממוצע (7 ומעלה) לרוב יוסיפו סוכר לבן רגיל.

• פותח/ת השרשור
סוכר בהחלט.

יותר מזה, בחלק גדול מהבירות התעשיתיות מוסיפים סוכר תירס או חומרים דומים כדי לקצץ בכמות הלתת בבישול.

בבירות עם אחוזי אלכוהול גבוהים מהממוצע (7 ומעלה) לרוב יוסיפו סוכר לבן רגיל.

תודה

סוכר אלכהול או מלטיטול זה ממתיק מלאכותי אשר משמש בעיקר להמתקת מאפים יש לו ערך קלורי נמוך והוא אינו משפיע על רמות האינסולין.

מתיקותו היא כ 90% מזו של סוכר אבל רק חצי מכמות הקלוריות בגלל זה הוא עדיף על סוכר. וה GI שלו הוא 36 ושל סוכר הוא 61 אז תגיד לי אתה מה משפיע יותר על רמות האינסולין?

נערך לאחרונה:
הוא לא עשה השוואה. הוא רק אמר שהוא כן משפיע על רמות אינסולין. והוא צודק.

לא מדויק הוא אמר ש GI של מלטיטול הוא גבוה וזה לא נכון. ההשפעה שלו על רמות האינסולין היא זניחה
למען ההגינות אני אגיד שאני טעיתי שאמרתי שזה ממתיק מלאכותי זה לא.

מתיקותו היא כ 90% מזו של סוכר אבל רק חצי מכמות הקלוריות בגלל זה הוא עדיף על סוכר. וה GI שלו הוא 36 ושל סוכר הוא 61 אז תגיד לי אתה מה משפיע יותר על רמות האינסולין?

EMZ כבר הסביר לך שלא עשיתי השוואה ישירה לסוכר.
בכל מקרה, ה GI שלו הוא כ 60 אם זוכר לי מה שקראתי איפושהו בזמנו וזה בכלל לא מבוטל.

60 זה סוכר רגיל. מלטיטול זה 36. בכל מקרה אני יודע שלא עשית השוואה וכבר אמרתי שאני טעיתי כשאמרתי שזה ממתיק מלאכותי ולא תחליף טבעי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית